Oh glory, I think I see you around the bend

Jag är nästan helt färdigpackad. Tror det enda som ska ner är plattången och ett linne som fortfarande hänger på tork. Känns som jag är ute i ovanligt god tid, för det är över en timma kvar innan jag ska hoppa på bussen mot Göteborg, och jag ska bara torka och platta håret, något som tar max 15 minuter. Det är väl så det går när man vaknar en halvtimma innan klockan ska ringa.

Trodde aldrig jag skulle somna igår, men det gick ganska lätt i alla fall, och imorse hade äntligen mailen med m&g infon kommit, vilket var största anledningen till varför jag kanske inte skulle kunnat somna. Gillar inte att inte veta detaljer och sånt i förväg, och speciellt inte när jag inte är helt 100 på hur det kommer vara med internet den närmsta veckan. I helgen är det nog inga problem, när vi bor hos Anna men sen är det nog ganska kört.

Helgen är annars ganska obokad. Ikväll blir det ut till någon pub i Edinburgh i alla fall. Imorgon pratade jag och Malin om lite shopping, men annars inte mycket. men på måndag kör hela kalaset verkligen igång när vi drar vidare till Glasgow och sedan Panic! at the Disco på kvällen. Och sen upprepar vi proceduren två dagar till fast i Birmingham och London :D :D :D

Kommer vara helt slut när jag kommer hem, men det kommer vara så värt det. Är så exhaterad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Nej, nu får jag väl gå blåsa håret istället för att sitta här och babbla :D

I think I'm ready to leap, I'm ready to live, I'm ready to go

Det känns som om hela den här veckan är en enda lång nedräkning.
     Måndag är snart slut - en dag närmare Fredag.
          Tre dagar kvar.

Finns mycket jag borde fokusera mer på nu innan resan, så att jag kan verkligen njuta av den och inte behöva känna mig stressad av allt jag måste göra sen efteråt. Dock försvinner jag allt för lätt bort i hjärnan, och låter tankarna glida in på det den verkligen vill istället. Visserligen har biblioteket varit stängt nu under långhelgen, så det finns ju det som ursäkt för att jag inte kunnat samla material än.

Känns även som att mina nära och kära tror att det kommer kännas bra att jag äntligen får gjort den här resan, så de slipper höra på mitt tjöt. Synd att säga att det inte kommer försvinna. Istället kommer jag bara vilja prata om den, ge detaljer som ingen är intresserad av, och det kommer nog inte räcka med en gång. Sen har jag även Chicago att fortsätta med sen. Där finns ju också en Panic! at the Disco del att se fram emot ;)

Imorgon blir det utflykt hem till Bojana. På förmiddagen står det film och kaffe på schemat, tror jag i alla fall. Ska enligt väderleksrapporten bli mulet och mycket kallare, så det känns okej att sitta inne ett par timmar då.

my best intentions keep making a mess of things

everything i do is bittersweet

Har, som ni ser, piffat upp bloggen lite. Tanken var att göra det lite vårigare/somrigare/ljusare färgmässigt, men jag vet inte om det är det egentligen? Vet inte riktigt vad man ska ta för färger till det, utom möjligen massa gult och det var jag inte sugen på.

Det mesta grundade sig i att jag störde mig så på att headern inte täckte hela "innehållet". Så även om jag verkligen gillar den förra bilden så blev det till att byta. Är inte bra nog på det där med att ändra pixlar och skit på bilder för att göra dom större utan att se helt konstiga ut.

Idag har det varit riktigt skönt ute, och beslutet att ta på mig vårjackan fick jag ångra. På hemvägen låg den nerknökad i väskan. Imorgon får den stanna hemma. Har idag suttit på biblioteket och pluggat. Tråkigt att behöva vara inomhus, men det var verkligen nödvändigt. Hann dock med en fika tillsammans med Irsa, och det var verkligen ett trevligt avbrott.

Nu blir det sängen, och jag hoppas alla väderleksrapporter är sanna så att jag vaknar upp av att solen skiner in genom sovrumsfönstret :)

Put another x on the calendar

Igår var det min födelsedag, och jag fyllde 21 igen ;)

Blev lite firande på förmiddagen tillsammans med familjen. Jag bakade en del på fredagen, som blev av varierande kvalité, och sen blev det björnbär och choklad paj igår morse innan alla kom. Det var i vilket fall trevligt att ses, det är sällan vi gör det allihopa.

Eftermiddagen bestog mest av att jag var uttråkad och satt och hängde på datan innan Irsa kom och vi begav oss mot Vänersborg. Är förvånad att vi lyckades hitta till Folkets Hus på första försöket, efter att jag bara kollat på vägbeskrivningen på datan lite snabbt. Shan Atci stog för kvällens underhållning, och visst var han rolig, men Magnus Betnér är verkligen mycket bättre. Sen tog väl kvällen en mindre fin tur, när Irsa gömde bort att hon gett Bojana nycklarna till sin bil, och hon åkte iväg mot Trollhättan med dom. Vi fick inte tag på henne förrän dom var i thn, och det hela slutade med att jag och Irsa stog ute och frös i 45 minuter innan hennes mamma och pappa kom med extra nyckeln.

På det stora hela var dagen lyckad. Ingen storslagen utgång eller fest, men det har jagnog aldrig ens gjort på ming födelsedag. Jag ska fira ordentligt i UK istället när jag njuter av min present till mig själv ;)

What are words if you really don't mean them when you say them



Jag var så besviken när han inte gick vidare i American Idol, men nu när jag snubblade över den här videon så ser jag att han har fått den chans han förtjänar i alla fall. Fantastiskt bra.

hey, hey, we're a hurricane

Det fina vädret försvann snabbt och nu har det regnat i två dagar. Verkar dock bli bättre imorgon, något jag verkligen hoppas på. Är inte alls kul att vara i mitten av april och fortfarande frysa som en tok så fort man går ut. Idag var jag hos Bojana hela dagen. Blev mestadels pluggande. Fast med många pauser imellan. Klart blev det i alla fall och det är huvudsaken.

Jag hade mig en uppenbarelse hos Bojana också. Har varit helt inställd på att det inte blir någon Starbucks förrän jag kommer till Chicago, och hade helt glömt bort att både Skottland och England har det med. Trots att jag inte är lika besatt av just Starbucks numera, så kan jag inte hjälpa att var grymt sugen på en Coffee Light Frappuccino. Och när jag kom fram till detta insåg jag att det bara är 15 dagar kvar tills det bär av mot Edinburgh. Ganska nära trots allt.

Det är samma med Chicago. Bara 54 dagar kvar idag. Känns som om tiden redan flyger fram och jag har knappt ens hunnit tänka på att jag ska åka. Men det har ju sina fördelar det med. Att inte gå och vänta och räkna, som jag alltid gjort innan, utan bara helt plötsligt är det dags. Tiden får ju dock inte försvinna för fort, måste ju hinna med och köpa saft ;)

Men som sagt, Skottland, England och Panic! at the Disco är först.

Don't Let It Fool You

Det faktum att Irsa kom hit igår i enbart en hoodie, efter att ha gått hit, fick mig att tro att det faktiskt var varmt ute. Speciellt eftersom jag kollade lite väderrapporter idag på morgonen som sa 16-19 grader. Blev mycket chockad. Tänkte lite fint att ja, man kanske kan köra med bara tröja idag då men det räckte att jag öppnade dörren för att jag skulle ändra mig. Fick bli jacka i alla fall, och jag tyckte det var riktigt kyligt på väg till bussen. Sen var det dock riktigt skönt på både Jennie och mamma's balkonger när solen stog på.

Blev lite kaffe och massa tjöt några timmar på Jennie's balkong, tillsammans med henne och Nayeli. Sedan fortsatte jag ner till mamma för mer kaffe och sol på balkongen. Hos mamma fick jag till och med lite färg på mina stackars likbleka armar. Är dock långt kvar tills man faktiskt ser solbränd ut. Har planer på att spendera lite tid ute på mammas balkong sen i Maj, när jag kan plugga vart som helst, i förberedelse inför sommaren. Men det är ju ett par veckor framåt i tiden. Ska ta sig igenom April först.

Give up, the whole damn thing is over

Ytterligare en dag som gått fort förbi. Eller ja, egentligen kändes dagen väldigt lång medan jag var i skolan. Bilden visar produktiviteten under eftermiddagens föreläsning, och alldeles innan skrev jag även en ny låttext (inte nöjd dock). Så ja, snabbt kändes det inte direkt som att tiden gick.

Nu är dock klockan snart 7, och jag har planer på att se på dagens avsnitt av Make It Or Break It efter att jag varit en sväng i tvättstugan och slängt in tvätten i torktumlaren. Imorgon är det grupparbete igen, och efter det måste jag göra instuderingsfrågor till en bok. Är mest skola och pluggande hela veckan för min del.

I'll come back to life, but only for you

Ska man ta och göra ett seriöst inlägg idag?

Gör ett försök, men det känns som om det kommer att bli en fråga av personlig uppfattning om det ska klassas som seriöst eller inte. Men eftersom det är min blogg, och jag som skriver utefter mig själv så blir det seriöst från mitt perspektiv. Men som sagt, allt är ju en tolkningsfråga ;)

Större delen av dagen spenderades i skolan med att göra grupparbete. Segade sig fram stundvis, mestadels för att jag hade ont i huvudet och kände mig lagom oproduktiv. Efteråt blev det fika tillsammans med Petter och Caroline, innan jag gick hemåt i solskenet. Var dock kallt när det blåste, men det känns ändå mer som vår nu ute än vad det gjorde bara för någon vecka sedan. När vi satt och fikade sken solen in genom fönstret och det blev riktigt varmt att sitta rätt i det, och jag fick nästan första känslan av sommar.

Kan nog vara för att jag längtar efter värme och solsken i större mängder. Att kunna sitta ute utan att frysa, med bara ben och kortärmat. Sommar helt enkelt. Är sen även sugen på det mesta som har med sommar att göra. Grillad mat, jordnötsmör, frappucino i gräset, färska jordgubbar, och de där goda drinkarna på Navy Pier. Okej, så just jordnötsmör kanske inte är speciellt somrigt, med det har blivit det för mig nu, eftersom jag bara äter det på sommaren. Och för att jag varit sugen på det sen tidigt i vintras. Är det fortfarande.

Jag går, förutom sommaren, mest och längtar fyra veckor framåt till den fina Scotland/England resan. Det har bubblat i mina konsert-ådror länge redan nu, och det faktum att det är veckor kvar innan det är dags gör det inte bättre. Det snurrar runt i min hjärna och hjärta mest hela tiden, och jag kan bara inte låta bli att längta. Gör det svårt att fokusera på annat imellanåt.

Dagens låt: Turn Off The Light - Panic! at the Disco 

Imaginary Shoe Shopping




Tog en tur inne på Forever21's skoavdelning, och hittade flera gudkorn. Hoppas innerligt att sandalerna på bild 1 finns kvar i sommar, för de stal mitt hjärta lite extra. Samma gäller de på bild 3, fast jag vet att jag aldrig skulle använda dom egentligen. Men sjukt fina. Speciellt om man är lite sommarbrun också. Det är synd att jag är realistisk nog att veta att med 99% chans finns inga av dom kvar i butik om 2 månader, och gör dom det kommer de nog inte vara bekvämma. Må låta lite pessimistiskt, men jag talar av erfarenhet. Ska ändå hoppas på det bästa, speciellt på nr 1... :)
RSS 2.0