10 December



Onsdag idag, vilket betyder att halva veckan har gått. Eller rent tekniskt är det imrgon vid 12 tiden med lördagar och söndagar brukar flyta ihop så bra att dom gills som en dag :)

Började dagen med att gå upp tidigare än vad jag brukar när jag ska till skolan och tog bussen till Edet. Träffade Anneli hemma hos mamma och sen gick vi och fikade. Anneli hann på vägen dit halka på is och sträckte till bäckenet ordentligt, som om det inte var ömt sedan innan. Jag var bara glad att hon inte ramlade, hade inte varit tjäckt att göra platt fall på en gravid mage.

Efteråt gick vi upp till mammas igen, trots att hon inte var hemma. Åkte med och hämtade busfröna på dagis, och sen hämtade mamma och Lars mig hos Anneli. Gav in till att köpa skorna jag spanat på hos Bodeckers ett tag, kunde bara inte låta bli. Fick även middag hos mamma, alltid lika trevligt att få mat som någon annan lagat. åkte hem med bussen vid 6 och har sen mest suttit här och kikat runt. Innan läggdags blir det Gossip Girl och såklart resultat från min och Jennies tävling! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0