the motions i've been going through have failed

Känner mig snäppet bättre än igår. Men det kanske mest beror på att jag hållt mig uppe med medicinering hela dagen. Dock får jag hålla igen på dayquilen, den är flytande guld vid förkylning, och jag köpte bara med mig en liten flaska från Usa. Blir nog en slurk innan skolan imorgon, så jag kanske kan hänga med i konversationerna någorlunda. Har dock fått pluggat en del, trots att huvudet inte ville vara med på det. Gjorde ganska ont efter en stund.

En ljusglimt idag var att det var Patrick Stump's vecka för introt på One Tree Hill. Det var väldigt Patrick :) Vill väldigt gärna höra hela hans version. Känns som om vi inte fick höra de bästa delarna av låten. Men jag gillade det man fick höra, även om man bara längtar efter mer. Släpp ditt solo album nu din fjant! ;)

So high up in the sky, I can almost touch the stars

Efter en fin dag och kväll igår i Göteborg, åkte jag i förmiddags hem med tåget. Kändes mig lite trött, och näsan var lite snuvig. Skyllde det mesta på vinet från kvällen innan, och att man sovit på en soffa, men upptäckte efter ett par timmar med Irsa på Överby (fick äntligen storhandlat) att så var inte fallet. Låg i soffan efter att ha lagat mat, och bara kände hur musklerna i kroppen värkte, hur tunga armarna var att lyfta och hur dåligt styrkan i finmotoriken i fingrarna plötsligt var. Fann strax efteråt att ansiktet och pannan var väldigt hett också. Hej feber. Halsen tyckte även den att den skulle vara med och skava till sig lite. Fin, fin kväll har det blivit framför tvn, med Prince of Persia, Idol, och Gossip Girl.

Nu har jag tagit mig lite dayquil, trots att det är kväll, och hoppas den ska hålla lite längre än de 4 timmar som lovats, samt lite nässray har fått slinka med. Ska lägga mig i sängen med en ljudbok i öronen och hoppas att jag somnar gott. Imorgon måste jag tyvärr plugga emst hela dagen, oavsett hur jag mår.

Like kisses on the necks of best friends

Orka. Suck, nej vad jobbigt. Måste. För längesedan nu...

Lite så går det i mitt huvud just nu. När jag tänker på att blogga alltså. Det är inte det att jag inte har nått att skriva, eller inte idéer till små inlägg som jag kan tänkas göra. Utan det faktum att jag verkligen ska sätta mig ner och skriva, och verkligen uppdatera. Vilket sen när jag väl sitter här, inte är ett problem, eller ens i närheten av jobbigt. Hjärnan är inte alltid med på vad som är rätt uppfattning, haha.

Helen har annars varit väldigt bra. Gårdagskvällen spenderades hemma hos Bojana. Det var verkligen underbart trevligt, både sällskapet och maten. Tack BJ! ;) Dagens eftermiddag var inte fy skam den heller. Stog pysselkväll på schemat, hemma hos Jennie. Jag packade med mig min stickning jag började på i typ februari/mars, som jag bara lyckats sticka 1½ torgvante på. Dock blev det nog mer pratande av än verkliget pysslande, haha. Men vi hade det mysigt iaf. ♥

Har dock stickat klart vante nr 2 nu. Ser ut som skit, men jag har gjort dom själv så jag är lite stolt. Kommer troligen aldrig användas, hurm. Kvällen kommer avslutas med veckans avsnitt av Merlin. Imorgon blir det Göteborg, Emmy, Malin och Karin. Fullspäckad dag. Det blir mys det! :)

Stepping on the cracks, but I feel fine



Är lagom irreterad över att Gimp har slutat att fungera på min dator. Hjälper inte heller att avinstallera och sedan ladda ner igen. Inte för att jag användt det speciellt mycket den senaste tiden, men just idag hade det verkligen varit trevligt att ha ett okej redigeringsprogram. Och i framtiden, så klart. Suck, det här ger jag verkligen tummen ner för!

Words don't seem to matter. I'd rather have it tested and true.

Har blivit ett par dagars blogg-paus igen. Vet inte riktigt hur det hände, var verkligen inte planerat och det kändes inte som om det var tre dagar sen jag skrev sist. Har hunnit med att vara på ikea och göra slut på en massa pengar. Men det har dock varit värt det. Fick ben till nya sängarna, en ny madrass och lakan som faktiskt passar. Idag fick jag även skruvat ihop bokhyllan som införskaffades och trots att den inte hamnar där jag egentligen vill ha den (står en annan möbel i vägen) så är jag mycket nöjd.

Idag har jag hunnit med en hel del, även om jag lyckades försova mig imorse. Inte för att sägen är så skön, utan för att jag så fint, i ett halv-vaket tillstånd, gjort en uppdatering på telefonen som tydligen slog ut alarmet. Det blev skola hela dagen, sen hem och laga mat, snickra ihop hyllan och sen hann jag även med att baka lite bröd. Kvällen har bjudit på Idol och senaste avsnittet av 90210.

Innan läggdags blir det nog lite skrivning från min egen sida, och lite läsning. Imorgon står pluggande och städning på schemat. Inte speciellt kul men det måste göras, tyvärr.

I'm like a machine, but I still got dreams


Redo för promenad

Det blev aldrig någon promenad in till stan, men det blev en som slutade vid affären. Blev inte riktigt så långt som jag hade tänkt mig eftersom mina fotleder tydligen inte tyckte om att promenera idag. Mycket frustrerande eftersom jag gick iväg i motsatt riktining mot affären och var inställd på att gå i minst 1½ Fall Out Boy skiva, men fick snällt snedda av efter bara 5 sånger och bege mig hemåt istället. Ställde mig istället och lagade mat, och fick äntligen bakat hallon och björnbärspaj, som grannen sen kom och fikade på.

Snart kommer Kristina hit för att se på film och tjöta lite. Hoppas på att hon är sugen på att se samma som mig, men sådan tur har man väl inte ;)

This may call for different shades




Funderade på om jag skulle gå in till stan och framkalla kort idag, eftersom jag är sugen både på att få upp lite nya på väggarna och på att gör lite scrapbooking. Men sen försvann solen, och molnen blev gråa, så jag vet inte om man vågar chansa på att ge sig ut. Det är ju absolut inte lika kul att gå på promenad när det är grått och trist ute. Åtminstonde inte om man är själv.

Annars så är jag på förvånadsvärt gott humör idag. Än så länge känner jag inte av tristessen allt för mycket, men jag kan tänka mig att den kan komma krypande om ett par timmar. Det var ju likadant efter förra sommaren när jag kom hem. Får vänja sig av med att alltid ha någon runt omkring sig när man åter igen bor själv. Om jag inte minns helt fel tog det ungefär 2 månader innan jag verkligen kunde ha en helg utan några planer, och bara ligga i soffan och kolla på film utan att vara uttråkad. Men än så länge så känns det omöjligt. Så jag välkomnar besök av alla slag. Är även sugen på att baka hallonpaj, så om någon känner sig sugen är det bara att höra av sig :)

Igår var jag hos Anneli i Hjärtum ett par timmar. Bara Alwa som är intresserad av kameran numera, även om hon för det mesta tycker det är roligare att se på resultatet än att vara med på själv kortet. Det är därför de flesta korten ser ut som om hon föröker rymma. På eftermiddagen hämtade vi, med hjälp av Niklas, min nya säng hemma hos Irsa. Så nu finns det en stor skön dubbelsäng hemma hos mig. Dock utan bäddmaddrass, men det ska faktiskt ändras snarast. Men jag kan säga, att även utan den och efter bara en natt känns det att den är betydligt skönare och bättre för min rygg än min förra säng. Underbart! :)


Spelas just nu: Never Give You Up - The Black Keys

 

Tongues on the sockets of electric dreams


Fick en sådan fantastisk lust att lägga mig och verkligen lyssna på Fall Out Boy. Var väldigt längesen nu, då jag verkligen gick in för att lyssna, utan att göra någonting annat samtidigt. Låta hela världen fall bort och bara försvinna in i musikens värld. Det brukar alltid kännas lite magiskt efteråt. Som om allt makes more sense, och lite mer rätt. Får nog ta mig tid för det i helgen.

The world spins madly on

Mindre uttråkad idag, mycket för det faktum att jag spenderade halva dagen utanför lägenheten. Alwa hade varit dålig under natten så det blev inget barnvaktande. Blev dock väckningssamtal redan halv 7 för att berätta detta, och sen även ett väcknings-sms halv 9 :P Istället blev det Överby med Irsa. En snabb träff med Anneli och busarna medan de åt lunch hann vi med innan vi gick runt och kikade i affärer i ett par timmar.

När jag kom hem framåt eftermiddagen, gav jag upp på att vänta med att färga håret. Så nu är mina blonda dagar slut för den här gången, och har blivit ersatt av en röd nyans. Kan ännu inte säga om jag lyckats få till den nyansen som jag vill ha eftersom det hann bli ganska mörkt innan det torkat. Men det sågs ganska okej ut i badrummet och skymmningen. Har även hunnit kollat på OTH, Halv 8 hos mig, och Idol. Nu är Utfrågningen på tv4 på, och jämfört med igår, då jag satt och svor åt all skit dom sa, så känns det än så länge väldigt bra. Är fortfarande nöjd med vart jag valde att lägga min röst i årets val.

Nu tänkte jag se på veckans avsnitt av Melissa & Joey och Covert Affairs innan det är läggdags. Imorgon förmiddag är det skola, och eftermiddagen bjuder på en tur till Edet. Ska nog bli fint! :)

You've got nothing to loose, don't be afraid to get down

Den här dagen har verkligen varit helt ovärd. Har varit rastlös, och uttråkad till tusen. Höjdpunkten var nyheten från imorse, och nog för att det är kul, det är inget man kan leva på hela dagen. Har inte heller varit motiverad nog för att plugga. Hade inte varit någon idé att ens försöka för jag hade bara gett upp efter någon minut i vilket fall. Just sitter jag och verkligen försöker övertala mig själv att det är en jätte dålig idé att färga håret nu. Köpte hårfärg i Ullared, så nu kliar det bara i fingrarna till att göra det. Men tanken är att hålla mig fram till Oktober, men jag vet inte om jag kommer lyckas med det :P. Har dock lyckats ta ner taklampan, så om det nu blir barnvaktande imorgon så kan Anneli ta med sig den hem sen. Känner att jag klarar mig fint utan en lampa där, och verkligen utan den. Tröttnade lite väl fort på den, även om det inte är speciellt utstickande eller nått. men nu är den borta och man kan flytta på bordet utan att behöva tänka på att flytta den med. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort fram till 8 då Idol börjar.

Wihoo!


Först nu har min längtan efter att One Tree Hill ska börja igen kommit igång. Det har dock inget med handlingen att göra, utan för det faktum att någon gång under säsongen ska ledmotivet spelas av Patrick Stump! Jag tycker det är kul att ledmotivet kommer tillbaka över huvudtaget, för låten är fantastisk, men en version av Patrick är ju guld värt. Hoppas innerligt att den kommer läcka ut i sin helhet efter att programmet sänts, men det brukar ju sånt här göra.

 

We all need a change, it's time to face the strange

Idag har jag varit på väldigt gott humör, något som inte uppskattades av alla nära och kära ;) Är nog en större pain in the ass när jag är glad, och skuttar runt i min egna underbara värld, än när jag går runt och surar för mig själv, eller bara är allmänt irreterad, hehe. Bojana dök upp strax innan halv 11, och då stog jag ute och åt frukost. Satt hos mig och tjöta lite innan vi gick in till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat så gick jag till biblioteket och förtidsröstade. Första gången jag röstat i riksdagsvalet, eftersom jag inte var i Sverige förra gången det var val. Känns bra att ha gjort min 'plikt' som samhällsmedborgare. Vi hann även med fika på Espresso House, där vi stötte på lite gamla klasskamrater, och det var ju verkligen trevligt.

Föreläsningen var okej, föreläsaren i sig var verkligen ett par steg uppåt från den vi har haft de två veckorna tidigare. Jag vet dock inte hur kul det är att ha läst innan. Allt känns mest som upprepningar och jag kan lätt bli uttråkad, och uppmärksamheten drar åt anda håll. Men samtidigt så känns det bra att ha läst innan, för det bli mest som en uppdatering och det fastnar lite bättre. Vet inte riktigt vad man ska välja, haha.

Efter föreläsningen begav jag mig till Edet för att hämta sakerna jag glömde i Annelis bil igår. Precis när jag satte mig på bussen upptäcker jag att min plånbok är borta. Söker frenetiskt igenom min väska, tre gånger till och med, men nej, den är verkligen inte där. Detta gör mig självklart på dåligt humör och stressad över att jag måste spärra kort och utsikten över att behöva ta nytt kort till ett nytt körkort. När jag kommer till mamma, och har ventilerat lite inser jag att det enda stället den kan vara på är Espresso House. Så efter ett snabbt besök åker jag hemåt igen och springer dit, och mycket riktigt så fanns den där. Blev verkligen lättad över att inte behöva böka med att skaffa nya kort och sånt. Fanns ju hela 1 kr i den så det spelade ju ingen roll, men att ha förlorat både mitt svenska och amerikanska körkort hade sugit ganska hårt.

Nu ska jag avsluta dagen med säsonsavslutningen av True Blood!

Le Weekend

Satsar på att den franska propositionen verkligen är helt fel, men jag tycker det låter bra! ^^

Helgen har varit riktigt fin, trots regnigt och mulet väder för det mesta. Fredagen blev som förutspått mycket lyckad. Middagen hos mamma var som alltid väldigt god, och jag fick dessutom pratat med Helen en snabbis. Kvällen var inte sämre den. Det var fullt med folk hemma hos Karin och Ludde, och lägenheten var jättefin. Drack gott vin och pratade med roligt folk. Natten spenderades hemma hos Malin, i hennes och Erik's nya lägenhet som även den var jättefin. Dom har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med renoveringen.

Lördagen började med en snabb frukost innan jag gick iväg till tåget. Hann nästan bara komma hem och duscha innan Anneli kom hit och hämtade mig. Eftermiddagen spenderades i Hjärtum, och jag fick som vanligt lite nya blåmärken. Suck. Idag började dagen lite väl tidigt, men det var inte mycket att göra åt. Klockan 6 satt vi i bilen på väg mot Ullared, och en dag av shopping. Det blev mycket lyckat, och jag tror helt ärligt att jag inte köpte en enda grej som jag inte kommer ha användning av. Blev bland annat tavlor både till vardagsrummet och sovdelen. Är väldigt nöjd över att äntligen ha hittat en tavla som jag verkligen gillar till vardagsrummet, som kan ta och liva upp de kala, beiga väggarna.

Nu blir det nytt avsnitt av Merlin, som äntligen är tillbaka! :)

Even the thruth is wrong sometimes

Morgonen började med ett väcknings-sms vid 8. Jag hade gärna sovit någon timma till men kunde inte somna om igen. Fick bli frukost och film istället. Kollade på The Last Song, och det slutade med att jag satt här och torkade tårar. Trots att jag läste boken i somras, och visste vad som skulle hända, och inte tyckte att boken i sig kändes så sorglig, så gjorde väl alla visuella detaljer sitt, och jag kunde inte låta bli.

Har precis färgat ögonfransarna, det stoppade ju inte direkt tårkanalerna, med tanke på att jag alltid lyckas få det i ögonen och fasen vad det svider! Nu sitter jag med ansiktsmask på och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det att ta fram böckerna och sätta sig och plugga ett par timmar. I eftermiddag blir det middag hos mamma och sen inflyttningsfest hos Karin i Gbg. Ska nog bli en fin dag! :)

Back to the place, where we used to sing. Man, it feels good to feel this way!



God morgon!

Eller det är ganska relativt. Jag är trött, kunde inte somna förrän efter 3 i natt, och fick tidigare på kvällen gå på spindeljakt. Något jag verkligen inte är förtjust i, men jag kan ju inte låta den leva och då inte kunna bo kvar i lägenheten ;) Det är visserligen soligt ute, jag är än så länge inte sen till skolan (det kan snabbt ändras), och jag lyssnar på underbar musik. Så på det stora hela får det väl kallas en 'God' morgon.

Ska iväg på examinerande seminarium nu på förmiddagen. Jag ser det mer som ett par timmar av att lära känna fler i klassen, för de frågorna vi ska diskutera finns det inte allt för många tolkningar på. Men jag klagar inte för det, kan bli kul att faktiskt lära sig namnet på fler än typ 6 personer i klassen. Efteråt blir det lunch med tjejerna!

 

Freaks and melodies make up between dotted lines

Åter igen kändes föreläsningen i skolan mer eller mindre onödig. Den var långsam och inget direkt nytt var framtaget, för min del iaf, och jag är trött på att föreläsaren ska behandla oss som om vi vore 5 år och aldrig gått i skolan och inte fattar nått. Hoppas på förbättring nästa vecka när vi får ett par nya lärare. Eftermiddagen var dock trevlig. Först lunch med Irsa, och sen ett par timmars tjöt när Bojo kom till skolan. Tanken var plugg i biblioteket men vi kom aldrig så långt.

Nu sitter jag och väntar på att TV10 ska sätta igång sina sändningar, så jag kan se om jag har kanalen eller inte. Har sett fram emot att få se fotboll igen efter senaste matchen, och då går dom och byter kanal! Är lite sur faktiskt, och det känns som om jag kommer bli ännu surare om en stund, haha. Med min otur lär jag väl inte få in kanalen.

Imorgon blir det plugg i biblioteket. På riktigt den här gången. Och sen bilprovningen med mamma på eftermiddagen.

We've started breaking ground on a new frontier. Don't ask me why, you already know.



Lördagen började med besök av Anneli och barnen. Blev fika, och busarna sprang runt  och lekte inne hos mig. Sen åkte Anneli iväg för att storhandla och jag fick sitta barnvakt. Vi gick iväg till ett dagis i närheten för att leka ute i det fina vädret. Bästa var väl att Alwa har insett att jag inte är så hemsk, och kan vara utan sin mamma numera. Massor av gungande och en hel del lek i sandlådan hann det blev innan Anneli kom tillbaka och vi gick hemåt.

Efter att dom åkt hem började jag lite långsamt göra mig iordning för att bege mig mot edet och sedan mot Göteborg. Träffade Jennie vid affären innan vi hämtade upp Daniela och begav oss mot Kristina. Blev ett par trevliga timmar hemma hos henne innan vi försökte hitta till stället vi skulle. Väl där blev det spelning av Alpha, och de har verkligen blivit bättre på scen, jämfört mot 2 år sedan. Kul att se att det går framåt för dom. Natten tillbringades på Jennie och Viktor's mycket bekväma soffa.

På söndag förmiddag gick jag ner till mamma för att vänta på bussen. Fick sytt till en garding att hänga framför fönstret i dörren, så man slipper ha lampan som är utanför rätt i ögonen när man försöker sova. Dock var jag inte helt säker på måtten av fönstret så jag chansa lite. Gick sådär, haha. BLev lite för kort, och man kan lätt ha den bredare för att få mer rynkor. Men det duger fint så länge. Märkte dock att mina skills på symaskinen verkligen har gått utför. Jag som brukade vara riktigt duktig på det där i högstadiet. Men det avr ju ganska många år sen nu, så det är väl inte allt för konstigt att man är sämre på det nu. På kvällen var Irsa över på middag och film. Vi såg Vampires suck, och helt ärligt var den nästan bättre än filmerna den är parodi på, haha. Blev en hel del goa skratt i vilket fall.

Fick en kommentar som undrade hur jag gillar mina nya telefon, och jag måste säga, jag är väldigt nöjd än så länge. Tog ett tag att lära sig hitta runt på den, och vissa saker är ltie svårinställda innan man hittat vart man gör det. Och att avsluta ett samtal är ibland lite bökigt. Men det är väldigt behändigt att alltid ha internet med sig.

Idag har jag suttit ute i solen och pluggat. Försöker att hålla kvar solbrännan så länge som möjligt, och nu har jag nog förlångt den iaf med ett par dagar :P + att man faktiskt fick läst lite till i förväg, vilket alltid är bra för min del. Nu ligger jag mest och kollar på tv, känner att jag gjort något nyttigt redan och kan göra det. Har även städat hela lägenheten. Väldigt händelserik dag, haha. Imorgon är det skola igen, och kanske även Göteborg för att träffa Emmy. Det är ju alltid trevligt :)

Tell me, did Venus blow your mind? Was it everything you wanted to find?

Känslan att vilja blogga har inte kommit tillbaka bara för att jag kom tillbaka till Sverige. Synd för er skull. Eller kanske inte, kanske är rätt gött att slippa läsa mitt osammanhängande pladder? Jag vet ju inte eftersom kommentarerna slutade komma så snart jag landat ;)

Gårdagen började med att jag vaknade. Det kanske inte låter speciellt, men efter att knappt sovit på 2 dygn var det rätt skönt att vakna och veta att man sovit mer än någon timme. Dock hade jag gärna somnat om igen, men det gick mindre bra eftersom jag hade klipptid. Var otroligt skönt att få klippt sig lite. Sommaren tog ordentligt på håret. Sol, stranden, poolen och vattnet i sjön är inte bästa kuren direkt. Dock har det växt så pass bra att det inte kändes allt för hårt att ta bort 2 cm. Efter klippningen åkte jag hem till mamma. Där fick jag kaffe och sen middag i form av grönsakssoppa. Kom hem strax innan 19 och fick då äntligen tummen ur att städa klart mitt köksbord. Nu har jag bara soffbordet och en garderob kvar innan jag gjort en ordentligt genomgång.

Idag var det skola. Ytterligare en tråkig föreläsning. Först en 45 min repetering av Tisdagen. Det var verkligen inte kul och allt jag ville göra var att banka huvudet i bänken. Resten var dock bättre, och det kommer nog bli bra när vi kommit igång. (Och när hon inser att vi inte är 3 år, och fattar saker och ting snabbare än hon tror.) Efteråt blev det lunch med Bojo, Irsa och Sara. Trevligt som alltid. Fick även sagt ett snabbt hej till Mellissa innan hon var tvungen att springa iväg till bussen.

Vet inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på. Troligen inte mycket. Hade varit kul att se EM-kvalen i fotboll, men jag har inte den kanalen så det funkar inte. Nu ska jag dock ta tag i ett projekt jag lovat Sara. Ni kanske får se resutatet, om jag blir nöjd :)

Höst

1 September idag. Första höstmånaden. Känns ju lagom lockande, det man så väl vet kommer komma inom en snar framtid. Känner inte alls för att börja pälsa på mig med jacka, vantar och halsduk. Tycker det är jobbigt nog att behöva ha långärmat på mig. För att inte tala om att ha riktiga skor på mig. Mina fötter tycker inte om att bli instängda och ha tyg som trycker på tårna. De är inte vana vid det efter 3 månader i mer eller mindre enbart flip-flops. Hoppas de vänjer sig snart, för det är inte helt skönt att gå med blåsor.

Igår var första dagen av skolan, och psykologin. Själv kursen kommer nog gå alldeles strålande, men introt var super tråkigt. Utdraget, och hon verkade ha dumförklarat alla studenter och var tvungen att förklara allt djupt ingående. Mycket som om vi vore 3 år, och aldrig gått genom en ny byggnad innan. Men det verkade finns en del roligt folk, så man kan skaffa sig lite nya kompisar.

Idag har jag varit på Överby med Anneli och Alwa. Blev matshopping, och en ny ring för att ersätta den jag tappade. Det är tur att den är superbillig så det inte kändes allt för hemskt. Fick även köpt mig råttgift. Har nämligen fått sånna fina kompisar igen, och har mer eller mindre inte sovit på 2 dygn. Klarar verkligen inte av tanken att de kan komma ut i lägenheten, så jag har panik när jag ligger och ska sova. Och då kan jag inte somna. Igår sov jag 1½ timma, inatt runt 4. Så jag är inte helt pigg. Är inte bara jag som har detta äckliga problem, utan även mina två närmsta grannar. De ar tom haft råttorna inne i lägenheten. Jag hör ju dom bara. Men chansen finns, och jag orkade inte ringa hyresvärden och sen vänta på anticimex i massa dagar, så när det inte var så dyrt skaffade jag lite gift, och har nu slängt in ett par vaxkakor av gift under skåpen i köket, och satt en bräda framför det stora glappet, och knuffat dit kylskåpet så det inte finns några glipor. Det känns mycket tryggare, så inatt kanske jag kan få lite mer sömn. Dessutom kan man känna sig lagom skadeglad om man hör dom inatt. Käka på bara, kom igen, så ni kan dö era jävlar! :P

Ska nu rensa ut min garderob, och få ställt in resten av min packning som nu ligger på köksbordet. Sen blir det nog till att se på Cop Out. Har väntat länge nu på att få se Brucan i den. Han är ju så het ;)

This is what happens when you go shopping with Irsa and Bojo




Träffade Irsa och Bojana för fika i Måndags, och efteråt tog vi oss ut till Överby. Det hela slutade med att vi allihopa köpte skor (bild 1), och jag införskaffade mig en ny mobil. Köpte även en ny ring som jag dock råkade tappa igår morse när jag gick till skolan. Så det blev en dyr fika till slut. Eller ja, jag betalade inget på mobilen nu, men min telefonräkning har ju ökat sig lite. Men jag är rätt nöjd. Håller fortfarande på att lära mig den, är lite krångligt imellanåt men det är väl mest en vanesak.

RSS 2.0