Semester i Sverige

Har nu varit hemma i Sverige i en vecka. Tiden har gått fort och det har verkligen varit superkul att träffa alla igen. Sen att inte allt för mycket har hänt förstog man snabbt. Har även haft noll tid att sitt här och skriva, blir avbruten hela tiden när man försoker sätta sig och skriva en rad eller två..

Usch, vad svårt det är att skriva med åäö, fingrarna vill inte gå bort till dom tagenterna och sätta sig alls..

längtar allt tillbaka lite till usa, saknar kaffe från Starbucks och Dunkin, saknar min kära bil så man kan köra vart man vill och jag saknar alla mina goa vänner borta på andra sidan atlanten..

Linn, lunch på olive när jag kommer tillbaka!

Nej, nu ska jag snart gå och kolla på så ska det låta, alltid kul.
Försöker skriva nagon mer dag snart, inte sega allt för mycket..

Freaky, Freaky world

Just nu kanns allt valdigt freaky, weird, konstigt, knepigt och allt som finns att beskriva den har kanslan..

This aint a scene

Helgen var bade trevlig och minnesvard. Party hos Linn, kul och handelserikt. Larde oss att ibland ska man verkligen vara tyst och att inte spela poker nar man druckit mer an 3 drinkar..:P..

Veckan kanns lang och seg. Borjar semester imorgon eftermiddag. Fast jag vet inte om jag raknar in flygning till semster, det ar ganska trakigt. Men sen ar det 19 underbara dagar man kan njuta. Ska vara "Monster Emma" for lilla trollet och mysa med Millie..

Snart ar det simdags med Linn och Konrad. Har en hatkarlek for att ga och simma..Men Ben alskar det sa mycket..

XO

When I become me

I'm the greatest of them all
The looser standing small
'Cause you just wait and see
Watch when I become me
Just better than before
You couldn't ask for more
I'm all I want to be
I'm more than you can see

<3

Baby Love

Rachel ar sa sot och go. Sa mysig att sitta och gosa med. aknner att jag redan efter 3 dagar med henne ar sa mycket mer saker pa att andra position nar jag haller henne. Hon ar inte lia omtalig som hon ser ut, haha. Hade bade henne och Ben imorse ett par minuter och paniken over att ta hand om tva barn finns inte langre. Ska allt klara det har.

Jess har matt super anda sen forlossningen, Hon tyckte inte ens att det kandes som hon precis fott barn. Kan vara sa for mig sen i framtiden? Troligen inte.

Ben har inte fatt nagra utbrott av sbartsjuka an. Han ar valdigt karleksfull mot sin syster, ger henne pussar och haller henne sa fint sa. Vanta bara tills hon borjar sno hans leksaker inte lika kul troligen. Sen kommer han bara dra med henne pa dumheter, hitta pa massa bus. Da ar jag inte har langre, sa det far bli anagon annans huvudvark!

American idol ikvall, Blake ar favoriten som alltid. Heja Blake!

Rachel

Sa antligen har lilla bebisen kommit!!
Hon heter Rachel och foddes for mindre an en timme sen.
Att hon bara skulle vara se envis med att komma ut! :)
Sa imorgon blir det sjukhusbesok, nagot jag gillar med det har landet.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Maria.

Ja, gillar vall inte alltid sant har, men innerst inne kan jag inte lata bli! Svaren kommer vall bli lite sadar halvbra, men men, sant ar livet ibland! sen sa vet jag inte 6 personer som bloggar, sa jag far ta dom jag kommer pa..

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

MINA SVAR:
1.
Jag ar en mycket hangiven tittare av Melodifestivalen. Eller inte bara tittare. Vet mycket historia, vem som vann da och vem som kom sist. Tittar varje ar och laser allt om hela tavlingen. Lite besatt kan vara ratt term for det. Schlagerfreak har jag blivit kallad ett par ganger. Dock har det inte fungerat lika bra har borta i Usa att folja det..

2. Nar jag hade vaxt klart var jag nastan 164 cm, numera krymper jag och under tre ar har jag nu landat pa 162 cm. Man brukar ju inte krympa forran man blir gammal.

3. Och det med att bli gammal, har haft 30 ars noja sen jag var 16...

4. Under gymnasiet hade jag en tvangstanke om att mina naglar alltid var tvugna att vara malade och fick inte vara allt for mycket bortslitet. Jag tyckte att alla stirrade pa mina naglar annars och tyckte jag var mindre vard. Kompisarna hade valdigt roligt at mig, men nu har jag kommit over det totalt.

5. Har en mycket varierande samling av cd skivor, och mycket varierande musiksmak. Oppna upp mitt skivfodral i bilen och du mots av en harlig mix. Counrty, rap, pop, r'n'b, rock, alternative...

6. De flesta kladerna i min garderob ar rosa eller innehaller nagot rosa. Ar lite av en favorit farg, sa att saga..

Jag utmanar Isabella och Linn

I'm falling apart to songs about hips and hearts

Sooo boring!
Den har dagen kanns redan som den hallt pa over 12 timmar, och klockan ar bara 10. Ben ligger och sover, ar lite forkyld sa han far ta en liten extra tupplur. Klagar itne over det, tiden innan art klass pa torsdagar ar ofta seg.

Suck, langtar efter min semester, vill att den ska vara nu, vill kunna ta det lugnt ett par veckor. Som om det ens kommer handa nar jag har semester..:P. Tva veckor sen ar jag fri! Typ.

Filmen igar, inte sa bra, helt okej eftermiddags underhallning, men inte mer. Mischa Barton var betydligt battre i Oc.

Ain't no baby

Ingen bebis i sikte an, hon vill verkligen inte komma ut!
Jess har provat allt utom och stada for det avskyr hon verkligen, sa det kommer inte handa. Alla vill verkligen att hon ska komma ut, har trott hon varit pa vag manga ganger men nej da, hon envisas banne mig!

Annars sa var det playdate idag med Lucas och Maddie. Jag hade det trevligt med mina amerikanska gravida 30+ mammor som jag traffat pa Gymboree. Ar skrammande hur mycket gemensamt man far bara for att man har barn i samma alder. Eller jag har ju inte barn men alla andra au pairer fattar..:P..

Sen tillbaka hem och fick med Jess ut pa lunch. Forsokte bjuda men Jess tyckte gesten var nog och att jag skulle spara mina pengar. Min planbok tackar for det. fick aven 20 dollar extra av Byran i morse, som "Pre-baby bonus". Han ar for rolig ibland.

jo, fick kora Bryans nya manuella BMW igar. Forsta gangen pa 8 mander da jag behovde vaxla. Gick bra mycket battre an jag trott, det var verkligen som att cykla. Bryan tycker att jag ar en mycket skicklig bilforare, (haha Anneli) och han sa att han underskattat min formaga att kora med vaxellada och att jag nu har hans valsignelse att kora hans bil ocksa..:P.. For honom ar det en stor gest..

Nej, nu ska jag ga och kolla pa Frankie&Hazel, hoppas den ar bra..

Leende guldbruna ögon

Svts nya serie "Leende guldbruna ogon" ar sjukt kul!
Ar oftast ingen stort fan av Svt overhuvudtaget men det har ar kul. Fares Fares ar klockren! :)

Stolen

Snodde den har valdigt braiga listan fran Maria (huddleformation.blogg.se), hoppas att hon inte blir arg!

DAGENS PLAYLIST: Mix av Fall Out Boy och Anders Johansson
DAGENS KLÄDSEL: Morkbla jeans, vitt linn och rod huvtroja.
DAGENS DUSCH: 6:56, som alltid
DAGENS FRISYR: blast rakt, vilket innebar lite smavagor har och dar iaf..
DAGENS SMINK: Beige ogonskugga och mascara
DAGENS HÄNDELSE: Lunch med Linn och Konrad pa Bertucci's
DAGENS PLANER: American Idol med Magda ikvall
DAGENS VILL HA: Ar i stort behov av pengar just nu
DAGENS SAKNAD: Jennie
DAGENS DROG: Diet Coke
DAGENS TRÅKIGASTE: Kommer troligen vara att det inte kom nagon bebis idag heller
DAGENS FINASTE: Ben's godmorgon puss, som inte hor till vanligheterna
DAGENS KÖP: Har inte kopt natt
DAGENS MAT: Cheese foccacia till lunch, flingor och mjolk till frukost, diet coke
DAGENS SJUKA: Super frisk idag!
DAGENS MÅENDE: Valdigt bra, lite trott visserligen.

The Titanic vs. Titanic

Fick idag kollat klart pa filmen jag borjade pa i lordags, The Titanic. Det var inte den underbara klassikern gjord av James Cameron utan en film som var gjord 2 ar innan med bland andra Catherine Zeta Jones och Peter Gallagher. Skrammande nog var filmerna sjukt lika. Och da menar jag inte det att dom var pa Titanic och baten sjonk, konstigt vore annars. Utan mer hur allt utspelade sig, replikerna och sanna saker. Man fick verkligen kanslan av att Cameron bara kopierat det mesta fran den har filmen och gjort en ny, fast med mer pengar.

Men som det Titanic-fan jag ar, har faktiskt sett filmen 33 ganger, sa maste jag saga att Camerons version ar ett masterverk. Effekterna ar battre, dialogen ar battre och sjalva historien ar battre. Inte for att den gamla var dalig, verkligen inte. Fanns massor av saker som var bra. Speciellt slutet var mycket trevligare, kandes som det slutade lite mer lyckligt, om det nu ar mojligt efter det hemska som hande och skadespelarna var valdigt bra. Men som sagt, jag haller mig till den nyare versionen..

Weekend closing in

Sa jag gjorde tappra forsok att redan i fredags uppdatera igen men blogg.se ville inte att jag skulle komma at min sida sa det fungerade inte sa bra. Sen igar flog bara dagen fram och jag hade inte tid att sitta framfor datorn och hanga.

Hela fredagen vrackte regnet ner och jag i min smatt tv-besatta hjarna tyckte hela dagen paminde om avsnittet 'Rainy day women' i OC, men det var troligen bara jag. Jag och Ben holl oss inne bast vi kunde, utom att springa in och ut fran hans gymnastik klass. Lordagen var totalt opposit, stralande solsken, 12+ och sa mycket var man akn tanka sig i borjan av mars. Helt underbart verkligen. Kunde nasta kanna sommarens atertag.. Spenderade nastan hela dagen med Magda och Kris i Braintree shoppingcenter. Kris ar som en tjej, fast varre, Det gar inte att vara i kladaffarer med honom for han stannar hels i typ 2 timmar, i en affar. jag avr mattligt irreterd i slutet av dagen, hurm..

Idag har ju nu pa formiddagen varit med Jess, bryan och Ben pa zoo. Var lite smakyligt emellanat men i solen var det helt okej. Tyvarr fanns inte mina favoriter ute for dte var for kallt. Sa jag och Ben ga tillbaka till sommaren, sa vi kan se pa girafferna..

Nu kanske det blir ltie mer film fran igar, avr for trott for att kolla klart, kanske berattar mer sen om vilken film det ar..

American Idol

Kollade pa AI igar, som jag nu for tiden alltid gor pa tisdagar, onsdagar och torsdagar..:P..
I tisdags var favoriten Blake av killarna, han ar sa bra! Och igar var favoriten Gina av tjejerna.. Var speciellt kul nar Gina sjong Alone, som ar Anders Joahnssons nya singel. Ar visserligen en gammal lat fran 80 taler nan gang, men jag som inte hort den innan Anders gjorde den tycker att det ar en Anders lat. Har visserligen fatt hora den ett par ganger har i Usa sen jag horde den med Anders, alltid en ny version men jag ma saga, Anders har verkligen gjort den bast... Sen ar vall jag kanske inte sa objektiv, Anders ar min storsta idol, har varit det i 4 ar nu...

"How do I get you alone?"...la la la..Kan inte mer...:P
RSS 2.0