I'm moving in slowmotion

Okej, sa segare an vanligt pa att uppdatera. Har ingen lust alls att sitta vid datan, det blir bara inte av nu for tiden. Och da blir det inget skrivit. Idag ska bade Nicke och Marcus ga pa Hockey camp, vilket ger mig och Issa ett par timmars paus. Fragan ar bara vad vi ska fylla ut den med. Marcus ska aven ga resten av veckan men Nicke orkar nog inte det eftersom de blir sa manga timmar i strack som dom aker. Dom kommer vara trotta ikvall iaf.

Har hunnit med att vara pa bio 2 ganger ocksa. Sag Mamma Mia! med helen och Issa i sondags. Sa jakla kul var den. Sa kul att jag sprutade lask over dom framfor. Sa det gar nar man dricker och sen blir det valdigt roligt. Svart att halla ihop munnen da, hurm :). sen gick jag och Issa och kollade pa Dark Knight igar. Var okej, inte mer. Heath Ledger var sjalvklart helt fantastiskt i sin roll, men resten av filmen var valdigt seg..

Ska fa upp ett kort fran tiden har, men har inte kommit sa langt till att lagga in dom pa datan an, sa det far bli en annan dag. Nu ar det dags att ga och gora en tidig lunch for barnen innan som ska ivag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0