Like kisses on the necks of best friends

Orka. Suck, nej vad jobbigt. Måste. För längesedan nu...

Lite så går det i mitt huvud just nu. När jag tänker på att blogga alltså. Det är inte det att jag inte har nått att skriva, eller inte idéer till små inlägg som jag kan tänkas göra. Utan det faktum att jag verkligen ska sätta mig ner och skriva, och verkligen uppdatera. Vilket sen när jag väl sitter här, inte är ett problem, eller ens i närheten av jobbigt. Hjärnan är inte alltid med på vad som är rätt uppfattning, haha.

Helen har annars varit väldigt bra. Gårdagskvällen spenderades hemma hos Bojana. Det var verkligen underbart trevligt, både sällskapet och maten. Tack BJ! ;) Dagens eftermiddag var inte fy skam den heller. Stog pysselkväll på schemat, hemma hos Jennie. Jag packade med mig min stickning jag började på i typ februari/mars, som jag bara lyckats sticka 1½ torgvante på. Dock blev det nog mer pratande av än verkliget pysslande, haha. Men vi hade det mysigt iaf. ♥

Har dock stickat klart vante nr 2 nu. Ser ut som skit, men jag har gjort dom själv så jag är lite stolt. Kommer troligen aldrig användas, hurm. Kvällen kommer avslutas med veckans avsnitt av Merlin. Imorgon blir det Göteborg, Emmy, Malin och Karin. Fullspäckad dag. Det blir mys det! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0