We don't fight fair


Dagen började väldigt segt och jag var extremt trött under första timmen på föreläsningen. Jag var som en bebis som verkligen kämpade för att hålla mig vaken. Ögonfransarna fladdrade, och jag kunde bara inte hålla dom uppe. Så resultaten blev att jag hann med att somna fyra gånger. Det värsta var att det var jätteintressant, och jag ville verkligen lyssna, men jag kunde bara inte vara vaken. Gick betydligt bättre efter vi haft en rast och jag fått i mig lite koffein.

Resten av dagen gick ganska fort, mycket för att det var så intressant. Gick sen hem, men hade glömt halsduken hemma så det isade riktigt ända in i benmärgen av kyla. Har ännu inte tinat upp. Har fått ta på mig min fleecetröja jag köpte förra året för att överleva kylan i mitt dåvarande rum, så mycket fryser jag.

Har hunnit med att kika på Desperate Housewives sen jag kom hem, och Entourage. Imorgon blir det dessto mer med OTH, Prison Break och Gossip Girl. Nu ska jag kika i min filmfolder och se vad jag inte sett där än. Igår såg ajg en skräckfilm med bland annat Ed Westwick i. Förvånande nog var den ganska äcklig, brukar inte bli så skrämd längre av sånna filmer,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0