--

Det är blogg-paus på obestämd tid.

Att säga att det är på det här sättet tills det känns rätt igen, känns fel, men ändå det närmsta jag kan komma med i förklaring. Nu blev det rörigt. På återseende!

hey moon, please forget to fall down

Snön har bara vräkt ner hela dagen, och troligen redan under natten. Börjar likna förra vintern lite för mycket nu, speciellt eftersom det i år har kommit en månad tidigare. Fast då kanske vi blir av med det en månad tidigare med? Troligen inte, men man kan ju hoppas.

Bojana kom hit vid halv 11, och det blev kaffe tillsammans med henne och Hanna. Sen satt vi på Skype med Irsa, eftersom Irsa var insnöad och inte kunde komma ut, haha. Var en mycket trevlig förmiddag. Eftermiddagen har bestått av middag och Sons of Anarchy. Kvällen planer var tänkt skulle innehålla ett biobesök, men med tanke på vädret så skjuter vi på det. Istället blir det mer SOA för min del, och förberedelse inför morgondagens seminarium.

Måste även säga att, det enda fina med hela snö-fanskapet är att himlen blir fint lila i skymmningen när det är snöfyllda moln i atmosfären :)

24 November 2010


Idag har jag varit på lek-och-buslandet med nästan hela familjen Hellner. Blev en hel del rutschkaneåkande, och badande i bollhav. Barnen var helt slut när vi åkte därifrån, och däckade snabbt i bilen. Nästan så man själv önskar man kunde gjort det samma, för man kände sig lagom slut efteråt. Eftermiddagen blev lugn, med kaffe hos grannen, lite läsning, och senare Glee och Sons of Anarchy. Imorgon blir det förmiddagspromenad med Bojana, och sedan fika på Espresso House. Undrar om man ska ta och prova jul-latten i år?

just thought you should know



 




Den här har spelats varm här hemma de senaste dagarna. Först x antal gånger genom youtube, innan jag fick ner den till mp3. Gillar Mike's röst mycket mer än Cee-lo's. Tycker för övrigt att Mike borde sjunga även vanligtvis i PWT's, istället för Tom.

go save yourself, 'cause wondergirl won't save your life


Miserabel tror jag inte ens räcker för att beskriva hur jag känner inför vädret, och förhållandet som är utomhus nu. Var så jäkla förbannad i morse när jag gick till skolan. Mest på att Sverige var ett sådant dumt land, som tvunget måste ligga där det snöar på vintern. Och att det var kallt, blött, och jag fick snö i ögonen. Inte bra saker när jag dessutom var sjukt trött. Råttfanskapen har härjat inatt så jag kunde inte sova. Sen vet jag att jag var arg för ett par andra saker också, men har dock glömt vad det var nu. Det är som vanligt, haha. Var inte helt nöjd på hemvägen heller, hurm.

Har nu svårt att fatta att klockan bara är halv 7. Känns som den är närmare 10, och jag hade gärna gått och lagt mig redan nu. Men det är ingen större idé att göra. Ska istället gosa ner mig under en filt i soffan, med en kopp te, och se på Csi Miami.

it's a strange way of saying i'm suppose to love you

Hade tänkt att jag skulle lägga ut en bild på hur jag såg ut idag, men bilderna blev inget bra. Hade nämligen glsögon på mig, något som inte händer allt för ofta. Är inte förtjust i de jag har, och jag har vant mig av att inte ha glasögon alls längre, så jag trivs inte i det. Upptäckte dock att de såg bättre ut på nu när jag har kortare lugg och när håret är rött. Men tyvärr, det får bli annan gång.

Skolan var annars rätt menlös idag. Dessutom snöade det hela dagen. Betydligt trevligare att komma hem, och dricka kaffe med grannen. Blev ett par timmars tjötande, och sen har jag kollat på Merlin. Och gjort lite på grupparbetet. Visst låter livet roligt? Så intressant. Tur att man har andra roliga saker att se fram emot, och att göra ibland.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har skola igen imorgon. Tror inte att det blir speciellt mycket intressantare då heller.

slipping through all our memories


Passade de tre fjantarna igår förmiddag. Det var full rulle, minst sagt. Vi hade oss en fotosession, men det är inte lätt att få alla tre att stå stilla, titta in i kameran och inte göra grimaser, SAMTIDIGT! Bilden ovanför är typ den bästa som kom ut av ett 30-tal kort. Förövrigt så laddar jag just nu batteriet i kameran för första gången sen jag kom hem från Chicago i augusti. Vet inte om man ska säga att det är ett bra batteri eller att jag är dålig på att använda kameran? ;)

Råkade just nu kika ut genom fönstret och såg att det snöar för fullt. Usch. Och jag måste bege mig ut i det med om ett par timmar. Eftermiddagsföreläsning står på schemat, och jag vill inte missa de få tillfällen vi har föreläsningar på. Idag är det även den bättre av föreläsarna i den här kursen. Jag ska även vara duktig och skriva lite på grupparbetet nu, så det verkligen inte är mycket kvar tills på fredag, då det ska vara inne.

and it takes me away, like it's only in my mind

Gårdagskvällen blev mycket lyckad. Efter shopping turen med Irsa, kom jag hem och storstädade lägeheten. Det var verkligen längesen den var så iordning som den är nu. Bakade även en citronkladdkaka, som är jättegod även om det kanske inte låter så lockande. Malin och Karin dör upp strax efter fem, och då hade jag middagen typ färdig. Blev mängder av vin under kvällen, skrattade massor, och vi nördade oss som vanligt. Verkligen en lyckad fredag.

Vaknade upp förvånandsvärt pigg, vilket var en aning chockerande. Blev kaffe, frukost, och ett Merlin, innan vi åkte iväg. Jag gick av i Edet och gick hem till mamma och drack mer kaffe. Efteråt gick jag hem till Jennie och var där ett par timmar. Massa bebisgos, det är synd att även hon ska växa till sig och inte kunna ligga och sova i knät som hon kan nu. Annars så pratade jag och Jennie ikapp på vad som hänt de senaste veckorna. Fanns ju en del. Väl hemma diskade jag lite, och kollade sen på en film. Nu blir det nog lite Sons of Anarchy, och sedan läggdags. Imorgon väntar tvätt-tid, nytt avsnitt av Merlin, och senare träff med Irsa.

we've got to make them find us in the dark

Dagen har inte börjat lika strålande som igår. Kanske inte så konstigt, men det är verkligen ett steg nedåt idag. Lyckades bränna min minsta kastrull när jag gjorde frukost. Inte går den att rädda heller. Samma gäller för min stora kastrull som jag lyckades bränna sönder för någon månad sen. Detta får mig att låta som världens sämsta kock, men det är inte fallet. Handlar mest om att jag är så jäkla glömsk, och missar att sänka värmen. Så det får bli till att fixa nya kastruller idag. För det är ju självklart att det händer en sådan dag då man verkligen behöver dom.

Ska iväg och handla mat med Irsa om lite mer än en timme. Först blir det dock ett försök till och se om kopparslingorna kommer synas i håret den här gången. Sist såg man ingen skillnad, men då var även håret mycket ljusare än nu. Hoppas på lite skiftingar i alla fall. Ska även hinna med lite kaffe innan det är dags att ge sig av!

Packed with goodness

Idag har mer eller mindre bara varit en parad av den ena bra saken efter den andra. Helt ovärt för de flesta andra men för mig har det varit finfint! Började med nyheter om Patrick Stump's solo album, och även om februari låter långt borta nu, så är lovandet av låten Spotlight inom snar framtid en glimmande lite juvel. Sen var förmiddagen mycket trevlig med grupparbete och kaffedrickande. Eftermiddagen var inte fy skam den heller. Hängde med Bojo och Irsa hos mig. Hårfärgning, Dr Horrible, och lyckad matlagning. Tillsammans avslutade vi med Harry Potter på biografen i stan, och jag blev inte besviken. Önskar dock att jag hade kommit ihåg mer från boken än vad jag gjorde. När jag kom hem släppte Empires videon till Bang, och My Chemical Romance läckte själva sin nya skiva. Som sagt, massor av roliga och bra saker. Förhoppningsvis håller detta i sig över helgen, och den kan bli lika fin som idag :)

it's probably cause you think you're cooler than me

Skulle lika gärna kunna göra en upprepning av gårdagens inlägg. Låten har gått på repeat i både hjärnan och högtalarna hela dagen. Bästa covern någonsin på I wanna hold your hand dessutom. Tilde var här på sleepover igår, och imorse vaknade jag av att hon satt och tittade på mig. Hon hade varit vaken en bra stund, men väckte mig ändå inte. Efter frukost med syster och Alwa, blev det en snabb tur till Överby och sedan vidare hem till mamma. Mamma tyckte nog förövrigt att jag var lite väl tradig när jag körde på låten 6 gånger i rad genom youtube på telefonen. Det är lite av en tvångstanke, att jag bara ibland måste, måste, höra en låt ibland, och jag kan bara inte vänta. Känns väl mer okej när det är en riktigt låt och inte typ det här. Anyway, tillbaka till dagen. Blev middag och kaffe hos mamma, och sedan frös jag tårna av mig medans jag väntade på den supersena bussen hemåt. Har även fått vikt min tvätt idag. Framsteg! Glee och One Tree Hill har tittats på, och idag känner jag att dagen får knyts ihop med Sons of Anarchy. Jag behöver lite ögongodis ;)

yeah, you, you've got that something

we're not quite ready yet, to start thinking about the future

Det är nu man ska säga att man varit produktiv idag. Måndag, ny vecka, och allt sånt där. Jag har inte varit det. Har scrapbookat en sida, som inte ens var speciellt invecklad, skrivit en halv sida till grupparbetet, läst, lagat mat, och sen kollat på ett avsnitt av Nikita.

Imorgon blir det väl forhoppningsvis lite mer gjort när vi har träff för att jobba med grubbarbetet. Med tanke på hur snabbt det gick att sammanfatta det lilla jag gjorde idag så ska det nog inte vara speciellt svårt att få klart det tills nästa fredag.

Är sjukt sugen på kaffe, men jag vet vilket helvete det kommer bli att försöka sova om jag dricker det nu. Har inte somnat innan 3 på hur länge som helst nu. Inte ens vid försök att ställa alarmet tidigare varje morgon för att bli tröttare på kvällen hjälper. Så, inget kaffe för mig :(

14 november 2010

Dagen har gått fort fram. Har hunnit med lite läsning, scrapbooking, och framför allt, 4 avsnitt av True Blood med Irsa. Scrapbooking var riktigt avkopplande att sitta med idag. Det var verkligen länge sedan jag gjorde nått i den. Det enda är ju att jag är så nöjd med de sista två sidorna jag gjorde, att allt man gör nu känns inte lika bra. Men det blir ju aldrig värre än de första sidorna jag gjorde, och det är ju ett plus :P Trevligt med sällskap på eftermiddagen sen med. Det håller tankarna i styr mer än när man är själv. Även om man bara kollar på tv, så är det bättre. Var likadant igår när jag var hos Irsa och kollade på film. Sällskap är bra.

Nu blir det nog en film som avslutning på dagen!

i think someone voodooized me

Morgon. Kanske skulle vissa klassifiera detta som förmiddag, men för mig är det morgon än så länge. Idag ställde jag klockan, för att jag inte ville sova för länge. Mitt dygn känns som att det är, om inte helvänt, halvvänt. Kändes i vilket fall som en bra plan igår kväll/inatt vid halv 1 när jag ställde klockan på halv 10. När man sen inte kunde somna förrän närmare halv 3 - 3, så kändes det mindre trevligt att släpa sig ur sängen när alarmet satte igång. Så nu sitter jag här med lätt huvudvärk, tankarna segar runt, och jag vill bara sova igen. Fin start på söndagen. (ska man gnälla lite till så kan jag ju lägga till ret-hostan jag har som inte vill gå bort. Så jobbig!)

Sen måste jag även gå till affären innan jag kan äta frukost. Har ingen mjölk, och det limiterar ju ganska mycket. Vill ju bland annat ha kaffe. Denna underbara, ljuvliga dryck som för det mesta numera gör mig lite lätt hyper. Tycker det är konstigt att man helt plötsligt ska utveckla tecken på att koffein har en inverkan när man tidigare aldrig märkt av det. 

Men som sagt, jag är hungrig. Så det är bara att stoppa ner fötterna i vinterskorna och ge sig ut. Suck.  

swear to shake it up if you swear to listen!



Vart är off-knappen till hjärnan?
Jag vill jätte gärna veta, för det hade varit väldigt skönt att stänga av den lite och få lite lugn och ro ett par timmar.

early christmas



Jag bara kikade runt lite på youtube för en stund sedan och råkade snubbla in på något fantastiskt! Fall Out Boy och Panic's låtar enbart med stråkar. Jag är lite i himmelriket just nu. Fullkomligt älskar stråkar, så att få mina favoriter gjorda med det är underbart. Det låtar så fint... Nu gäller det bara att försöka få ner det till mp3 filer också. jag brukar inte vara så bra på det, hehe. Men i vilket fall, lyssna och njut. Även om ni annars inte gillar artisterna, så är det inte samma grej nu.

you'll hear me laughing in the back of your head

Det börjar bli väldigt rörigt i mitt huvud. Det är många teorier att hålla reda på, många konstiga ideér alla dessa psykolog-snubbar hade för sig. En del låter helt tokigt, medan annat låter för bra för att vara sant för att förklara saker och ting. Det där blev rörigt här med, haha. Jag gillar iaf kursen, den har sätt igång massa tankar och skit hos mig. Och det är väl förhoppningsvis bra.

Annars har dagen gått fort. Nu äts det middag, och ska snart se på Hellcats. Imorgon är det skola igen på förmiddagen, sen får vi se vad man hittar på :)

i'd forgotten how good this one is

you scream insanity, i'll be right there

Sitter just nu mest och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket, så jag kan gå till skolan. Inte för den skull att jag är så sugen på att vara där idag, eller ens gå ut för den delen, men nu när man sitter här klar och redo, är det inte så kul att bara vänta. Dricker lite kaffe, och hoppas det kickar in lagom till föreläsningen. Hoppas även att de har plogat vägen genom skogen, för jag orkar inte gå den långa vägen runt.

Ska även se om funktionen med tidsinställt inlägg faktist fungerar :P Så det bör komma upp ett inlägg om ca 2 timmar också. Nej, nu får jag gå och borsta tänderna! :)

i liked it better when you had no heart

Idag är jag trött. Har bakat bröd och muffins. Diskat. Pluggade till och med. Vid två tillfällen. Undrar hur jag orkade med det. Ska även tvätta om 10 minuter. Sen blir det bara till att komma ikapp med serier jag ligger efter i (alla). Imorgon kanske jag kommer igång med bloggen igen. Hatar snön som är ute nu. Det var allt för idag.

this is all there is. it's all in there.

ABC

Maria taggade mig på Facebook med den här, men jag kände inte för att göra den där, så jag gör den här istället :) Tog dock bort lite, den var så himla lång listan!

ABC About You Questions---

A - AVAILABLE: Yes.
B - BIRTHDAY: April 16th.
C - CRUSHING ON: Honestly, no one. Unless, if my always underlying crush on Pete Wentz counts :P 
D - DRINK YOU LAST HAD: Julmust.
E - EASIEST PERSON TO TALK TO: Depends on what I wanna talk about.
F - FAVORITE SONG: Sophomore Slump or Comeback of the Year - Fall Out Boy. It's easiest to say that. .
G - GUMMY BEARS OR GUMMY WORMS: Gummy bears.
H - HOMETOWN: Lilla Edet.
I - IN LOVE WITH: Music.
J - JUGGLE: Yeah, no.
K - KILLED SOMEONE: No. Don't plan on doing so either.
L - LONGEST CAR RIDE: Boston --> Niagara Falls. 9 hours, one way.
M- MILKSHAKE FLAVOR: Chocolate.
N - NUMBER OF SIBLINGS: Three.
O- ONE WISH: Love.
P - PERSON YOU CALLED LAST: Mom.
R - REASON TO SMILE: Just cause I feel it :)
S - SONG YOU LAST SANG: Hot Mess - Cobra Starship.
T - TIME YOU WOKE UP: Today, around 9.30ish.
U - UNDERWEAR COLOR: Purple.
V - VEGETABLE(S): Broccoli.
W - WORST HABIT: My OCD-tendencies..
Y - YOYOS ARE: Kind of useless.
Z - ZODIAC SIGN: Aries.

Random Questions About You---

Spell your name without vowels: mm
What color do you wear most?: Black or Purple
Least favorite colors?: Orange
Are you happy with your life right now?: For the most part, yes.
What is your favorite class in school?: Well, I only have one subject so, Psychology, haha.
Who is/are your best friend(s): Basically the people I hang out with on a regular basis. They know who they are <3
When do you start back at school/college?: I haven't had a break, but I'll be back on Monday.
Are you outgoing?: It depends on the situation. More now than before.
Favorite pair of shoes?: My white converse.
Can you dance?: That's subjective. Very badly, if I should stretch it to a yes.
Can you tie a cherry stem with your mouth?: Haven't tried, but I doubt it.
Can you whistle?: Yes.
Cross your eyes?: Yes.
Walk with your toes curled?: Yes.

THE DO'S---

Do you believe there is life on other planets?: Sure. Can't really believe that we're the only ones alive.
Do you believe in miracles?: Yeah, kind of.
Do you believe in magic?: Not the tricks, but like other kinds. Sort of like the miracles that are magc. or something.
Love at first sight?: Yes.
Do you believe in Santa?: No, haha.
Do you know how to swim?: Yes.
Do you like roller coasters?: Yes.
Do you think you could handle the stuff they eat on those reality shows?: Hell no!
Have you ever been on a plane?: Yes, many times.
Have you ever asked someone out?: Yes, it has happened on a few occasions.
Have you ever been to the ocean?: Yes, a few different ones too.
Have you ever painted your nails?: Yes. They are dark, dark blue/purple now.
What radio station do you listen to?: If I listen, it's Rix fm.
What was the last restaurant you ate at?: Bombay.
What was the last thing you bought?: Food.
What is your fave. TV show?: Uhm, that's a hard one. Got too many to choose from. But True Blood is really a favorite.
Who was the last person you took a picture of?: Myself, haha.
Who did you last webcam with?: Irsa.
Who was the last person you said I love you to: Bojana.

we all rock along

Kunde inte somna igår kväll/i natt, så det där med att komma i säng tidigare än vanligt fungerade inte så bra. Somnade nog runt halv 3 tiden, och vaknade tyvärr redan innan 10 idag. Inte direkt så utvilad som jag hade önskat. Har snart druckit 3 koppar kaffe, så energin är det inte helt fel på. Måste nog dock byta över till vatten i förebyggande syfte för kvällen. Har just nu 4 stora tillbringare med sangría i kylen. Eller ja, det är en tillbringare, två vaser och min blender-kanna. Men det fungerar utmärkt. Den är dock inte lika god som på Café Baberiba i Chicago, men verkligen godkänd för att vara första försöket att göra egen, hemmagjord. Ska bli gott ikväll i vilket fall.

Planerna för idag är annars inte speciellt extensiva. Funderar på att göra lite scrapbooking. Fick ju äntligen mina kort igår. Men jag vet inte om jag är tillräckligt inspirerad idag för det. Måste verkligen känna för det annars så blir det inget bra i alla fall. Kanske blir lite tv istället, innan det är dags att hoppa in i duschen och sen sminkning för kvällen.

how did it end up like this?


"you make my heart swell and burst"

it doesn't even matter now. we could've truly had it all.

Tentan är över! Jag ordbajsade 6 sidor, med minimal koll på om det jag skrev ens var i närheten av det riktiga svaren. Så det gick som det gick. Kan ju hoppas att det finns en del rätta saker i svammlet så det blir ett godkänt. Kändes dock väldigt skönt redan direkt efteråt. Lite klichén av att en tyngd lyfts från axlarna. Blev som bestämt kaffe efteråt, och sen lite fönstershopping. Väl hemma kom grannen och knackade på dörren så jag hamnade där inne på lite mer kaffe och tjöt. Vi diskuterade morgondagens (försenade) Halloween fest. Jag gick sen hem och provsminkade mig, haha. Resultatet blev lite blandat. En del blev jag mycket nöjd med, en del råkade jag inte fullt ut med. Men imorgon hoppas jag på perfekt resultat. Har sen kollat klart på säsong 8 av Project Runway. Blev grymt besviken på vem som vann. Verkligen inte den jag tyckte var den bästa designern. Blir nog inte så mycket mer idag, kanske lite läsning. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt. Tvivlar på att det kommer hända men försöka går ju ;)

kaffe, musik, och den där satans boken



Sitter med kopp nr 2 av kaffe, Empires skrålar ur högtalarna, och jag har redan skummat igen kapitlena i den ena boken. Det känns okej. Inte mer. Hade det inte varit för faktumet att jag har tentan idag så hade det känns riktigt, riktigt bra. Solen skiner, och det är snart helg. Alla positiva saker. Och kaffet, kaffet är positivt. Äh, vem lurar jag, Empires är väl alltid positivt dom med ;)

Ser fram emot den obligatoriska efter-tenta-fikan vi ska ha. Eller, kanske ska kalla det gnäll-fest för det är mest det vi gör, haha. I vilket fall ska det bli trevligt. Nu ska jag gå och försöka få bukt på luggen. Kan inte för tillfället komma på varför jag tyckte det var en bra ide att skaffa sig en igen. Jo, just det, förändring. Och sen såg det ju ganska okej ut också :)

we'll never know, you'll never know.

Man kan se det som att dagen var en succé i pluggande, om man jämför med igår. Annars, inte speciellt bra. Gah! Jag gav upp efter att ha varit frustrerad x antal gånger i eftermiddag. Har istället kollat på förra veckans Grey's och Private Practice, och veckans Hellcats. Har även hunnit med middag, en uppfriskande ansiktsmask, och dammsugning. Avslutande blir det lite Sons of Anarchy, och läsning i underhållningssyfte. Vår lärare, och boken sa ju att man ska lite inkubationstid (sova på saken, tänka på annat) för att få det att verkligen fastna i huvudet. Kan ju hoppas det funkar, haha.

hope is such a waste ;)

Redan trött på att plugga. Har läst i "imponerande" 37 minuter ;) Det känns lönlöst, för när jag väl läser så tycker jag att jag redan kan det, vilket jag sedan "logiskt" (jag använder den termen löst efter den här kursen) vet att jag inte kan. Men det hela slutar med att jag blir frustrerad och vill kasta boken genom fönstret. Eller mot väggen. Kasta den i vilket fall. Till slut kommer min "logiska" del vinna dock, och jag kommer läsa mig igenom allt igen, och igen, och igen.

Blir i alla fall en paus senare när jag åker med Anneli till Näl med Eskil. Antar att jag hamnar på Alwa vakt i väntrummet. Sist vi gjorde det skrek Alwa som en stucken gris, och alla såg ut som om dom trodde jag misshandlade henne. Alternativt kidnappade henne. Men det var ett tag sen så vi akn ju hoppas på nått annat den här gången.

We'll only hit the ground

Så pluggandet idag gick inte bra. Eller det gick inte alls. Har inte ens öppnat en bok, inte läst ett blad. Jo, nu ljög jag allt. Läste från ett av mina anteckningsblad förklaringen på aktör/observatörsskillnaden. That's it.

Förmiddagen var ren och skär prokrastinering. Gjorde allt på datan för att inte plugga. Pratade med Irsa och Bojana på msn. Dock pratade vi lite om det vi läser, så jag fick lite upprepat, så helt illa var det inte. Mycket lite dock. Sen eftermiddagen. Jag vet inte riktigt vad som hände. Den försvann. Klockan var 14.34, och sen satt jag och skrev lite annat, och när jag tittade upp var den redan 18.28. Bara så där. Och då orkade jag inte stirra på text och sånt längre, så jag kollade på CSI Miami och Gossip Girl.

Imorgon får det bli plugg igen. Så är det bara. Men på ett sätt orkar jag inte stressa inför den här tentan. Jag läser det jag läser. På fredag kan jag det jag kan. Det får räcka så längt det räcker. Vet att det oftast är runt den här tiden på året då jag får mig ett breakdown, men i år då jäklar ska det inte hända! Därför pressar jag inte mer för det här nu. Räcker att jag ser bilden från här nedanför från förra året för att se att jag var mitt uppe i det då. Ögonen är helt tomma. Det var en jobbig månad. Men det var då, nu är nu. Och nu ska jag kolla på One Tree Hill! :)

Is young a word for dumb? A word for fun?

Gjorde en jämförelsebild i Oktober på i år och förra året. På den såg man inte så jätte stor skillnad. Men sen hittade jag den här från November förra året, och jag skulle anta att jag precis klippt mig och färgat håret på den. Och eftersom jag klippte mig igår, så kör jag en ny jämförelse. Dock är jag inte nöjd med min nuvarande hårfärg. Klippningen blev dock bra, även om det är lite ovant att typ ha lugg igen...

 

 

Igår & Idag

Igår

- Shopping med Kristina på Överby.
- Bebismys hos Jennie. Jag ville kidnappa Lillasyster och ta med hem!
- Lillasyster sov gott på mig, så jag kunde inte slita mig, det blev sent --> Sov hos mamma.

Idag

- Tidig morgon hos mamma med barnen Hellner.
- Fika med Maria på Ritz.
- Regning promenad till stan för klippning.
- Lite pluggande.
- Syster kom på kaffe och Irsa kom för plugg och 90210 tittande.

RSS 2.0