"****"

image69Jag langtar efter den har lilla sotsaken. DVD/Live CD slapps den 1 April..

Dar finns bland annat laten "Beat it" cover fran Michael jackson, som dom gor tillsammans med John Mayer.

Check it out! :)


http://www6.islandrecords.com/site/av.php?bcpid=1315753316&bclid=1295326835&bctid=1437076211

And Rising

Hittade lite intressanta skivor pa biblioteket igar, bland annat 98*, ni vet pojkbandet med Nick Lachey. Jag hade inte tidigare hort mer an nagon lat med dom, sa jag tankte, jag har ju inget att forlora pa det. Och det ar smorigt, och inte varldens basta texter men det far min gamla pojkbands adra att bulta hart.. Och hur mycket skrattade jag inte nar jag sag bilderna pa Drew Lachey! Han ar sa smal, en liten spinkis.. Han ar programledare har i Usa nu sa man ser ju honom lite da och da..

image68

Don't know what to say

Har verkligen inget att saga idag. Det bara helt tomt uppe i mitt huvud. Lar nog bara bli massa strunt pa de kommande raderna. . .

Bilderna pa Nicole Richies bebis Harlow har nu kommit fram i dags ljuset.
Underbart sot, men vore ju fy skam annars, hon har ju generna pa sin sida.

Pete Wentz och Ashlee Simpson ar "nastan" forlovade. Hennes ord, inte mina..
Vet inte vad jag ska tycka. Grattis ar vall pa sin plats antar jag..
Mixad i det dar..

American Idol.
Juryn sager hela tiden att det ar det basta startfaltet nagonsin men pa natt satt verkligen det inte ga fram till mig. Tjejerna igar avr for det mesta outhardliga att lyssna pa, och de jag sag av killarna i tisdags fanns de 3 som var bra. Det badar inte gott for resten av sasongen..

Ni blev varnade, strunt rent ut sagt.. :l

No really, I'm fine

image67Blev vall inte direkt som jag planerat dagen. Inga byxor blev inlamnade utan jag spenderade pengarna pa mig sjalv istallet. Inget nytt dar. Gick och fick mina ogonbryn vaxade, och kom ut med nagot som sag ut som om nagon slatt till mina ogon, bara att dom missat lite.. Roda/rosa, extrema nyanser. Sa mycket blir det aldrig nar jag gor det sjalv.. Men ogonbrynen blev fina, och nu har nastan allt det rosa lagt sig..

Glomde kopa telefon kort, sorry mammsen..

Rensade ut en del papper fran den stora samling jag har. Kan bara inte ta med mig allt hem, det gar inte. Kande mig stolt att jag redan borjar med det. Forsokte aven planera lite pa mig Wilmington resa. Forsoker jamfora vad som ar billigast, att kora ner eller flyga.. Gor jag det ensam sa kommer nog flyga vara det basta alternativet.. Far se vad det blir..

The first steps to conquer the world

Igar eftermiddag tog Rachel sina forsta steg!
Jag korde mina vanliga utmaningar for att fa henne och ga och blev extremt overraskad nar hon faktiskt gick.
Sen skulle hon minsann visa sig pa styva linan och fortsatta, aven fast det blev langre och langre att ga. Jag var extremt stolt, och glad, for hon borjar bli valdigt tung :)

Ledig idag, och har inte kommit langre an till datorn. Har visserligen duschat och kakat frukost men vid 20 i 12 tiden sa ar det inte sa imponerande. Tanken var att jag skulle ga och fatt mina jeans upplagda hos "skraddaren", eftersom vi inte har symaskin, da hade jag gjort det sjalv. Men just nu ar jag lat, sa vi far se. Och snal, fast jag verkligen vet att jag borde fa det gjort. Och kopa telefon kort, for stackars mamma lar fa en bra dyr telerakning annars..

One Tree Hill igar var bra som alltid. Tyckte det var jattekul att Tim kom tillbaka, haha.. Fast det racker gott och val med ett litet gastspel, kan bli lite for mycket av det goda sa att saga.

-

Blir sa arg pa Hotmail, vill ju bara komma in och kolla min mail!
Men det verkar jag inte fa..
Grrr!!..

Grey, cloudy skies

God morgon!

Ar visserligen mitt pa dagen i Sverige men for mig ar det an sa lange morgon. Ar gratt och trakigt ute idag, verkligen motsatsen till igar. Jag drommer om var och solsken mest hela dagarna... Men det drojer vall ett tag till..

Rachel har precis gatt och lagt sig, hoppas pa en bra tupplur fran hennes sida, sa hon inte blir ett grinigt litet monster.. Jag har borjar sjunga "vaggvisor" for henne nar hon ska ga och lagga sig. Inte direkt nagra klassiker, eftersom jag inte kan nagra, utan mer Saturday och Golden med Fall Out Boy..haha.. Later sakerligen super med min underbara sangrost..:P. Hon verkar dock gilla det, blir sa lugn och stilla... Troligen ber hon om att jag ska sluta, sa hon kan fa lugn och ro..:)..

Inte sa mycket mer planerat idag an att jobba. Ska jobba extra for en annan familj ikvall ocksa. Blir ett par timmar, sa lite extra pengar blir det. Hoppas pa $20 som ska ga direkt till sparandet. Maste verkligen bli battre pa det dar, min Wilmington resa lar ju inte bli gratis direkt..

All night long

Jag som vanligen ar helt slut pa kvallen har ikvall massor av energi och kanner att sangen lockar inte alls. Trots att jag vet att klockan var efter 12 innan jag somnade igar och sen gick upp vid 7 i morse, finns ingen trotthet. Vet inte vad som flugit i mig... Hoppas pa att inte behova ligga och vanda och vrida i flera timmar sen nar jag val kommer i sang.

Akte en svang till biblioteket for att hamta en bok som jag bokade i helgen. Sen korde jag vidare mot Target, bara for att gora nagot. Blev lyckat eftersom en av trojorna jag kikat pa ett tag var rea pa, 50%. Glad overraskning, som passade in i min budget. Nu ska jag avsluta kvallen med veckas skvaller tidning. Inte for att jag med storsta sannolikhet har hort allt som star i den redan. Perez Hilton haller mig uppdaterad varje dag..:)

Hilarious

Det har ar super kul, komedi pa hog niva.. Borja med video 1 och sen nummer 2.
Skratt varning.
Aven gastspel i video nummer 2 av bland annat Brad Pitt och Pete Wentz..

1

 
2

Seven days of lonely

Alskar den har laten, texten ar bara sa klockren..

I nine - Seven days of lonely

http://www.youtube.com/watch?v=fkIYMachsvk

I keep coming back for more

Daliga dag igar med bloggandet, men jag kande att det blivit lite for mycket datortid dagarna innan sa en liten paus skulle inte skada. Spenderade istallet dagen med att rensa lite bland all skit jag har, papper och sant. Jag ahde garna velat ta hem alla papper och anteckningar jag gjorde under min inredningskurs men det vager sa extremt mycket att jag inte tror det kommer vara mojligt. Far helt enketl rensa ut och se vad som ar viktigast av det. Blev en del scrapbooking och forsokte fa iordning mina kort i fotoalbum.

Sen var det Oscars galan igar ocksa. Sakerligen ingen som har missat det ens i Sverige. Hade pa E! under tiden som jag pysslade och det kandes hel konstigt att jag visste precis vart dom var, att jag statt framfor stallet dar Oscars halls. Man kan ju onska man varit lite smartare nar man planerade sin resa till Cali och akt dit nar showen var, sa man verkligen hade haft chans att se kandisar, men nu var man inte sa smart..:P

Solen stralar ute, men det ar kallt. Har precis kommit hem fran att lamnat Ben i skolan. Ar sa glad att vinterlovet ar over! Ska ta semster nar nasta lov kommer, haha.. Ar itne helt oserios nar jag sager detta..hurm. Rachel ska snart ga och lagga sig, hon haller pa och leker just nu, for att fa ut den sista energin hon har kvar.

image66

I can see clearly now

Forrutom missodet med biljetterna sa har dagen varit helt okej.
Filmen var jattebra, verkligen kul humor men anda en bra story bakom det hela. Tyler Hilton var aven sa dar ackligt het i hela filmen, minus tuppkammen.. Ar trots allt en forbattring mot fluffet han kor pa som Chris Keller i OTH. Valdigt sevard film, Charlie Bartlett.

Fick aven svang forbi Walmart, och gick aven in pa deras optiker avdelning. Jess och Bryan hade sagt att dom skulle betala en del av nya glasogon for mig men jag tankte vara vuxen och gora det sjalv. Eller atminstonde kolla hur dyrt detta skulle bli. Hade inte tankt att fixa nya bagar utan kora pa mina gamla, men hittade en bage som var perfekt pa alla satt och vis. Billig, bekvam och snygg.. Men det visade sig att den inte fungerade, av anledningar jag itne fick forklarat for mig.. Sa det var bara att ga tillbaka till Plan A. Blev inte sa farligt dyrt, $154, och da har jag extra avgifter eftersom jag behover sa starka linser. Grejen var bara att jag behovde betala halva nu, och ahde inte sa mycket pengar med mig, sa jag fick ju snallt ringa Jess och se om jag kunde satta det pa kortet, vilket jag fick utan att betala tillbaka. Sa mycket for att vara vuxen och kopa det sjalv.. Valdigt snallt i alla fall. Sa om 2 veckor har jag glasogon som jag faktiskt kan se med, ska bli sa skont. Att kunna ga upp och satta sig framfor tvn, datorn eller kora bil utan att behova satta i linserna..

Nu haller jag pa att gora mat, har inte atit sen frukost och min mage vill vid det har laget ha en annan agare.
Ikvall blir det film kvall med Jess och Bryan, och troligen deras kompisar Katie och Mark. Gone, Baby Gone ska visas. . .

Best part of Believe is the lie

Grrr!!!
Andra gangen i rad som jag forsokt kopa biljetter tille n konsert och den ar utsald 2 minuter efter att biljetterna slappts. Dumma pre-sales.. Folk koper sa manga genom pre-sale, for att sen kunna salja dom dyrt.. Ar sa fruktansvart irreterande.. Sa ingen konsert for min del..:(

Dead on Arrival

Hade besoks rekord igar, vilket var trevligt. Inte for att det ar nagot jag stravar mot, att ha en stor lasarbas, men det ar kul att veta att det finns nagra dar ute som laser. Sa Valkommen hit, nya lasare, om ni nu kommer tillbaka..hurm..

Idag blir det bio, den jag namnde igar. Gick ju inte att kora igar, vilket inte gjorde mig sa mycket faktiskt, var ratt sa trott.. Ska aven aka en svang forbi Walmart, behover lamna tillbaka en sak och sen kopa ny linsvatska.
Ska aven forsoka gora lite scrapbooking idag, var langesen nu och jag har fortfarande massa kort kvar sen jag bestallde sist...

Chronically, totally Addicted to you

Kanner att jag har varit lite data beroende idag. Och igar. Far se hur lange det haller i sig.

Imorgon blir det till att kopa biljett till Jimmy Eat World. Ar vall kanske inte helt kul att jag kommer fa ga sjalv, men det finns ingen annan som gillar dom av mina kompisar har, de fa jag har. Emmy hade gatt, men hon ar ju inte har da, ar tillbaka i Sverige. Och jag vill ju inte skippa det, sa det far bli solo..

Jobbade over idag ocksa vilket kandes som en evighet. Bada barnen hade inte varldens basta eftermiddag. Men nu ar det enbart relax som galler.. :)

Ny frisyr?

image65




Tror jag ska kora pa den har frisyren nar jag val har klipptid. Lite langre bara..

Vad tror ni om det?

I always believed in futures

Jag behover konsert sallskap, Maria!

Jimmy Eat World och Paramore.

Kan nastan inte bli battre.. 30 April, och jag ska verkligen fa tag i biljetter och inte ha ett nytt fiasko som med Gavin Degraw for ett par veckor sen. Och da ar chanserna for sno mer eller mindre utdoda, sa det kan itne bli som tidigare konserter for min del.. Korsar fingrarna for ej slutsalda biljetter nar dom slapps imorgon..

Gillar sanna har goda nyheter..

Charlie Bartlett

image64
Om det nu blir bio ikvall sa ar det utan tvekan filmen Charlie Bartlett som ska ses.
Underbara Tyler Hilton ar med, sa det kan inte missas.
Sen verkar aven filmen vara rolig, kan ju vara bra det med..:)

Winter Paradise

Vet dock inte om jag skulle kalla det paradis, men vinter ar det, med sno och allt. Hade en playdate planerad for idag men den fick jag snallt ta och stalla in eftersom Bryan deklarerat att ingen korning fick goras med barnen idag. 1 1/2 cm sno var det da pa marken. Han ar visserligen snall och sager att han litar pa mig att kora i snon, men inte den gamla tanten som kommer kora pa varan bil.. En klen trost..

Sen ringde aven Franziska och undrade om vi ville komma dit och leka men det gick ju inte. Sen ville hon ga pa bio ikvall, men jag vet inte om jag kommer fa kora. Far se vad det blir. Kan ju hoppas pa det basta. Jag var saker pa att jag hade au pair mote idag, men det var visst nasta vecka..

Jag och Ben och precis varit ute en stund. Rachel ligger och sover sa vi passade pa. Hon ar inte sa fortjust i att vara ute i snon.. Jag ar forvanad att hon fortfarande sover, har snart gatt en timme.. Ben kikar pa tv nu, jag ar snall au pair idag, haha..

image62  image63

Volume goes with the truth

Borde ga och lagga mig men jag kan inte slita mig fran datorn.
Vet dessutom att batteriet dor snart, sa att jag inte har nagot val. Kan ju lika garna vanta pa det.
Update om mitt nya nagellack, (intresseklubben antecknar, hurm), for ljust for mig och lite for guldigt, ville ha mer bronsigt och tyckte det sag ut sa i flaskan. Ar glad att jag gjorde det pa tarna och inte fingrarna, eftersom jag fortfarande ar grymt kar i fargen fran min manikyr. Kan bara inte hitta nyansen att kopa nagonstans, inte ens pa tillverkarnas hemsida. Maste ha varit ratt sa gammalt da.. Mycket besviken..

Ska in en svang pa bibliotekets hemsida och boka bocker nu. Sen blir det laggdags, ska trots allt upp 7 imorgon ocksa.

God Natt!

I still don't understand how I got here

I"m such a poser

image61

My Space, my world

Det var ju ett tag sen jag postade en bild pa varat nya hus och lovade bilder pa insidan av huset ocksa. Har ju inte blivit mycket av det an sa lange. Men ikvall, uttrakad som jag var/ar lekte jag lite fotograf och fotade i mitt rum i alla fall. Det ser valdigt blaskigt ut pa bilderna, som om hela rummet bara ar en trakig farg, men det ar inte sa i verkligheten. Vaggarna ar lite morkare i verkligheten. Sen ser det dessutom ut som om jag inte har nagra mobler, bara massa oppna ytor. Och visst ar det sa, jag har massa golv yta over, speciellt bakom soffan, men inga mer mobler, inte for att det gor mig nagot. Det ar dessutom det storsta sovrummet i huset. Och sen ar det lite halvstokigt, sa dar som det alltid ar hos mig. Alla mina pysselsaker ligger pa golvet, i ordning, men inte i ladan dar de borde ligga... Pa vaggarna hanger mest kort men aven egna tavlor, som dock ar mindre lyckade. Har bara satt upp dom jag ar mest nojd med. Gillar speciellt den over byran, sa den far ni en narbild pa. Gor inget om ni inte fattar den, ingen gor det, men for mig ar den speciell...

image54

    

You're wasting time yeah, everytime

Har du:

För många vänner: Nej, skulle troligen inte skada med ett par till.
Tvångstankar: Ja
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, det skulle jag inte saga.
Brutit några ben: Nej

Några piercings: Ja, oronen och navel. Hade aven i nasan for ett par ar sedan.

Tatuering: Ja. . .

Egen dator: I Sverige finns det en jag kallar min, men sen om den fungerar numera ar en helt annan fraga.
Gjort bort dig rejält: Ja, minst sagt!
Bra självförtroende: Vissa dagar
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Njae, det skulle jag nog inte saga
Blivit dumpad: Ja
Varit otrogen: Never Ever..


Hur

Svarar du i telefonen: Hello?
Fördriver du tiden: Mestadels framfor tvn, laser, lyssnar pa musik, datorn.
Mycket pengar har du: Just nu valdigt valdigt lite..
Tjänar du pengar: Ja
Bäddar du sängen: Oftast inte, det hander emellanat. Nar jag ska fa besok.
Ofta diskar du: Varje dag, trots att vi har diskmaskin.
Ofta städar du: Smastadar gor jag varje dag, men riktigt stadning blir det varran fredag, nar staderskan inte kommer..:P
Går det på jobbet: Bra, oftast..haha
Ofta träffar du din familj: Senaste aren, inte for ofta 1 gang per ar..haha. Helen ar ett undantag, 3 ganger.

Mycket äter du: For mycket



Är du:

Förstående: Forsoker vara i alla fall.
Öppensinnad: Ja
Arrogant: Nej
Osäker:  Ja
Intressant: Pa mitt egna satt, haha.
Hungrig: Nej, inte nu
Smart: Har varit smartare, haha.
Barnslig: I vass man.
Liten: Nej
Lätt: Nej
Rolig: Haha, enligt mig, ja, men jag har udda humor.
Pratglad: Oftast ja, speciellt efter en drink eller tva :)
Hälsosam: Nej, det kan jag inte saga.
Blyg: I stora grupper, ja, annars hander det inte sa ofta langre.
Lätt uttråkad: Nej, itne sa latt. Men nar jag val blir det klattrar jag pa vaggarna.
Arg: Inte ofta, men nar jag val blir det ar det verkligen ilska fran min sida.
Ledsen: Det hander, men det hander ju alla.
Glad: Oftare an jag ar ledsen.
Pålitlig: Ja det skulle jag vilja saga.
Laglig: Haha, jo det ar jag allt, nu for tiden..
Filosofisk: Ja, jag filosoferar ofta, men det ar inte mycket som kommer utanfor mitt huvud.
Svår: Nej, inte nar man val kanner mig, sa ar jag inte svar. Kanske jag framstar som det, jag vet inte.
Positiv: Bade ja och nej. Beror pa vilket humor jag ar pa, och vad saken galler. Ar mer positiv an negativ nu for tiden dock.
Originell: Finns ju bara en av mig, sa det far jag vall saga att jag ar..:)
Bra på att ge komplimanger: Ganska sa, nagot gott Usa har fort med sig i alla fall.
Bra på att få komplimanger: Beror pa vem dom kommer fran. Okej, antar jag.

Welcome to my life

Jag maste troligen ha det trakigaste livet nagonsin. Och da flyttade jag anda over halva jordklotet for att fa lite spanning in i det. Eller sa har jag bara extremt dalig fantasi over vad jag ska skriva nu for tiden. Kanner bara att ar samma sak hela tiden, att jag aldrig skriver nagot nytt..

Men jag kan trots allt inte bara strunta i att skriva. Mitt huvud skulle explodera da, med allt som snurrar dar inne. Lite maste fa lacka ut, aven om det ar rent strunt och inget kul alls.

Idag, jobbar, sa klart. Tog Rachel till Gymboree, Ben fick passas av Uncle Dan under tiden. Var superskont att fa nagra timmar med bara Rachel. Ar annars van att fa ett par timmar nagra dagar i veckan sjalv med henne men inte under vinterlov.. Dan var helt slut nar vi kom tillbaka. Tankte saga till honom att han skulle kunna fa prova pa det en hel dag, 11 timmar, da kan han fa veta vad trott ar. :P. Det var i vilket fall snallt av honom att passa Ben, speciellt eftersom Ben alskar sin "Unc Dan" sa mycket. Later dessutom som Aunt Dan nar han sager det, haha..

Inforskaffade mig aven ett nytt nagellack, lite guld/bronzigt sa dar. Hoppas det blir fint. Och en ny rouge, min forsta pa ca 3 ar snart, haha. Tyckte att det var dags.. Maybelline dream mousse blush nr 25. info, info.. Nej, usch vad trakig jag kanner mig.. 

Var aven trakigt att jag och Anneli blev avbrutna mitt i samtalet i morse. Far ta igen det senare i veckan..

Same old, same old

Ska som vanligt, ett par dagar efter OTH ge mina asikter om avsnittet. Eller snarare ta ut min frustration over saker jag inte gillade eller storde mig pa. Sakerligen ganska tjatigt vid det har laget, och synd for er som foljer i Sverige tempo for jag cencurerar inte vad som ska handa.

Carrie, forst och framst, jag avskyr henne. Men mer an det sa avskyr jag att Nathan inte berattar for Haley. For dom far det verkligen att lata som att det ar sa svart att fa en nanny, vilket det inte ar i Usa. Finns alltid nagon som vill behover ett jobb och det finns manga som har bra kvalifikationer. Och varfor bor hon hos dom, nannys fran Usa brukar inte gora det. . .

Sen Lindsey och Lucas, usch och fy sager jag bara. Gillade visserligen Lindsey battre i det har avsnittet men trots allt, kanns inte ratt. Gillade verkligen Haley och Brookes reaktioner nar hon berattade for dom, haha..

Jag skulle kunna fortsatta, lange, finns inget stopp pa en sadan har konversation for mig.. Men jag kanner att det inte finns manga som vill sitta och lasa det har, sa ja, det far bli stopp..

Crash course in polite conversation

DIG

1. hur lång är du? 162 cm

2. vad vill du bli när du bli stor? Mig sjalv :P

3. vad pluggar du? Ingenting just nu

4. har du långt hår? Jaa, an sa lange

5. vilken hårfärg har du? Enligt forpackningen, Golden Medium Brown.

6. vilken deo använder du? Secret

7. vad har du för färg på dina underkläder just nu? Rosa och vita

  

  

FAMILJ

1. vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma

2. hur många syskon har du? 3

3. vad är det senaste du sa till din mamma? Hej da. (?)

4. vilken mat lagade din pappa senast? Ingen aning

5. hur många ställen har du bott på? Oj. Manga. 12 stycken tror jag. Kanske mer..

6. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? I borjan av September.

7. hur gammal är din mamma? 55

8. hur gammal är din pappa? 60, eller?

  

KOMPISAR

1. bästa vän/vänners namn? Jennie

2. när var du senast med nån kompis? Idag, jag var med Franziska.

3. vem sov du hos senast av dina kompisar? Magda

4. har du kysst nån kompis? Ja

5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej

6. vem har du varit kompis med längst? Jennie

7. vem känner dig bäst? Just nu sa kanner nog Magda mig bast.

8. längsta tid du varit osams med en kompis? Oh, 2 dagar kanske.

9. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Ja.

10. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej, verkligen inte.

  

KLÄDER

1. vad har du på dig idag? Just nu, gra mysbyxor, morklila troja.

2. har du bytt om idag? Ja, sov inte direkt i den outfiten.

3. sexigaste klädesplagget på andra könet? Haha, jag vet inte..

4. har du gett bort kläder nån gång? Ja

5. har du ångrat ett klädköp nån gång? Definitivt

6. har du handlat kläder genom internet? Ja

7. har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej

8. fulaste plagget andra könet kan ha? Kilt ar val inte kladsamt for nagon, haha..

9. vad använder du för skor? Mestadels sneakers.

  

VÅGAR DU

1. vågar du skrika åt dina föräldrar? Vagar gor jag allt, men jag brukar inte gora det.

2. vågar du klä dig annorlunda? Ja, har val aldrig riktigt vart med i modet, men inte heller stuckigt ut.

3. vågar du vara dig själv? Ja

4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? Vagar, ja. Tycker om, nej.

5. vågar du pierca dej? Ja, har ju redan gjort det. Inget jag ar ute efter att gora om visserligen.

6. vågar du dig på utmaningar? Ja, inom rimliga granser.

7. vågar du vara omogen? Jag ar omogen pa manga satt, ofta och offentligt.

8. vågar du äta småkryp? Nej, varfor skulle jag.

  

RANDOM

1. när tuggade du tuggummi senast? I morse

2. när var du på semester senast? For 1 ½ vecka sen..

3. vilken färg är det på din tandborste? Rosa och genomskinligt.

4. är ditt hår tråkigt? Ja, verkligen.

5. vad har du för påslakan just nu? Randiga i gront, blatt och rott bland annat.

6. när såg någon dig naken senast? Ja du, Ben kikade in i duschen i forrgar, maste vall varit da.

7. hur ofta duschar du? Beror pa, varrannan dag oftast men ibland blir det varje.

8. hur dags ska du gå och sova? Idag blir det efter jag kollat klart pa bade American Idol och One Tree Hill. Runt 22:30 skulle jag gissa pa.

  

Tell me how it's over

Sista avsnittet av Prison Break igar. Men pa sattet det slutade kan det inte bli annat an en sasong till. Om det inte blir det, ar det varldens samsta avslut pa en serie. Det var ett bra avsnitt, verkligen, men inte som serieavslutning. Tarar blev det ju som alltid.. Michael och Sarah, det var verkligen tragiskt att det skulle sluta som det gjorde..

image53

Wentworth Miller sa ju bara sa sjukt snygg ocksa, men nu far man klara sig utan den veckodosen av honom..
Bummer.

On the way down

Nastan pa vag till Emmy. Ska skriva ut vagbeskrivning sen bar det av. Ska bli kul att se hennes nya hus.
Under dagen ska vi:

Aka till AC Moore, Emmy ar besatt! :P
Baka.
Spela Guitar Heroes..

Vill dock inte ga ut, regnet bara oser ner..:(

In my twisted mind

image52

I can only think of one thing...

..but then again, I'm pretty weird.

One small step

Tog mig ett litet steg mot framtiden idag. Skickade ett mail till en studievagledare pa Hogskolan vast om hur jag verkligen ska ansoka har borta fran Usa. Far se vad man far for svar, om jag ens skickade till ratt person. Bryan stog over min axel och fragade vad allt jag skrev betydde, mindre irreterande, speciellt nar jag mitt i allt hoppar over till engelska for att han pratar med mig. Ar for latt distraherad..

Gardagen, blev ingen ombokning av min klipptid, far nog vanta, har inte riktigt rad med det just nu. Maste spara pengar.. Nagot som verkligen inte fungerade igar.
Bion var bra. Jumper var lite konstig imellanat och slutet var ingen hojdare, men pa det stora hela, helt okej. Ocksa valdigt storande att Rachel Bilson hade ett munsar som bade jag och Emmy storde oss pa hela filmen..

Far vara sadar latt ytlig nu ocksa och saga att naglacket jag valde vid min manykyt igar ar en riktigt hojdare. Beroende pa vilket sorts ljus det ar sa ar det olika farg. Ar metallic silver, lite at det morkare hallet, men i solljus blir det lite lila ton pa det. Verkligen jattebra val. Lite annat an det vanliga ljusrosa jag brukar fega ur till.. Funderar helt skarpt pa att kopa en flaska av det..

Nu ska jag ga och hjalpa Bryan att satta plast over mina fonster. Det drar sa mycket fran dom..

_

Tack for kommentarerna for forra inlagget. Lar nog med storsta sakerlighet kapa av det, ar bara sa trott pa det. Blir inte sa kort som under mina andra infall i Sverige. Kan inte riktigt ha sa kort med min nuvarande ansiktsform, blir lite for mycket bowlingklot..

Sa Anneli, du kan kapa ditt med, dags att bryta vadet..:)

Dagens att-gora:
Boka om min klipptid
Banken
Manikyr
Bio - Jumper
Middag med Emmy

Sen kan det nog handa att man hinner med lite mer saker, beror pa hur lang tid allt tar..

Tell me where's our inspiration

image51
Ar sa trott pa mitt har att jag blir tokig! Jag vet inte ens om jag klarar av att vanta tills jag har min klipptid den 15 mars. Har funderat pa att ringa och boka om den till lordag istallet, trots att jag vet hur mycket pengar det ar att klippa mig. Kanner bara for att klippa bort en decimeter eller sa...

Speciellt nar jag kikade pa OTH igar och Sophia Bush's har var sa underbart fint hela avsnittet. Sa dar lagom avundsjuk pa det. Trots att jag vet hur mycket det kravs for att fa det att se ut sa dar.. Men jag vet inte, har ju trots allt sparat ganska lange nu for att fa langt har igen. Inte for att det direkt skulle vara kort om jag klippte av en decimeter..

Nagra rad?

Today is like any other day

Dagens humör: Riktigt glad, ar trots allt bara 1 1/2 dag kvar till helg..:)
Dagens mående: Tillfrisknande..
Dagens borde: Packa upp min resvaska.
Dagens frisyr: Uppsatt med ett svart harspanne.
Dagens klädsel: Svart klanning och graa leggings.
Dagens planer: Jobba och stada. 
Dagens materiella vill ha: Nya skor :)
Dagens längtan: Sommarvarme och min basta van :) 
Dagens fundering: Orkar jag med mitt har i yttligare 4 veckor?
Dagens beroende: Bloggen
Dagens tråkigaste: Att det ar sa kallt ute.
Dagens tidning: US Weekly, haha.
Dagens låt: Alone - Anders Johansson, Maria fick mig att bli sa sugen pa den..

In da club

Fick kollat pa senaste OTH avsnittet igar, nar det val spelade in sig. Och jag bara avskyr Carrie! Hon kan ju bara ta och drunkna i den dar jakla poolen.. Manusforfattarna for OTH ar inte pa min goda sida just nu, ar arg pa mycket som hander i serien just nu.. Men sen sa vet jag ju att allt hade blivit bra trakigt om allt bara blivit bra mellan alla, och sa, men jag kan inte hjalpa det. Och jag tvivlar pa att Lucas och Lindsey verkligen kommer hela vagen fram till altaret..

Brooke ar dock den som gor alla avsnitt roliga nu for tiden, trots hennes problem med sin mamma. Gillar humorn hon har fatt utveckla for karaktaren..

image49

En bild sa dar helt utan anknytning till inlagget, men Rachel ar sa sot idag i sina alla hjartans dag byxor..

Breaking hearts has never looked so good

Alla Hjartans Dag idag. Jess hade roligt at att jag hade svart pa mig, haha. Trodde det var nagot sorts tecken, vilket det inte var, hade helt enkelt bara glomt bort hur stor den har dagen egentligen ar har. Fick igar kvall kort, choklad och en jattesot giraff fran Ben och Rachel...:) Forvanande nog var det Bryan som hade varit ute och handlat, var chockad att han kom ihag att jag gillar giraffer..

Men jag tycker dock att det ar lite for upp hypat med Valentines. Forstar inte grejen med att vara romantisk och visa uppskattning till sina nara och kara en dag om aret. Varfor kan man inte gora det aret runt? Men for att inte vara helt utanfor sa ska jag och Ben gora hjartan till Jess och Bryan fran barnen. Ben ar en hejare pa att bade mala och klippa till hjartan namligen..:)

"i wrote this for you"

I've been dying to tell you anything you wanna hear
but there's no way to talk to you, I'm going nowhere fast,
so I'm writing you a chorus, and here is your verse:

I've loved everything about you that hurts
and I've thought of how many movies i've seen at your house
you only hold me up like this
cause no one will ever feel like this again
we're the best, best friends, ex-friends till the end
and I'll always be waiting in the back room
when the world is crashing down 
I know you will be there either way
waste this night, let the good times roll 
I swear, I say, thanks for the memories!

Happy Valentines, my friends...

Hallucinating in back of my mind

Latt sjuk idag, varre igar.
Orkade inte ens ga till datorn for att kolla mailen. Lag i soffan framfor tvn och halvsov/kollade, hela dagen.
Feber och halsont, inte kul grejer. Jess stannade hemma for att Ben fortfarande var dalig, inget jag tackade nej till eftersom jag da kunde ta det lugnt hela dagen. Halsen ar inte battre idag men jag tror att jag inte har nagon feber i alla fall.

Maste aven ge ett stort Grattis! till Issa, eftersom hon klarade sitt korkort igar!
Ar valdigt stolt over henne, med tanke pa alla diskutioner vi hade under gymnasiet om hennes korning.. Maste dock saga att det var innan hon gick pa korskola. Klarade hon det sa kan hon kora, haha, med tanke pa att till och med jag fick korkort, sa kan hon inte vara dalig..:P.. Ser fram emot roadtrips i framtiden, haha. Kanske till och med i Usa? :)

Var aven arg pa min DVR igar, den spelade inte in OTH, sa jag fick inte sett det avsnittet an. Tack och lov att det gar i repris idag sa jag kan se det ikvall istallet. Sag forra veckans avsnitt igar, och det var som alltid, sa bra. Hatar Carrie dock, hon ska bara halla tassarna borta fran Nathan.. Och Victoria, for sjalvklara anledningar..

Sag aven Prison Break igar, var glad att jag hade tva avsnitt inspelade sa jag slapp vanta. Ar dock valdigt ledsen over att det ar sasongsavslutning nasta vecka. Skulle vall bara bli 3 sasonger av PB, sa det borde vara sista avsnittet for alltd.. sorgligt..

Primadonnas of the gutter

Jag ar trott pa blogg.se, 2 langa inlagg utan att de publiceras, jag orkar inte mer.
Im' back, I'm sick, let's get on..

Kanner mig som en urusel manniska. Melodifestivalen hade premiar i Sverige i lordags. Jag hade noll koll att det skulle handa forran efterat. Sag aven idag att Ola medverkar. Ingen koll. Vart har jag tagit vagen? Hjalp, jag skrammer mig sjalv med att inte veta sant har..

It's like I already know

ÄR DU ETT MUSIKFREAK?
[x] Du har ett/en favoritband/favoritartist
[x] Du har minst 10 skivor i ditt skivställ.
[x] Du sover med musik i öronen (horlurarna ar i hela natten lang)
[ ] Du spelar i ett band
[x] du lyssnar ofta på musik när du är hemma
[x] Du kan texten till minst 10 låtar
[x] Du sjunger med i låtar
[x] Du kan spela ett intrument (Inte bra, men jag kan)
[x] Du kan läsa noter
[x] Du har en mp3/ipod
[x] Du har en telefon med musikfunktion
[x] Du har blivit kallad musikfreak
[x] Du har hört minst 30 olika band/artister
[ ] Du har musik som favoritämne i skolan
[ ] Du tänker plugga vidare/pluggar musik
[x] Du har varit på en konsert med en artist/band du gillar
[x] Du har 3 eller fler bandtröjor
[x] Du har fått höra att du är bra på att sjunga/bra på att spela instrument (for langesen)
[x] Du har spelat/spelar i en orkestster (En hel klass borde vall raknas som orkester)

TOTALT: 14

1-5 = du är inget musikfreak och har nog inte ens någon favoritartist!
5-10 = Jodå, du gillar musik men det finns mycket annat som är bättre.
10-15 = Musik betyder mycket för dig.
15-19 = fyra ord: Musiken är ditt liv!

Summertime feeling

Magda kom precis hem. Hon sager att det ar for varmt for langbyxor idag men jag har inget val, har inget annat.
Later som om det kan bli en bra dag..

Last day

Kan inte fatta att det redan ar sista dagen har. Har i alla fall verkligen en hel dag kvar, aker inte forran vid halv 11 i kvall. Jag var verkligen inne pa att shoppa idag men Magda verkar inte vara med pa den iden. Gick in lite snabbt i tva affarer igar innan bion, men det finns ju fler affarer vi inte har pa ostkusten, vill ju passa pa.

Vi ska i alla fall aka och kaka lunch dar en av henne skompisar jobbar idag. Jag sitter nu och vantar pa att hon ska komma tillbaka efter att ha lamnat barnen. Sen kanske det blir Sea World eller La Jolla, tror det var nagon sorts strand med klippor och salar. Ar inte saker. Ikvall blir det thai mat innan flygplatsen, ser fram emot det..haha..

Fick kommentar om min underbart fina hudfarg, den ar helt naturlig, haha. Vit som sno, inte sa mycket att gora at tyvarr. Det ar bara sa jag blir pa vintern. Nar jag var brun och solbrand i sommras sa tyckte ju folk att jag var blek och trodde jag ljog nar jag sa att jag kommer bli bra mycket blekare till vintern. Jag har inte riktigt pigmenten for att bli brun..hurm..

It's alright, it's okey

For en gang skull verkar det som om folk vill att jag ska skriva. Brukar ju annars inte vara speciellt eftertraktad med inlagg och sa..

Mamma, jag lever, ar bara sjukt svart att fa en bra tid att ringa harifran. 9 timmar ar en ganska stor tidsskillnad. Och jag pratade med Helen, varfor i hela friden trodde du att vi skulle bo pa gatan i LA? Anneli, du kan ju framfora det har..

Jennie, Hollywood Blvd ar det samma som Walk of Fame, sa visst gick vi dar! Stjarnor overallt, kikade bland annat pa Bruce Willis stjarna..


Idag ar det jattevarmt och skont har. I solen ar det latt 25C. Magda slapade mig ur sangen idag efter att hon lamnat av barnen i skolan och vi akte till Coronado. En o utan for San Diego downtown. Var bra utsikt over downtown, sa vi kunde ta bilder pa det. Sen akte vi till stranden dar, var tydligen ett hotel som ar bermot for natt som jag inte nu kommer ihag. Vi gick i alla fall pa stranden och rakade bli nersplashade av en vag, haha. Var allt for upptagna med att ta kort for att kunna fokusera pa vart vatten kom..

Sen hamtade vi barnen i skolan och tog som till parken. Nu ligger dom och sover och jag och Magda ska ta det lugnt. Har inga planer an for kvallen men kanner jag Magda ratt sa blir det sakerligen nagot..

image48

Pictures speak louder

Jag har inte orken att skriva en lang berattelse om LA, men det var jatte kul! En riktigt lyckad resa, traffade roligt folk pa hostelet dar dom dessutom hade en bar dar dom inte kollade leg, mycket trevligt...

Vi beslutade att kora upp, efter att ha hort sa manga saga till oss att vi inte skulle kunna se allt vi ville utan bil i LA. Jag utnyttjade detta genom att krava ett stopp i Long Beach, dar dom spelade in Sunset Beach, kara sapan fran min ungdom, haha..  Var verkligen inte CA finaste stad om man sager sa. Men for mig var det verkligen tufft. Jennie skulle visserligen varit dar, sa som vi alltid planerat..


Under mandagen akte vi till Universal Studios och akte bland annat runt pa Wisteria Lane.




Vi akte runt lite och rakade stota pa en utsiktsplats dar vi sag LA's skyline och Hollywood skylten valdigt bra..

  


Sen akte vi aven till Beverly Hills, gick pa Rodeo Dr och parkerade bilen i ett jattefint bostads omrade och bara gick runt och kikade pa alla hus med jarngrindar, haha...



Dagen avslutade vi i Santa Monica, pa stranden/piren med solnedgang.




Kan aven tillagga att Pete Wentz hus ar fint, haha och att vi bodde ca 2 kvarter fran Patrick Stump. Hade dock inte lyckan att stota pa nagon av dessa herrar...

Day 1

Igar kandes det nastan som svensk sommar ute. Lite kyligare kanske, men med solen som varmde pa huden sa var det bra nara. Dagen bara flog forbi, mycket pa grund av att man far en lite sen start nar Magda maste jobba mellan 12-12.30. Da har stor del av dagen gatt. Atminstonde om man gar pa ett sant schema som jag, nar dagen ar slut vid 22. Fast inte har, Magda kommer ta livet av mig om vi ska vara ute lange varje kvall..

Vi akte forst och kakade lunch pa Chilis och sen akte vi vidare till Pacific Beach, ett av omradena har i San Diego, som sjalvklart har en strand. Vi tog oss en promenad langs stranden och gick och pratade bara. Mycket trevligt. Kandes lite lagom mysko att ga pa stranden i februari, med sol och allt. Sen gick vi runt lite i PB och kikade i roliga kladaffareer och sa.

Var efter 6 innan vi kom hem igen och da var det mer eller mindre bara att byta klader och ge oss ut igen. Vi akte hem till en av Magda kompisar, for att sen aka hem till nagon hon kande for en hemmafest i Chula Vista, lite mer an en halvtimme soder om Magda. Var helt okej, inte sa mycket folk men jag var trott, for det borjade ga efter min vanliga laggdags, haha. Kom inte i sang forran halv 3..

Idag regnar det lite, kommer troligen kommer det sluta om ett tag, men vet dock inte om solen kommer kika fram idag. Men det gor inget. Magda kom precis tillbaka efter att ha lamnat tillbaka barnen till mamman. Kommer nog bli en ratt lugn dag idag. Ska nog kaka lunch om en stund, eller mer som frukost, eftersom vi inte gjort det annu. Sen kanske en tur till natt mall innan vi ska hem till en av hennes kompisar och titta pa SuperBowl. Om inte annat se slutet. Gar forhoppningsvis och lagger oss tidigare ikvall, med tanke pa att bussen till LA gar klockan 7:30 och ska aka harifran vid 6:50..

image42

Framme

Hela flygresan gick bra, trots att jag var trott pa att resa redan efter att ha vantat pa flygplatsen i Boston. Regnet bara oste ner i Boston nar vi lyfte och jag var lite skraj for vattenplaning. Madde sen askasst pa flyget ner till Charlotte. Var massa turbulens och det var inte bra mot illamaende, kan jag lova. Fick aven huvudvark.

Men sen nar jag val kom till Charlotte, sa gick det over. Kakade valdigt snabbt och sen var det bara att ga pa planet mot San Diego. 5 1/2 timme, sen var jag framme. Segt men utan illamaende och huvudvark, sa det tog jag som ett plus. Det var tyvarr morkt nar jag kom sa jag sag inte sa mycket. Men jag kan bara saga att utsikten fran dar Magda bor ar fantastiskt. Man ser hela downtown. Ska ta kort sen idag, nar man kan fa bra bilder i solskenet. Var aven valdigt skont att ga ut fran flygplatsen i en luvtroja och inte frysa.

Idag har vi an sa lange inga planer. Har funderingar pa oknen, men vet inte riktigt an.. Det enda ar att Magda maste hamta sina vardbarn och lamna av dom hemma. Men det tar bara en halvtimme, sa vid halv 1 ar hon ledig.

It was a plane ride

Sorry for noll inlagg igar. varan dator blev isar plockad av flyttarna som skulle ta upp allt till 3 vaningen.
Madde dock battre igar, och aven idag, vilket kanns skont. Och nej, till alla som fragat, jag ar inte gravid!

Anyway, ar snart pa vag till taget, for att aka till flygplatsen. Ar aven inte den basta tiden som taget gar pa, utan jag kommer snallt fa sitta och vanta i flera timmar innan jag ska aka. Men taget eter ar for nara, man vill inte missa flyget lixom. Far se vad det kostar att sitta en stund pa en data pa flygplatsen, kanske gor det for att fordriva tiden.

Ska forsoka mig pa att uppdatera aven i San Diego, men far se hur mycket tid jag har for det. Magda har tydligen en valdigt fullspackad vecka planerad for oss.
RSS 2.0