Slow Poke

Okej, jag har hallit mig borta fran datan hela helgen mer eller mindre. Kandes bra att fa ett break, och inte sitta med datan fast klistrad i knat. Har annars inte gjort sa mycket. Kollat en del pa film.

Franziska var har i lordags, lagade mat och vi spelade spel, kollade film. Var aven pa Target och fick kopt min carry-on vaska. Nu behovs bara en resvaska till. Ska kopas nasta vecka. Har inget annat val da, maste ju packa ihop allt, hurm. Lag i sangen igar och tanken som slog mig var: "Ikvall ar sista sondagen jag sover i den har sangen"
Helt sjukt att jag redan borjar tanka sa. Sista veckan kommer inte kunna fungera alls, det kommer komma in i hjarnan hela tiden.

Idag hoppas jag pa en lugn dag. Tydligen har barnen inte sovit super bra under helgen, sa det ska vall bli bra naps for dom. Rachel sover ju nu, blir sakert nagon halvtimme till. Eftermiddagen blir nog en tur till biblioteket, behover lamna tillbaka bocker och skivor. Sen kanske ett dopp i poolen, far se vad Ben kanner for..

Litet Marathon

Seg dag till tusen.
Har mest suttit framfor datan och tagit emot massa latar fran Kristina. Ett litet steg mot att stilla mitt behov av ny musik. Men bara ett litet. Med tanke pa att vi knappt borjat pa listan jag skickade till henne med musik jag vill ha, hurm. Ar verkligen musik beroende, finns inget stopp, ingen botten.
Ar som med Jennie och skor. :)

Where did the sun go?

Solen har forsvunnit idag, eller den gommer sig mest bakom moln iaf. Inte sa kul, ville jobbat pa solbrannan lite mera.
Har lamnat Ben pa Camp och Rachel ligger och sover. Ska ivag till Gymboree om en stund, inte speciellt sugen men inget man kan gora at. Att bara ha Rachel ar i vilket fall som att vara ledig typ, allt ar sa mycket lugnare och enklare. Valdigt skont med ett par timmars break fran Ben's 3ars humor och attityd. Inte for att Rachel alltid ar en liten angel, verkligen inte, men ja, det ar enklare bara..

Idag ar det dessutom bara 3 veckor kvar tills jag aker harifran. Blev bokat en biljett till Chiacgo igar, sa den 17 Juli aker jag dit. Exakt 2 ar sedan jag lamnade Sverige. Kanns som om nagon satt pa mig en strypsnara och drar at mer dag for dag. Ingen skon kansla direkt, men inget man akn gor at. Det ar ju ganska vantat att jag ska aka, man vet ju om det hela tiden, men det ar anda dra-bort-plaster effekten..

I'm bananas

Pratade med syrran imorse, och varan konversation fick mig att bli extremt sugen pa Banan Smoothie, sa det ska jag nog ga och fixa mig en nu medan barnen sover. Far bli min lunch. Ute vid poolen. Dar det ar 27 grader just nu.

Forsoker bara gora er i Sverige liiite avundsjuka. Horde namligen att det var kallt och inte kul alls.
Har alltid varit lite av en sadist, sa jag hoppas det funkar :P

That Green Gentleman - Panic at the disco




Things have changed for me, and that's okay
I feel the same, I'm on my way, and I say
Things have changed for me, and that's okay...


I want to go where everyone goes
I want to know what everyone knows
I want to go where everyone feels the same


I never said I'd leave the city
I never said I'd leave this town
A falling out we won't tiptoe about

Dancing in the car

Rachey ar for sot.
Nar vi korde Ben till Camp idag satte jag pa Gym Class Heroes i bilen, lanade den pa biblioteket igar. Efter 2-3 latar kikade jag bak och Rach satt och diggade jarnet! I takt dessutom, nagot jag aldrig lyckas med, haha. Hon var for sot verkligen. Bast blir ju nar Clothes off! kommer pa och hon diggar annu mer. Tur att hon inte fattar texten, hurm. Sen kande hon vall igen Patrick nar han sjong, hon ar ju van vid FOB, som ar en av hennes favoriter. Nar dom kommer pa diggar hon ocksa massa...

Utmanad

Regler

- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!



Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥ Jobba
♥ Ga till banken
♥ Handla
♥ Ga till biblioteket
♥ Kopa shorts till Ben

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Ja, det var sommarlov, jag var 11, antagligen holl jag och Jennie pa och gjorde massa dumheter. Vi fick alltid sanna dumma ideer som vi alltid genomforde, till vara foraldrars stora fortret. Mycket skadespelande, vi brukade spela upp avsnitt av vara favorit sapor, sen spela in det pa band. Oftast var vi ute till sent pa kvallen ocksa, lekte pantgomme och spelade brannboll. Aa, det avr tider det, synd att man inte uppskattade det sa mycket som man borde ha gjort.


Ställen du bott på?
(i kronologisk ordning)
Lilla Edet - 6 olika stallen
Nol - 2 olika stallen
Lilla Edet - 2 olika stallen
Canton, Usa
Easton, Usa
Lilla Edet - snart

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

♥ Spara valdigt mycket.
♥ Resa runt i varldens alla horn, garna tillsammans med vanner.
♥ Ge min familj en hel del pengar
♥ Kopa ett hus
♥ Kopa en Ford Focus

Jag utmanar:
Jennie, Maria, Issa, Kristina

Stacking up the papers

Att det ska vara sa jadran mycket papper att fylla i for att kunna aka harifran med depositionen tillbaka. Visst, min ar inte manga kronor men jag vill anda ha tillbaka dom. Och hoppas pa att dom ska gora fel sa jag far mer tillbaka an jag ska :)
Ar vall bara att borja fylla i lilla hogen jag har samlat pa mig.

Nagot roligare ar att jag upptackte att Ben gar pa Camp mellan 9-1, inte bara till 12 som han gjorde med skolan. Var ju mindre synd att man inte visste det innan jag akte och hamtade honom 12. Varken jag eller Jess hade blivit informerade om det faktum att han ska ha lunch med sig till Camp, och attd et slutade 1. Men nu vet vi. Kanns gott att det blir yttligare en timme, eftersom tiden gatt sa fort mellan lamnandet och hamtandet. Dagarna kommer bara flyga fram, eftersom det blir naptime direkt efter han kommer hem. Trevliga veckor de har..:P

I scream for icecream

Just innan jag borjade klattra pa vaggarna av uttrakning kom Jess och bjod med mig pa glass utflykt.
Akte ivag till Cresent Ridge och jag brot mot min standard av kokosglass mot nagot nytt, som var lika gott. Ben hade glass oveallt, blandat med hundsaliv eftersom Caffrey slickade pa honom hela tiden. Rachel sprang mellan oss efter jakt pa glass. Blev ett sant dar perfekt slut pa en annars okey dag.

Time of my life - David Cook



Just because it makes me happy

Spoilers

Jag har varit sa dalig nu. Suttit och last spoilers for sasong 6 av One Tree Hill. Inte for att det finns mycket, men ja, jag vill ju egentligen inte veta natt. Kan vall saga att vissa saker ar inte vad jag vill ska handa, eller mer de personer jag vill ha tillbaka, hurm. Men vi far se vad som hander dar i Tree Hill i host. Jag vet vad jag vill ska handa iaf..:)

Ny Design

Har blivit ett byte i designen som ni kanske markt. Carina har gjort den at mig, finare an jag nagonsin skulle kunna gora sjalv. Tack sa jatte mycket!

Prison Break Season 4

Denna underbara serie kommer snart tillbaka med nya avsnitt, namligen den 25 Augusti. Jennie, jag tittar hos dig :)
Trailern sag jag for forsta gangen i forrgar, och nu nar jag letade upp den fick jag reda pa massa underbara nyheter infor sasong 4.

Sara kommer tillbaka!

Det ar verkligen en god nyhet, hon och Michael var sa sota ihop. Tydligen sa kollade inte Linc tillrackligt noga pa det avhuggna huvudet, men vem skulle det?, sa pa det sattet kan dom fa med henne igen. Och nagon gang under sasong 4 ska Michael aka i fangelse igen, vilken chock! haha. Sen har tydligen de flesta av skadespelarna kontrakt med serien anda till sasong 7, vilket kanns valdigt kul. Far hoppas att serien klarar sig sa lange..:) Verkar som att det kommer bli yttligare en bra, spannande sasong av PB!!


It makes you wonder

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2731989.ab

Ar andra gangen jag laser om det har idag, forst pa Perez Hilton och nu Aftonbladet.
Jag horde visserligen om det har for nagra manader sen, eftersom en kompis till Jess kanner skolskoterskan pa skolan Glouchester. Tydligen hade de tjejer som fick negativa besked borjar storlipa och varit helt fortstorda over att inte vara gravida, for att sen manaden efter komma tillbaka igen och velat gora ett nytt test. Flera stycken till och med sa unga som 14 forsokte verkligen bli gravida. Jag forstar bara inte varfor, speciellt inte nar jag vet hur dyrt det ar har i Usa att ha ett barn, med alla forsakringar for att fa sjukvard, skola och sa mycket annat. Sen sa stojer jag ju inte heller det beslut manga skolor har har tagit, att inte undervisa tillrackligt bra i manet utan bara saga till dom att inte ha sex och sen blunda for att dom har det. Finns inte direkt nagra ungdomsmottagningar har heller. Anyway, det ar verkligen ett fenomen det har.

What happens in 7 hours

- 4 avsnitt av 'Living Lohan', som ar vardelosa men man fastnar anda.
- 1 1/2 avsnitt av Forhaxad, samma som ovan.
- 2 timmar av scrapbooking,nagot som resulterade i 2 nya sidor.
- 1 timmes tjot pa msn med Carina, trevlig varre. Vi bytte musik tips ;)
- 1/2 timme av dotid, som jag faktiskt inte vet vad jag gjort.

Btw, Hogskolan Vast har bra post service, fick en inbjudan till Besoksdag pa posten idag. Hade gatt dit om jag varit i Sverige, men det ar jag inte den 18 Juli. Sorry.

Btw 2, mitt har har nog inte andrat sig mycket, troligen var mitt har champangeblont redan! Eller sa ville fargen inte fastna. Troligen det senare.

Tristess leder till galenskap

Det hander oftast var 3-4 vecka att jag blir sa sjukt trott pa mitt har att jag bara vill farga/klippa det. Imorse fick ajg nog pa att det skulle se ut som det gor, och akte ivag till Walmart for att kopa mig lite harfarg. Trots att min penga situation inte ar pa topp tyckte jag mig kunna unna mig det har for $2.97. Kopte fargen champange blont, med tanken att bara gor lite slingor, for att fa lite liv i mitt annars, gron/morkblonda har. Men efter jag gjort dom sa tyckte ajg det var sa mycket kvar i flaskan att det kandes som sloseri. Sa jag satt med slingorna i 10 minuter och slangde sen i resten av fargen bara for att. Satt med det i 15 minuter, och tankte att det skulle bli lite olika nyanser pa det sattet. Men da ringde Helen och vi pratade i 10 minuter, sa ja, jag vet inte riktigt om det kommer bli nagra nyanser, eller vad det kommer bli for farg alls. Ar for blott just nu for att se natt, men jag tror att min utvaxt inte kommer vara lika synlig nu iaf. Hoppas pa nagon skillnad, annars var det verkligen sloseri med bade tid och pengar.

Blev besviken igar nar Tysk-jaklarna slog ut Portugal. EM sviker mig verkligen i ar. Ingen ide att titta langre.
 
Nu ska jag planera min och Issas roadtrip som vi ska ta. Hon vet bara inte om det an. Inte defentivt i alla fall. Hon akn vall fa sig en overraskning nar hon laser det har.

It stings like a stingray

Fanns inga ord over besvikelsen igar.
Sverige spelade mycket av matchen uruselt, blev lite skarpning i andra halvlek och sen hade vi egentligen ett mal. Det var ju inte offside. Sen tyckte jag aven att domaren missade en del frisparkar for oss den har gangen ocksa.
Nu blir det Portugal for min del, samma som i VM for tva ar sen. Bast for dom att dom spoar skiten ur Tyskland idag. Tyskland maste verkligen vara det laget jag avskyr allra mest i fotboll, finns inget varre. Blir ju inte battre av att dom har pedofil look-a-liken Ballak heller. Far rysningar varje gang jag ser honom och tanker pa stackars barn ahn kan tankas hoppa pa...ugh!

Company

Anneli sitter bredvid mig i soffan och kolla pa fotboll. Det ar trevligt.
Hoppas att Sverige brojar spela battre snart, annars ar EM slut for oss..

Obs!

Maste bara saga att jag gillar min svager Niklas.
Han ar en bra extra bror..:)

Go Go Sweden

Dags for match. Barnen sover, har hallt dom uppe lange, sa att dom forhoppningsvis ska sova hela tiden.
Ar laddad till tusen, nu galler det.
Ska aven kolla efter Emmy pa laktaren, om jag kan, brukar ju fokusera allt for mycket spelandet for att hinna kolla pa det.
Och sa har "snygg" ar jag idag. Den fastnade pa mitt huvud i morse och har bra inte kommit av trots att det ar fel lag. :P

I've got a sunset in my veins

Nar man precis somnat igar beslutatde sig nagon for att sjukta ivag lite fyrverkeri har i omradet. Det ar for det forsta olagligt att gora har i MA som privatperson och for det andra sa ar det ingen hogtid nu. Jag vakade vid forsta smallen och trodde helt klart att det var skottlossning pa gang. Ar glad att det inte var mer an nagra minuter dom holl pa, och att jag faktiskt kunde somna om ganska snart igen.

Ar anda trott idag, har ingen ork alls. Borde verkligen gor angot kul med barnen, men jag kanner noll lust till det. Det svara ar bara att forklara det for Jess sen. Sa det kommer vall fa bli natt senare. Det ar en Carnival som oppnar idag i Canton som jag vill ta dom till men den oppnar troligen inte forran i eftermiddag och da ar det nagot helt annat som star pa min agenda, fotboll. Visst, jag spelar in matchen men man vill ju se sa mycket som mojligt live. Sa det far nog bli i morgon som vi gar dit.

Har aven blivit fattig igen, bestallde antligen nya linser. Numera ar det verkligen nagot stort varje gang jag far betalt och inget ar kvar. Ar glad att jag far lite extra nu i helgen nar jag ska jobba extra pa lordag kvall. Ar verkligen valbehovligt. Pa natt satt ska vall allt ga ihop i slutandan.

23 Månader

Idag ar det 23 Manader sen jag akte fran Sverige. Later sa lite, nar man vet hur mycket det egentligen ar. Bara en fjuttig siffra pa nagot som betytt sa mycket. Nasta manad blir det 24 manader, 2 ar. Och bara ett par dagar senare aker jag harifran. Ar helt galet att verkligen tanka pa det. Att den dagen verkligen ska komma. Att jag ska lamna det har huset med den mojligheten att jag kanske aldrig mer kommer se det.

Gardagen i Boston var intressant, hurm. Gick forst och hamtade mitt pass. Underbart. Eller inte. Dom har gjort upp kontrasterna sa fint, sa det ser ut som jag har flera ton smink runt ogonen och ogonbrynen ar valdigt valmarkerade, mer an vanligt kanske jag ska saga. Sa det blir lite av prostituerad effekt pa hela bilden. Sen ar den tagen i en konstig vinkel, typ lite nerifran, sa min nedre del av ansiktet och kinderna ser ut som en fotboll typ. Inte varldens mest smickrande bild om vi sager sa.

Sen tog det mig en stund att hitta runt bland alla enkelriktade gator i Boston innan vi kunde parkera dar vi skulle. Promenerade till Jess jobb, och gick sa klart lite vilse. Hennes karta var inte sa bra. Blev ganska manga kvarter extra, emn vi hittade till slut. Pa vagen tillbaka till bilen sa skrek/grat Ben hela vagen. Han ville inte lamna sin mamma. Han fick snallt ga och grata. Jag gav honom aven alternativet att stanna vart han ville och jag och Rachel gick till bilen och akte hem sjalva. Da foljde han snallt med. Jag var totalt slut nar vi kom hem sen. Trots att bada tva somnade i bilen sa somnade dom om har hemma och sov ett par timmar till. Skont kan jag lova.

Going to the city

Idag ska jag och aka in till Boston. Ska ga i Boston Common och leka pa den stora lekplatsen och sen vidare till Boston Gardens och kika pa svanbatarna eftersom Ben inte har sett dom. Fast dom kanske ligger i the Common ocksa? Ar ju som sagt inte sa haj pa stan. For lunch ska vi traffa Jess. Ska till hennes kontor, forsta gangen for mig. Alla hennes kollegor vill se barnen. Ska aven hinna med att hamta mitt pass pa svenska konsulatet. Kanner att det ar pa tiden, haha.. Far se hur snyggt det ar sen bara, fick ju inte se hur bilden sag ut. Jag var i alla fall nyklippt, det maste vara ett plus. Mitt har har vaxt som ogras verkligen sen dess. Minst 3 cm pa 6 veckor. Det kan bara inte vara normalt.

Nej, dags att packa in barnen i bilen, och ge oss ivag. Hoppas Rachels omnar fort, sa hon far sova lite i alla fall. Blir snabbt stopp for bensin och kaffe. Ska kosta pa mig Starbucks, det var lange sen nu..

Summertime - New Kids On The Block



Man kan bara inte lata bli att tycka om den har laten. Perfekt for sommaren. Sen att dom verkligen ser ut som gubbackel i videon nar tjejerna ar sa unga ar en helt annan sak. Vad ska man gora at det, annars hade det fatt bli en video med en bild under hela laten, inte speciellt kul.. Ar inte mycket av sommartid har just nu, regnar som bara den. Men det ska bli fint igen imorgon, sa det kanns bra.

P.s. Anneli,lyssna pa laten, den ar for dig. ;) D.s

I'm stuck in a moment and I can't get out of it

What is your favorite genre of music?: Alternative
What is your least favorite genre of music?: Hip-Hop/Rap
Who is/are your favourite vocalist(s)?: Carrie Underwood. She can always give me goosebumps.
Who is/are your favourite guitarist(s)?: Don't know so many by name, but John Mayer is pretty good.
Who is/are your favourite bassist(s)?: Pete Wentz.
Who is/are your favourite drummer(s)?: Don't know anyone exept Andy Hurley from FOB.
Do You Download Songs Or Buy CDs?: Both. But I pay for what I download.
Mp3/iPod or CD Player?: Only have iPod, but i also prefer it.
How many band shirts/hoodies you own?: 2
What is your favorite band shirt/hoodie?: My black FOB t-shirt from the Young Wild Things Tour.
What music posters do you have up in your room?: None.
Do you consider screaming another form of music?: Together with music, yes. It's called screamo..
Have you ever been in a mosh pit?: Yes
Last cd you bought?: We the Kings
What song do you love at the moment?: Invisible - Taylor Swift
What was the last song you listened to?: Our Time Now - Plain white T's
Last song to be stuck in your head?: Summertime - New Kids On The Block
Do you listen to a variety of music?: Yes, very much so.
Is music important to you?: Very important.
Could you live without music?: Technically yes, but not emotionally.

How many bad words can you say in 30 seconds?

Ja, manga ar svaret pa fragan.
Efter det sista javla malet kom det valdigt manga fran min mun. Det var bara sa typiskt. Sverige hade hallt upp sa bra, trots sa extremt klantiga de anda var under ja, hela matchen. Ar nastan gratvarning. Sverige ar mer eller mindre ute ur EM. Nasta match kanns onodig. Jag menar, spelar ju inte nagon roll om dom vinner eller inte, eftersom bara en ur varje grupp gar vidare, och Spanien lar ju ta minst 1 poang mot Grekland.
 
Men innerst inne kan jag inte sluta hoppas. Att det ar varan tur att fa det dar jakla guldet. Att vi ska ha lite tur pa var sida.
Just nu ar man bara sa besviken.

Ny Seger?!

Satte mig precis framfor bade datan och tvn for att kolla pa match nummer 2 for Sverige i EM.
Hoppas ju sjalvklart pa seger, sa vi kan ga vidare direkt, och avansera mot guldet.
For saklart, guld ska det ju bli, sa ar det bara.
Har stort hopp i ar.

Nej, dags att fokusera pa forsnacket..

It's a long way home

Trots att barnen hade en playdate imorse kanns den har dagen sa extremt lang. Rachel ar tack och lov frisk igen. Marktes direkt imorse att hon var bra. Ben har varit grining mest hela dagen, hoppas han ar pa battre humor efter han sovit. Han har verkligen tagit till sig en attityd och borjat tjafta emot och tillbaka nar man sager till honom natt. Blev sa trott pa honom idag att han fick ga upp pa sitt rum en bra stund.

Ikvall blir det premiaren av F'N Mtv med Pete Wentz som program ledare. Ska bli kul, han har humor som fa den mannen. Sa det kan bli en fin fredags tradition over sommaren.

Hum along with the tunes of summer

Rachel lyckade bli battre och battre under dagen. Inte alls lika slo och grinig som pa formiddagen. Hon fick aven i sig lite banan och kex till lunch. Sen vid middagen at hon bade pasta, gurka och lite kottfars. Kanns bra att veta att det inte ar nagot langvarigt.

Min tanke var att kolla pa utrostningen i SYTYCD men har fastnat har farmfor datan. Haller aven Jess sallskap medan hon tittar pa The Bachelorette, som jag redan sett. Lar vall sluta med att jag nu, efter det har gar upp och borjar titta. Da ar det laggdags sent, igen. Far se vad det blir. Ar ganska nyfiken pa vad som kommer handa. Alla var sa bra igar, sa jag har verkligen ingen aning vem som kommer aka hem...

Imorgon blir det pool-playdate med mina amerikanska mamma kompisar. Skont med lite sallskap under dagen, och Ben far nagon att leka med.

Sleeping with giants

Hade planen pa att kolla pa matchen mellan Portugal - Tjeckien och jag lyckades med forsta halvlek. Sen lag ajg pa soffan i pausen och skulle bara vila ogonen medan dom tjotade. Nar ogonen oppnade sig igen har en kvart gatt pa andra halvlek och jag insag snabbt att jag inte skulle orka vara vaken. Hoppade over till sangen och vaknade gott 2 1/2 timme senare, utvilad.

Akte ivag och hade middag med Franzi senare pa kvallen ocksa. Uteserveringen pa Bertuccis ar verkligen mysig. Blev inte sa sent, var hemma runt halv 10, trots att jag hamtade henne vid 8. Anda tyckte jag inte vi at speciellt snabbt, men men, ibland gar det sa.

Sen igar eftermiddag hade Rachel ett anfall av spysjuka. Jess kom upp och fragade om jag kunde halla henne medans hon stadade upp. Jag holl mig alngt borta fran det, kan jag lova. Sen nar jag kom hem hade hon hunnit med att spy tva ganger till. Sa idag springer jag runt och bara vantar pa att hon ska gora omgang nummer tva. Ser inte fram emot det. An sa lange sa ar hon bara lite hangig, nagot som aven kan ha att gora med att hon inte kakat sen lunch igar. Hoppas pa det basta, att hon inte ska gora natt mer. Och att Ben haller sig frisk.

I Kissed A Girl - Katy Perry

Catchy little tune

2-0 Sverige!

Mina alskade vardbarn sov sig igenom hela matchen! Ar sa glad, haha. Rach vaknade till men somnade lika fort igen.

Annu battre. Vinst!
Guldet ar ett steg narmare.
Lordag kanns visserligen langt borta, men da blir det mer underbar svensk fotboll..

Ska vacka mina barn och hoppa i poolen igen!

Yeah!!

Ar helt underbart att de det svenska landslaget ga ut pa planen. Har nog aldrig varit sa har exhalterad forrut..
Ar glad att vi har irlandsk och engelsk kommentatorer, sa dom faktiskt vet reglerna..:P
Nu ar det sang dags!

Fina pojkar i svenska landslaget, haha.

Nu ar det guld dags!!

I think about you in the summertime, and all the good times we had, baby

Sa dagen ska bli jatte het, som sagt.
Vi bor i poolen.
Gar mer eller mindre inte att vara ute utan att vara blot. Hog luftfuktighet ar det med, sa det ar inte san dar harlig varme. Utan klibbigt varre. Men det ar 1000 ganger battre an vinter. Kommer bli kallt i Sverige nar jag kommer hem. 
Vi hade planer pa att aka in till Boston idag, halsa pa Jess pa jobbet och ga runt i Boston Common. Och hamta ut mitt pass. Men nar vi horde hur vadret skulle bli, sa andrade vi oss. Bade jag och barnen skulle bara bli griniga och da ar det inget kul. Vore som att be om en dalig dag. 

Stor dag idag annars. Svensk fotboll star pa menyn lite senare. Barnen ska sova da och da kan jag sitta har och njuta. Har aven haft lite planer pa att sitta pa msn med Anneli under matchen, sa vi kan diskutera och skalla tillsammans, sa som vi brukar gora, nar vi inte har ett helt hav emellan oss.  

The Spill Canvas

Sondags kvall var det ju dags for konsert med Spill Canvas i Boston. Dom kom pa sist, och sent med. Men dom var verkligen bra live, inte direkt som de forband som var med. Okej, det andra Steeltrain var vall okej men dom innan var verkligen, konstiga. Var hur varmt som helst inne pa klubben och jag och Dan gjorde mer eller mindre svett polar pa golvet.

Det som jag tyckte var roligast var i alla fall att jag stotte pa bandet i baren. Stog dar och tittade pa forbandet nar jag vander mig lite om och sneglar over axeln. Och dar star 2/4 av Spill Canvas. Och smidig som jag ar, inte, borjar sa fint en konversation med hakan vid knana och ett "Oh My God". Men dom var i vilket fall jatte trevliga, och det var ingen annan som kande igen dom. Nagot jag och dom tyckte var kul, eftersom de flesta var dar for att se dom. Eller sa var ingen lika modig/irreterande som mig. Det enda var att sangare inte var med dom, han hade jag verkligen velat traffa ;). Glomde bort att ta kort, var vall det enda. Min hjarna svek mig.

Efterat akte vi till nagon bar i Boston och traffade nagra av Dans kompisar. Sov nagra timmar sen hos Dan sen blev det att aka hem tidigt pa morgonen. Visste redan da att mandagen skulle bli extremt varm, nar det vid 7 tiden pa morgonen ar ca 28 grader ute. Och jag hade ratt, var som mest 42 grader i skuggan igar. Ska bli varmare idag..



Jag vet, as dalig bild, men det avr den basta. Jag snackade med han i vit troja. Den andra ar sangaren.

En dag i solen

Hade alla planer i varlden pa att lagga in bilder fran igar med det har inlagget. Men nu nar kameran ligger i mitt rum och jag sitter sa skont i soffan, sa kommer jag inte att springa upp och hamta den. Det var soligt, poolen var bla, och det var manniskor pa bilderna. Ni kan ju fantisera :P

Akte till banken pa morgonen, satte in 2 veckoloner pa sparkontot, valbehovligt kan jag lova. Galler att halla fingrarna borta fran dom bara. Sen akte jag hem igen, lag vid poolen och solade. Blev som alltid uttrakad och ringde mamma och pratade i nastan en timme.

Hamtade Franziska vid 3 tiden och vi akte och kakade glass pa basta stallet. Dar man sitter bredvid korna som glassen kommer ifran. Lite halv ackligt nar man tanker efter men anda ratt skont att veta vart det kommer ifran. Glassen ar i alla fall den godaste. Efterat bar det av hemat igen, lag i poolen och hade vattenkrig, haha. Mark och Katie kom forbi sa det blev middag ute, Bryan grillade. Ar inte ofta man ater hela familjen tillsammans, och for min del, inte ofta jag inte lagar maten.

Jag skulle jobbat med det blev installt eftersom en av familjemedlemmarna blev sjuka. Synd pa pengarna, men gott att bara kunna ta det lugnt. Vi kollade pa film, nagon tonars sak om hax grejer och amuletter, haha. Inte varldsklass men ja, det fanns inte sa mycket annat. Sen korde jag Franzi hem och skulle ga och lagga mig i mitt rum. Forsokte verkligen somna men det gick inte, beroende pa att det var ca 35 grader i mitt rum. Inte direkt basta tempraturen att sova i. Jag gick upp till vinden istallet, dar det finns AC. Sov gott, vaknade inte forran halv 10 imorse. Nu har Bryan i alla fall fixat AC i mitt rum, sa jag kan sova dar..

Fotboll idag




Var nastan sa att jag glomde bort att Fotbolls EM borjar idag. Tror forsta matchen ar runt 3 tiden har, sa det far man ju se pa. Visst, Sverige spelar inte forran pa tisdag, men man kan ju njuta av de andra lagen ocksa. De lagen som vi lite senare i turneringen ska krossa ;).

Mirror, Mirror

Det ma bara vara mitt huvud som ser likheterna i de har bilderna, men det struntar jag i.


It's a new day, It's a weird world

Vadret de senste dagarna har verkligen dragit ner pa mitt humor, och verkar fa mig extremt trott. Det var sagt att det skulle vara soligt och runt 22 grader idag men moln och sakerligen inte mer an 16 ar vad det ar. Igar spenderade jag hela barnens tupplur med att prata med Issa. Bra tidsfordriv det dar, insag inte hur fort tiden verkligen flog fram. 150 minuter tror jag det stog nar vi var klara, hihi. Sen efter barnen kommit upp fick jag besok vid dorren. Ung kille som man skulle betygsatta pa hur han presenterade sig. Jag hade inget battre for mig an att lyssna, Ben och Rach lekte sa fint i lekrummet. Vi borjade i alla fall prata, han tyckte verkligen det var spannande att jag var fran Sverige. For att gora historien lite kortare, och det har ar verkligen seriost, sa slutade det hela med att han fria. Japp, gick ner pa kna och allt. Han tyckte inte att jag skulle aka tillbaka, nar Usa var sa bra. Jag trodde han skamtade men han var verkligen helt serios, haha. Men ni kan vara lugna, jag sa nej.

Sen idag har barnen knappt hunnit lagga sig innan det knacka pa dorren. Gissa vem? Jo, samma kille. Han forsokte as lange med att bjuda ut mig. Till slut sa insag han nog att jag inte var intresserad. Visst, han var trevlig och allt men jag kanner inte att det ar nagon ide att borja nagot nytt nu, nar jag bara har nagra veckor kvar. Jess kommer skratta ikvall i alla fall. Hon tyckte jag skulle sagt ja igar, sa jag kunde fatt stanna.

Annars har inte mycket nytt skett. Ar glad for helg, och hoppas vadret vander tillbaka till det underbara som var i borjan av veckan. Ska bli skont att fa sova ut imorgon. Imorgon kvall ska jag aven jobba extra for en av mina amerikanska mamma kompisar, trevligt med lite extra pengar. Sen pa sondag ar det konsertdags, verkligen hojdpunkten pa veckan..

Converging

Hittade den har superbilden. Kan ju inte bli mycket battre, mina tva favorit dansare, Travis och Neil.
Kommer bli svart att hitta nagon som star upp mot dom tva den har sasongen av SYTYCD.

3 Juni

Hade ratt igar nar jag spadde hur dagen skulle bli. Jag och Rachel var ute efter hon vaknat imorse och sen hoppade vi i poolen efter lunch. Ben var som en liten fisk och var verkligen helt slut nar jag val fick dom i sang. Det blir sakert en jatte lang tupplur for hans del. Gott tycker jag. Blir baddags sen nar dom vaknar i vilket fall. Bryan ska komma hem tidigt idag igen och den idag tar han med sig pizza hem. Kanns gott att inte behova laga mat ikvall.

Ska annars ta mig en tur till biblioteket efter jag slutat. har en hel hog med bocker att lamna tillbaka och en skiva som vantar pa mig dar ocksa. Far se till att hitta ett par nya bocker. Varsta ar ju att det bara tar en dag typ att lasa en bok, sa vill man inte behova springa dit varje dag sa far man hoppas att man hittar manga pa en gang. inte alltid altt nar vi inte har det basta biblioteket har.

Fick aven mina kort jag framkallade forra veckan, sa imorgon blir det nog lite scrapbooking. Och jag ska leta present till mamma och skicka ivag min iPod till Issa. Den gamla da, inte min nya alskling :)

Svar

Svar till Malin:
Hon har inte kvar den bloggen, darfor fungerar inte lanken. An sa lange sa har hon inte startat nagon ny blogg, tyvarr. Vi forsoker fa henne att gora det. :)

Got that Summertime feeling

Spenderade gardagen genom att kolla igenom allt extra material av 4 sasonger av One Tree Hill. Allt utom 2 timmar da jag lag ute vid poolen och jobbade pa solbrannan. Det ger en verkligen en ny dimension till avsnitten nar man hor vad producenten och den som skrivit manuset tankte nar dom gjorde vissa saker. Tycker det borde finns fler avsnitt med kommentarer, blir farre och farre med varje box.

Idag har jag mer eller mindre bott vid poolen. Nar jag och Rachel kom hem efter att ha lamnat Ben i skolan och Rachel sov lag jag ute och solade hela tiden hon sov, typ 1 timme och 20 minuter. Roade mig med att prata med Anneli i telefon. Sen nar Rach vaknade fyllde jag upp hennes lilla pool sa hon kunde leka i den. Hon tyckte det var jattekul och jag kunde mest sitta bredvid och titta pa.

Akte och hamtade Ben, gjorde lunch och barnen gick och la sig. Da ringde Issa, underbart kul verkligen. Vi pratade i nastan 2 timmar, fick ju ta igen alla manaderna vi inte pratat, ar ju ganska manga sen augusti forra aret. Sen blev det ett samtal till mamma ocksa, da jag satte mig ute vid poolen och plaskade med benen.

Nar barnen vaknade vid halv 5 gick vi ut igen, dags att bada! Bryan kom hem strax efter 5 och vi hade poolparty. Gjorde middag, enkelt med grillad korv och stekt ris och gronsaker. Nu ska jag ga och ta det lugnt, lasa lite och sen blir det Greek och The Bachelorette. Imorgon ska det bli varmare, sa det blir sakerligen en liknande dag. Gillar verkligen att sommaren har kommit!

RSS 2.0