Bury me in memories

Ytterligare en dag till ändå. Skola större delen av dagen, började med workshopen i grammatik som aldrig blev av i måndags. Jag och Örs var de enda som var där. Inte helt onväntat med tanke på att vi är de enda som inte klarade oss på tentan. Jag kan dock betydligt mer nu än då, även om mycket av det vi gick igenom idag kommer ha försvunnit ut från min hjärna tills nästa torsdag. Och en del av det som finns där kommer inte ut när jag sitter och tänker själv. Eller inte tänker är det väll mer. Så vi får se, mer än 8 poäng blir det i vilket fall.

Sen blev det seminarium om Brittisk kultur. Jag hade ännu inte fått tag på boken som vi skulle läst men klarade mig extremt bra genom att fejka mig igenom när Al var där och lyssnade. Tack och lov. Nästa gång ska jag läsa, för att fejka mig till om regeringen och sånt där, det kommer inte gå, haha.

Slutade mer än en timma senare än vad jag trodde. Blev en fika på Espresso House med Sara, Bojo och Örs. Stötte även ihop med min handledare från praktiken, vilket var trevligt. Sen åkte jag med Irsa hem och vi spelade Buzz. Fick lite motstånd, speciellt i musik kategorierna, vilket är trevligt. Vid 7 tiden bar det av hemmåt och det avr trevligt att ha dödat ett par timmar som jag annars skulle ha suttit här hemma och haft det tråkigt på.


Nu ska jag sova. Enligt weather.com ska jag vakna till sol imorgon, så det hoppas jag på. Soluppgång 6:13, men då hoppas jag att jag fortfarande sover. Så länge solen strålar när jag vaknar är jag nöjd. :)



Kommentarer
Pernilla

Ha ha, jaa ja vet hur det kan vara som sagt. Det finns saker här som inte kan jämföras med det där hemma!

OKej, ja men man kan ju inte ens jämföra landvetter med dessa flygplatserna :P Landvetter e ju som edets busshållplats typ om man jämför med de andra i europa :P Jo, men det är väl så, har man vart på en flygplats typ 2 ggr så kan man den sedan.. Jag har varit på Frankfurt 2ggr, Amsterdams 2ggr, Nice 5ggr o Köpenhamns 1ggr (låter mkt men de e ju pga tur å retur :P) på mindre än ett halvår så man börjar änna få kläm på det hela känns det som!

2009-04-09 @ 22:14:05
URL: http://vanillab.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0