I'm moving in slowmotion

Okej, sa segare an vanligt pa att uppdatera. Har ingen lust alls att sitta vid datan, det blir bara inte av nu for tiden. Och da blir det inget skrivit. Idag ska bade Nicke och Marcus ga pa Hockey camp, vilket ger mig och Issa ett par timmars paus. Fragan ar bara vad vi ska fylla ut den med. Marcus ska aven ga resten av veckan men Nicke orkar nog inte det eftersom de blir sa manga timmar i strack som dom aker. Dom kommer vara trotta ikvall iaf.

Har hunnit med att vara pa bio 2 ganger ocksa. Sag Mamma Mia! med helen och Issa i sondags. Sa jakla kul var den. Sa kul att jag sprutade lask over dom framfor. Sa det gar nar man dricker och sen blir det valdigt roligt. Svart att halla ihop munnen da, hurm :). sen gick jag och Issa och kollade pa Dark Knight igar. Var okej, inte mer. Heath Ledger var sjalvklart helt fantastiskt i sin roll, men resten av filmen var valdigt seg..

Ska fa upp ett kort fran tiden har, men har inte kommit sa langt till att lagga in dom pa datan an, sa det far bli en annan dag. Nu ar det dags att ga och gora en tidig lunch for barnen innan som ska ivag.

22 Juli

Jag och Issa hadegjort planer om att ga pa zoo idag men nar jag vaknar och kommer upp visar det sig att planerna har andrats. Helen har tydligen ringt och bokat in mig pa tortyr pa hennes jobb (tandrengorning), och jag har inget val utan maste komma dit. Kanns mindre kul, gillar inte sanna grejer, speciellt inte nar jag ar van att kora pa bedovning i Sverige nar jag genom gar sanna procdurer. Sa nu ska vi aka ner till stan for det och sen ga till lekplatsen med barnen efterat, och sen aka hem allihopa efter Helen slutat. Jag vet att jag kommer vara helt morbultad iaf. Inte vad jag kande for idag. Eller nagonsin. Hurm.

Framtiden

Det var en hard kvall i torsdags, med manga tarar men nu ser jag framat istallet. Vi spenderade aven helgen i Saywer, Michigan. Trots daligt vader var det kul att fa se nagot mer av Usa, lagga till ett par stater till som man varit i. Och jag kunde ju inte annat an att bara tanka pa Peyton Sawyer varje gang jag sag en skylt med stads namnet.

I alla fall, de narmsta aren kommer jag tillbringa pa Hogskolan Vast. Och bo i den har trevliga, nybyggda lagenheten som ligger nara och bra. Flyttar in redan den 1 september. Allt gick valdigt fort efter jag beslutat mig for att verkligen borja plugga, sa dar forvanansvart latt pa ett satt. Och det finns manga nojda manniskor i Sverige nu iaf, nu nar dom vet att jag verkligen kommer stanna kvar, och stanna nara..


I'm only fooling myself

Jag ingnorerar det faktum att ikvall ar det slut.
Kommer inte kunna ta mig igenom dagen annars.
Fick sovmorgon idag men kan inte sova, sa da sitter jag har istallet. Ar lite synd att jag ska forsoka halla mig borta fran barnen hela dagen idag, nar det ar min sista dag. Men jag forstar ju ocksa varfor. Kanns bara inte sa kul.

It's like a thousand papercuts

Jag vet hur dalig jag har varit med att uppdatera de senaste veckorna men det har bara att just nu finns det sa mycket jag skulle kunna skriva, men samtidigt sa finns det inte. Finns inte ord att fa ner for det som pagar runt om kring mig, och innuti. Och nar jag tanker pa att satta mig ner har och skriva vad jag kanner, eller forsoka i alla fall, sa blir det blankt. Helt tomt.

2 dagar kvar, eller 2 1/2 ar det vall. Det enda jag kan likna det med ar ett hemsk break up. Som nagon haller pa att slita ut mitt hjarta, langsamt, garna stampar pa det lite med. Igar kvall traffade jag Franzi for kaffe pa kvallen och sa hej da till henne och ikvall blir det hej da middag med familjen + Dan. Ar bara uppvarmining for torsdags kvall. Nagot jag helst av allt inte vill tanka pa.

Nya spelningar



Ah, vad det kliar i fingrarna att kopa mig en biljett till en av spelningarna med Fall Out Boy i England i Oktober.
Var med gladje tjut man oppnade mailet imorse och insag vad orden verkligen formade. Hade varit helt fantastiskt underbart att fa se dom live igen men nar man inte riktigt vet vart man befinner sig i Oktober ar det lite svart. Men det tal att tankas pa.

Lite Bilder

Lagger ut lite bilder fran helgen. Tyvarr tog jag aldrig med mig kameran nar jag gick ut pa kvallen, ville inte slapa pa den da. Misstag nu efterat..



1. I bilen pa farjan over. Ben alskar solglasogon. Passade ju perfekt. :)
2. Middag pa stranden.



3. Gay Head Cliffs och fyr pa Martha's Vineyard.
4. Mitt underbara sar under foten. kan knappt ga pa den. Ser battre ut pa bilden an vad det gjorde fran borjan.

In the wake of selfpity

Gardagen gav ingen ork till att sitta har framfor datan. Hade inte kunnat fokuera tillrackligt lange pa skarmen for att verkligen kunna skriva nagot. Lordags kvallen var min sagt livad. Jag och Dan gick till en bar har pa on dar dom den har kvallen rakade ha kareoke. Jag hade tillrackligt med vett att halla mig borta fran det iaf, kanner min rost tillrackligt val for att inte skamma ut mig pa det sattet. Nagot som var betydligt roligare var att vi stotte pa Joey Fatone, ni vet han som var med i N'Sync back in the day. Han var jatte trevlig, pratade en bra stund med honom. Sag aven Graham fran The Bachelorette, Jess var mycket impad och tyckte jag skulle gatt fram till han med, haha. Kande mig inte modig nog for det nar han var omringad av en hog med andra tjejer. Han var i vilket fall annu snyggare an pa tv.

Sen madde jag piss hela dagen igar. Bryan hade skitkul at det hela, speciellt nar jag vid 7 tiden pa kvallen inte madde mycket battre. Dom slapade med mig till stranden tidigare pa dagen och det var mer eller mindre tortyr. Var bara valdigt glad att det inte var solsken nar vi var dar.

Vaknade nyss, eller Jess kom och vackte mig. Dom trodde jag var dod eller nagot liknande eftersom klockan var halv 11. Tog bara igen den missade somnen fran natten innan. Ska aka hem idag. Baten gar vid 5 tror jag, sa vi ar vall tillbaka hemma runt halv 8 tiden skulle jag tro. Lagom till the Bachelorette finalen.

Nej, nu ska jag ga och duscha. Har huset for mig sjalv. Bryan och Dick jobbar, Jess, Lee och barnen akte till lekplatsen och lunch och Dan har nog akt hem. Sen far det bli att packa ihop mina saker. Och forsoka fa min hjarna att fungera igen, marker att den ar seg och skriva osammanhangade. Sorry.

Martha's Vineyard

Haller till pa Martha's Vineyrad for tillfallet. Kom hit igar kvall och fick mig fina overraskningen att jag faktiskt knappt ska jobba tills pa Tisdag. Var helt installd pa jobb idag, imorgon och pa mandag men inte.. Tycker man om. Sen att vadret att helt underbart, ingen luftfuktighet alls och bara massa sol.. Sen att jag ar pank, ar en helt annan sak, sa det finns inte allt for mycket jag kan gora. Jobba pa brannan lar det mest bli. Fast det ar ju inte fy skam heller. Den lar vall blekna bort under mina veckor i Chicago, sa jag bara ar en morkare nyans av vit nar jag kommer hem.

Far se nar nasta inlagg kommer, kanske senare, om jag har natt kul att saga. Eller kanske inte forran vi ar hemma igen.
RSS 2.0