Le Weekend

Satsar på att den franska propositionen verkligen är helt fel, men jag tycker det låter bra! ^^

Helgen har varit riktigt fin, trots regnigt och mulet väder för det mesta. Fredagen blev som förutspått mycket lyckad. Middagen hos mamma var som alltid väldigt god, och jag fick dessutom pratat med Helen en snabbis. Kvällen var inte sämre den. Det var fullt med folk hemma hos Karin och Ludde, och lägenheten var jättefin. Drack gott vin och pratade med roligt folk. Natten spenderades hemma hos Malin, i hennes och Erik's nya lägenhet som även den var jättefin. Dom har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med renoveringen.

Lördagen började med en snabb frukost innan jag gick iväg till tåget. Hann nästan bara komma hem och duscha innan Anneli kom hit och hämtade mig. Eftermiddagen spenderades i Hjärtum, och jag fick som vanligt lite nya blåmärken. Suck. Idag började dagen lite väl tidigt, men det var inte mycket att göra åt. Klockan 6 satt vi i bilen på väg mot Ullared, och en dag av shopping. Det blev mycket lyckat, och jag tror helt ärligt att jag inte köpte en enda grej som jag inte kommer ha användning av. Blev bland annat tavlor både till vardagsrummet och sovdelen. Är väldigt nöjd över att äntligen ha hittat en tavla som jag verkligen gillar till vardagsrummet, som kan ta och liva upp de kala, beiga väggarna.

Nu blir det nytt avsnitt av Merlin, som äntligen är tillbaka! :)


Kommentarer
ina-bina

HAHA! Åh, du skulle bara veta... den där jädra skitungen efterapar ALLT som kommer i hans väg! Som när Dennis lillebror var här en gång (han är nog 2 år eller nåt) och blev skitskraj för en moppe som körde förbi. Han sprang till sin pappa och gömde sig och grät. Och Max som annars inte bryr sig fick ryck och låtsades bli jätterädd ;)

2010-09-13 @ 22:28:16
URL: http://inabina.blogg.se/
ina-bina

Jag tycker att det är ganska charmigt att de härmar så mycket, och lär sig de olika ansiktsuttrycken och kroppsspråket så fort. Fast man får passa sig för att göra häftiga armrörelser när han sitter och äter, hähä :P



Förra veckan skakade jag av vatten från händerna ovanför diskhon. Han åt gröt samtidigt. Och härmade mig. Då blev köket lite geggigt ;)

2010-09-13 @ 22:45:24
URL: http://inabina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0