I'm writing you a chorus

Tar en paus i pluggandet, har en bok som ska läsas tll imorgon. Är ju bara sa att jag inte kan koncentrera mig i så långa perioder på sånna böcker. Läxor i ren allmänhet har jag det problemet med. Så det har blivit en paus nu. Fixade till en nu header. Ville haft den större men det funkade inte. Får se hur länge den får stanna. Laddade ner ett bild program, som jag försöker lära mig, kan säga att den bilden tog bra lång tid att fixa till, även om den ser enkel ut.

Imorgon blir det som sagt skola igen. Ser fram emot första lektionen, den ska handla om hur man skriver vetenskapligt. Något jag behöver en uppdatering på. sen är väll grupparbetet mindre lockande, dit ajg behöver ha läst boken. Är bara så usel på att reflektera över det jag läser, känns bara inte speciellt kul att komma dit utan några direkta anteckningar medans dom andra sitter med en liten bok mer eller mindre. Sen att jag kan lägga till och kommer med åsikter när vi väl diskuterar är en sak, men ja, det funkar ju inte alltid utan anteckningar.

Sen ska Jennie och troligen Melanie, komma till Trollhättan och vi ska köpa present till Issa som fyller år på måndag. Får se vad vi hittar på för roligt.

Nej, jag får väll gå tillbaka till min bok.



Kommentarer
iza

bra att du uppdaterar!!! man tror ju att du dött eller nått ;P



wiiiee ska bli skojsigt på lördag :D

hörde att ni kanske inte ska med ut. inte säkert att vi ska det heller. får se helt enkelt.

PUSS love

2008-09-25 @ 09:11:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0