Drifting minds

 

I min fantasi har jag råd med alla resor jag vill göra. Hur enkelt det är att bara ge sig iväg utan att behöva tänka efter två, tre gånger innan man verkligen gär det. Men nu är ju mina fantasier långt ifrån verkligheten och jag kan bara glömma om att bara kunna ge mig iväg vind för våg igen.

Sitter och funderar på alla ställen jag vill resa till. Just nu är det mycket lockande att åka och hälsa på Franziska i Tyskland. Försöker verkligen fundera ut sätt att få råd till detta i sommar om inte annat. Det är ju inte direkt Tyskland som lockar mig, utan det är Franzi då. Utan henne vore tyskland inte ett resmål jag skule sitta och drömma om.

Sen är det som alltid Irland som lockar. Har lite småplaner på att åka med Issa och hennes polare till Dublin i vår men vet inte ännu om det kommer vara möjligt. Men det vore verkligen kul. Har även funderat på en uttlandstermin där, något som verkligen är ett bra alternativ för att få uppleva landet lite bättre. Kan riktigt fantisera om hur paniken sprider sig hos nära och kära här i Sverige när de läser detta, haha. Men det skulle ju inte bli 2 år som sist, utan mer 3-4 månader. Har inte undersökt ännu om det skulle tillgodoräknas det som jag läste där inför min examen, så det är steg ett i hela den här tanken. Och sen skulle det dröja ganska många år innan det verkligen skulle vara dags för den terminen.

Man kan ju inte hjälpa att hjärnan lever sitt eget liv och tankarna åker runt hej vilt när man låter den...



Kommentarer
J

du bara så du vet så åker inte ni till irland utan mig. jag är mer om lovligt sugen på det nu efter att jag sett ps. i love you. . irland, inte så tokigt va! såå om du kan hålla dig till typ april vore jag tacksam :P

2008-11-17 @ 20:56:20
URL: http://jencie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0