I find myself with you

Segar mig mest idag, försöker läsa igenom en bok inför skolan på tisdag men den är ganska så seg. Sen är det visserligen inte bara att läsa den, ska även skriva lite saker om det också, den delen är minst lockande. Men jag vet att det kommer vara klart tills tisdag, om det så blir sista minuten på måndag kväll. Har kommit längre än igår iaf.

Hade det jätte trevligt igår med tjejerna som var här. Såg på The Hitcher och dom tyckte den var bra. Jag blir tyvärr inte rädd längre, har sett den för många gånger. Men den är fortfarande bra. Sen satt vi och tjötade i ett par timmar och kom in på bland annat efterhängsna killar i Libanon och lärare med rasistiska åsikter. Mycket blandat.

Jag kom i säng sent, närmare 2 var klockan och trodde verkligen att jag skulle sova bort halva dagen idag. Klockan var ändå bara strax efter 9 när jag vaknade. Vaknade desvärre från en mindre mardröm, som bestog av en fruktansvärd resa tillbaka till Boston. fick inte det välkommnandet jag väntat mig och sen kom även någon sorts mrdar grej in i det också. Inte trovärdig med andra ord, hurm.

Ska ta en paus i pluggandet och se en film nu.


Kommentarer
em

haha tyst, inte skulle väl jag någonsin bete mig så löjligt?;)

Hmm okej aa förstår de.. Men har ett problem med helgen om två veckor.. Problemet innebär att jag inte vet vad som händer då förrän på onsdag kväll:P skulle va perfekt me nästa helg men förstår om de inte funkar...:P Men ska bli så skoj o se dig igen!:)

2008-11-23 @ 15:24:09
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0