Stay Beautiful

Seminariet gick riktigt bra och framför allt var det kul att få diskutera i lite andra grupper än vad man vanligtvis gör. I min grupp kom vi in på en hel del annat, som verkligen inte hade med ämnet att göra, haha. Vi höll oss i skinnet när Ulla kom förbi och lyssnade på oss i alla fall..

Gick sen och käka lite lunch med Irsa och Sara. Värsta sura gubbarna som jobbade där, och tydligen har de varit så innan också. Men maten var okej, så det spelade inte så stor roll. Kikade lite inne på Åhlens och sen bar det av hemåt. Möttes av en lapp från fastighetsskötaren, att han varit här och fixat lite. Var inte bästa dagen kanske att se min lägenhet, haha. Har inte fått tummen ur att diska än, trots att jag skulle gjort det igår, och lite annat stök runt om.

Bästa var att jag fick fin post idag. Från Carina som har gjort ett fantastiskt fint armband som jag fick. Det bästa är att det sitter så bra. Jag har ganska kraftiga handleder, som inte har med fett att göra, utan benstommen. De var inte mindre när jag var mindre, så att säga. Så många armband blir lätt för tajta och sitter inte skönt, men det här verkligen perfekt.


Tack så jättemycket Carina! Blir jättebra tillsammans med min svarta klänning, som jag troligen ska ha på jul/nyår..



Kommentarer
ina-bina

Åh, haha vad konstigt det var att se armbandet genom någon annans foto :D Såg inte att du hade skrivit, missade det :P



Glad att du tyckte om det :)

2008-11-25 @ 20:27:08
URL: http://inabina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0