I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night

Det är var ju inte riktigt meningen. Att jag skulle skulle göra ett sådant här uppehåll igen, menar jag. Men igår när jag skulle blogga fungerade inte det att logga in, så det var inte mitt fel, och kvällen innan hade jag besök så det blev aldrig av. Men nu så...

Lika bra att börja med torsdagskvällen. Begav mig ner till Göteborg för att spela lite biljard med Emmy och ett par andra. Blev en jätte trevlig kväll, även om jag var urusel på att spela, hehe. Åkte sen hem till mamma och sov där. Dagen efter följde mamma med till Trollhättan och vi gick runt och kikade lite. Lunch på salladbaren och sen hem för att fixa inför filmkvällen. Jag bakade lite kakor och städade det sista som jag inte hunnit med innan. Fick gjort mer eller mindre allt när jag ahde min vårstädning i onsdags, men tydligen har vädret inte tyckt om att jag knuffat den i riktning mot varmare grader och beslutat sig för svinkallt och nu även massa mer snö. Inget jag gillar. Filmkvällen var annars jätte bra den med. Trevligt sällskap och en riktigt rolig film.

Igår ringde pappa och väckte mig, mindre trevligt. Sen kom han hit och lämnade lite pengar för en räkning jag betalat åt honom och fikade lite. Sen låg jag mest och degade och ett tappert försök till scrapbooking, tills Mala kom på eftermiddagen. Då hoppade jag in i duschen och lagade mat. Jennie kom strax innan 7, precis efter att vi satt på en film. När klockan närmade sig 9 gick jag och Jennie in mot stan för att träffa Issa och en kompis till henne på Buddy's för bowling. Efteråt gick vi vidare till O'learys och sattdär och tjötade i ett par timmar, och drack goda drinkar. En lyckad kväll, trots en svinkall promenad hem sedan.

Idag har jag enbart legat i soffan, haha. Sett på film, the Time Traveler's Wife. Hörde i somras att den inte skulle vara bra, vilket jag trodde efter trailern, så jag såg den aldrig. Men jag skulle litat på mig själv, för den var bra. Jag grät, haha. Dock inget ovanligt på filmer för min del, med tanke på att jag grät på Avatar också...


Jennie och jag på O'learys

Oh my!

Det här ska verkligen bli intressant. Musikmässigt kan jag inte tro annat än att det kommer bli fantastiskt. I'm excited! Men jag kan knappt tro att det är samma människa som jag såg i somras. Patrick har verkligen förändrats den här hösten. Jag saknar dock kepsen :P

Maybe I'm jaded and bored

Håller på och frsöker få ltie ordning här hemma. Vet inte riktigt vad jag gjort för att få allt att kännas oorganiserat, och snabbt har det gått också. Började med det mest visuella, jag diskade. Efter lite annat små fixande tyckte jag att jag behövde en liten break och satte mig här med en kopp kaffe. Upptäckte dock att blogg.se ändrat layouten av översikts-sidan, igen, och varför? Den verkar ännu jobbigare nu. Tyckte det var illa nog när de gjorde så att man bara kunde se de händelser som hänt sen man sist var inne. Nej, det här gillar jag inte. Hör väl ihop med att jag bara gillar förändring när jag väljer att den ska ske, hehe.

Nu funderar jag bara på vad jag ska lyssna på medan jag städar ur mina garderober...

Follow the disorganzed religion of my head






Trots
en måttligt usel start på dagen, har den ändå varit bra. Började fint med att jag sov bättre än jag gjort på över en vecka, var synd att jag behövde vakna till ett alarm bara. Jag gjorde mig iordning och tog bussen till Sylte för att sen ta 600 mot Edet, där jag skulle bli hämtad av Anneli och åka med henne hem. Då åker buss-satan förbi utan att stanna. Sur som satan, får jag gå över gatan och ta bussen hem igen, och sen åka in till stan några timmar senare och ta bussen ut till Anneli istället. Ställde till hela planen för dagen, och sånt gillar jag inte.

Väl hemma hos Anneli var det trevligt. Bjöds på kaffe med lite glass till. Jag som varit sugen på glass i flera veckor var väldigt nöjd. Jag var även väldigt nöjd med att Alwa inte illvråla åt mig idag, utan nöjde sig med lite små-gnällande bara. Hon satt till och med i mitt knä en bra stund, utan att protestera, något hon inte gjort sen hon var typ 5 månader. (Förrutom i julas då jag mutade henne med choklad, då klarade hon sig tills chokladen var slut, ca 2 min). Tilde fick öven sin födelsedagspresent, eftersom jag missade kalaset när jag var i Tyskland, Eskil var mindre glad åt detta och ägnade en bra stund till att sura.

Promenaden ut till bussen var mindre mysig. Snöblask och stark vind. Kallt. Snön fastande på byxorna och gjorde dom genomblöta, och vinden piskade in det i ansiktet. Kändes som någon kastade nålar på mig ungefär. Trots att jag hade virat in mig för att täcka så mycket som möjlligt, som ni kanske ser ovan. Bussen var öven sen, så jag fick stå ute en bra stund och vänta.

Kvällen har jag spenderat genom att titta på American Idol. Made my day när jag kom på att det fanns ett nytt avsnitt av det ute idag. Har även under dagen lyssnat igenom alla FOB's skivor. Det tog en stund. Nu ska jag nog kika på veckans avsnitt av One Tree Hill, för jag orkar nog inte med en hel film.

The World's Not Waiting

Bloggstrejken är över.

Lite omotvilligt, då jag gjorde en deal med Irsa häromdagen att om att när hon bloggade igen, då skulle jag med. Ikväll skrev hon, då kan jag inte göra annat än att hålla min del av avtalet. Dock blir det inte mycket mer än så här ikväll, varken orkar eller vill. Men imorgon, då blir det ett riktigt inlägg, och sen inte en sådan här lång paus igen :)

...


"Bloggstrejk"

For once, there is a reason

Den här gången har den dåliga blogg-uppdateringen en bra anledning. Har varit i Tyskland och jobbat sen i torsdags kväll, och kom hem först idag eftermiddag. Har varit utan internet, och då har det varit svårt att uppdatera. Resan har trots allt varit jätte rolig, även om det var jobb, och saker och ting inte gick som det var tänkt. Idag är jag jätte trött, kom tillbaka till Göteborg i natt, efter att ha kört i ca 12 timmar, och gick sen upp tidigt imorse.

Imorgon börjar nya kursen, och jag måste upp ganska tidigt då igen. Så därför jag ska jag nu sätta på en film, och sen gå och lägga mig. Bättre update imorgon, troligen.

I don't know if I'll ever make this right

Sitter i skolan, har kommit hit tidigare bara för att kunna få lite data tid. Dom har fortfarande inte fixat nätverket hemma, vilket suger. Blir lite lätt handikppade av att inte kunna kolla upp saker och ting på det sätt man är van vid. Har itne heller hört något fran dom om mitt problem med möss. Hörde dom inatt igen, och den här gången är jag väldigt säker på att de faktiskt var under skåpen i köket. Efter att äntligen ha somnat, vaknade jag strax innan 7 av att jag hörde dom igen. Det är sjukt äckligt och jag är sådär lagom skraj. Nog för att man vet att dom är ofarliga, men usch... Ska ringa och klaga idag i vilket fall.

Igår var jag annars i Göteborg och fikade med Malin och Karin, trevligt värre. Fick även köpt nya vantar, som är varma, snygga, hela och inte 3 storlekar för stora. Efter jag kom tillbaka hem gick jag till skolan och träffade Irsa och ett par till och vi satt i ett grupprum och jag fick lite datatid då med.

Strax blir det till att bege sig mot kalssrummet, och lektion. Sista för den här terminen och kursen. Hoppas att jag får godkänt på rapporten, orkar inte göra om den igen. Blir tillräckligt med tentan jag gjorde igår. I vilket fall är den efter idag ledigt ända till nästa onsdag. Det ska verkligen bli skönt. Så länge problemen hemma blir lösta.

Värsta är väll att jag inte kan ladda ner Empires nya låtar som släpps idag :(

9 Januari

Som ni kanske märkte igår (inatt) så var jag ganska trött. Hjärnan hade lagt sig i viloläge så fort jag skickat in min rapport. Vid 11 i förmiddags vaknade Irsa och jag, men efter några minuter ångrade vi oss båda två och somnade om i ytterligare en timma. Efter en stunds slöande, tog vi oss i kragen och gick upp. Blev "frukost" på McDonalds tillsammans med Mala. Blev en del skratt med pest eller kolera, och andra skämt. Good times...

Snabbt hem, packade en väska, och åkte hem till mamma. Hann nästan bara med en dusch innan Niklas kom och hämtade mig. Kvällen har spenderats hos familjen Hellner, för imorgon bär det av till Göteborg och Scandinavium. Det blir Disney on Ice tillsammans med Tilde, så som vi gjorde förra året. Jag ser nog fram emot det mer än Tilde, haha.

Nu ska jag försöka gå och sova, eftersom jag troligen lär bli väckt av barnen imorgon.

and in between the sentence there's still assemblance intelligently screwed

Sitter hemma hos Irsa och har precis skickat in min rapport. Vi har jobbat av och till sen mitt på dagen, och man kan väll lugnt säga att trötheten har börjat infinna sig. För en stund sen hade vi den här konversationen..

Irsa: Write “Olausson, 1987” as a reference.

Me: No, I have to write 2010, cause that's when I figured it out.

Irsa: No, it needs to be 1987, cause that's when you came out.

(I liknelse med när en bok blev utgiven).


Kan även tillägga att jag troligen har möss i väggarna hemma, om inte till och med i köksskåpen. Var mindre kul när man kom hem igår till massa kraffsande och oroväckande ljud. Kan säga att det var svårt att sova. Har inte heller haft något internet sen i onsdags, därför har det varit dålig uppdatering. Jag har haft massor jag har velat skriva om. Bland annat konversationen jag och Irsa hade i bilen hem från Sara i onsdags kväll, även då lite trötta. 


Irsa: Why don't cars have instant heating? We need Taylor Lautner in the car!

Me(very sarcastically): Yeah, cause he's his own sun...

(Ignoring the fact that the fictional character Jacob is the one who is the warm one)



Med det här så går jag och lägger mig. God natt!

A wanna live a life from a new perspective

Känner mig sådär lagom motiverad till att sätta mig och skriva seriösa blogginlägg. Inte för att mina inlägg är speciellt seriösa, för det mesta, men nu är det mer att det jag för det mesta vill sätta mig och skriva ner mina funderingar över känns onödigt fjantiga och otroligt onödiga. Folk skummar sig igenom vad som står här redan nu, och om jag skulle börja med att verkligen skriva ner röran som går runt i mitt huvud skulle ingen orka läsa längre. Egentligen borde jag strunta i allt det där, alla anledningar till varför jag inte skulle skriva precis vad jag tänker, tycker, och känner. Det är trots allt min blogg. Så om saker och ting här börjar bli osammanhängande, extremt oseriöst, överdrivet, och troligen ganska fjantigt, då vet ni att jag har gett upp, och låter er verkligen ta del av min hjärna. Help us all.

all we have is nothing, baby. nothing gives us everything

Det var hårt att ta sig ur sängen imorse; har blivit bortskämd med sovmorgnar som nästan går in i förmiddagen. Var fortfarande mörkt när alarmet gick av, och duschen gjorde ingenting för att göra mig pigg. Var inte förrän efter kaffe, och halva lektionen som jag vaknade till. Kanske var i rättan tid, eftersom jag då skulle göra min presentation. Inte för att den gick bättre för det, men den blev gjord.

Efter skolan följde Irsa och Bojo med mig hem för lite fika. Blev massa pratande, och vi hann även med att se på lite stand-up komedi, hehe. Efter att Bojo gett sig av mot sin buss, med Irsa's vägbeskrivning "You just follow the road", utan tanke på att vägen kanske tar slut eller delar sig. Hon kom dock fram till sin buss i tid och utan att gå vilse :P. Iaf, jag och Irsa satte oss framför Youtube och kollade på bloopers och outtakes från lite olika serier, bland annat Fresh Prince och Vänner. Mycket roande.

När Irsa begav sig hemåt, gjorde jag, ja inte mycket, haha. Har mest läst, och kollat på ett avsnitt av OC. Nu blir det lite mer läsning innan läggdags. Det är enda fördelen med att gå upp tidigare, jag kan gå och lägga mig lite tidigare, och förhoppningsvis ligger jag inte och vänder och vrider i flera timmar. Men bara för att jag säger det nu, kommer jag göra det. Är väl bara att sätta på min "sleepy mix" på repeat tills jag somnar. Kroppen har börjat ställa in sig på att det är sovdags så fort den kommer på :)

"i'll write it all across the wall"


 

"Exaggeration.
It's so easily done. One little extra word, that make any story more interesting, more entertaining, more shocking, more romantic. Just plain more.

I don't need more. I need real.

Real feelings, real thoughts, real reactions. Stripped from falseness and pretense.

So I stopped exaggerating. Stopped adding adjectives, and adverbs when they are not needed. Where their only purpose is to add something, without having a real meaning.

I stopped using superlatives.

My friends think I'm boring now. Bleak. A faded version of who I used to be. I'm not.

I'm more myself than ever before. I just wish that it would mean something. That it would matter that I peeled away what was forged.

It doesn't.

Not the way I want it to anyway. “

you've never felt a winter quite so cold

Har just nu gåshud över hela kroppen. Har väl inte hunnit få upp kroppstemperaturen än sen jag var ute förrut. Även om det nu är ett par timmar sen. Snö-fanskap som aldrig slutar. Go die, please.  Funderar på att fixa lite te, och hoppas att det ska värma mig lite mer.

Det nya året gick alldeles prima att fira in själv. 4 avsnitt av OC fick jag sett, och även läst en del. Vid 12-slaget ahde jag visserligen legat i sängen en stund, haha. Drog dock upp rullgardinen och med Spit the Dark av Empires på hög volym i ipoden, stog jag och kikade på fyrverkerierna. Låten var väldigt passande till ögonblicket, och jag tyckte det var mysigt.

Igår eftermiddag kom Anneli och Tilde hit och skulle stanna på sleepover. Vi målade teckningar, kollade på Barbie och Nötknäpparen, och spelade gitarr. Efter Tilds lagt sig såg jag och Anneli på My Sister's Keeper, och hade jag varit själv hade jag nog gråtit lika mycket den här gången. Behärskade mig ganska bra och det föll bara ett par tårar. Det är en hård film, och boken är inte mycket bättre den.

Dagen startade med en trevlig frukost tillsammans med Anneli och Tilde. Sen hann jag med lite pluggande innan jag begav mig in till stan för att möta pappa. Vi åkte till Överby och hjälpte honom att köpa en dator. Efter lite middag på Briggen åkte vi hem till mig och jag hjälpte honom komma igång med datorn. Det ska bli mycket intressant och se hur han lyckas på egen hand med den sen. hurm.

Kvällen blir inte speciellt intressant. Kanske slänger ihop lite fler havrekakor, för dom tog slut igår, men det tar ju inte så lång tid, om jag kommer ihåg vad jag la i dom. Ska även plugga lite till, och sen se ett avsnitt eller två av OC. Säsong 4 var så bra som jag mindes.

It's gonna be my year



Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere.
And this is my reaction, to everything I fear
'Cause I've been going crazy, I don't wanna waste another minute here.

RSS 2.0