The world spins madly on

Mindre uttråkad idag, mycket för det faktum att jag spenderade halva dagen utanför lägenheten. Alwa hade varit dålig under natten så det blev inget barnvaktande. Blev dock väckningssamtal redan halv 7 för att berätta detta, och sen även ett väcknings-sms halv 9 :P Istället blev det Överby med Irsa. En snabb träff med Anneli och busarna medan de åt lunch hann vi med innan vi gick runt och kikade i affärer i ett par timmar.

När jag kom hem framåt eftermiddagen, gav jag upp på att vänta med att färga håret. Så nu är mina blonda dagar slut för den här gången, och har blivit ersatt av en röd nyans. Kan ännu inte säga om jag lyckats få till den nyansen som jag vill ha eftersom det hann bli ganska mörkt innan det torkat. Men det sågs ganska okej ut i badrummet och skymmningen. Har även hunnit kollat på OTH, Halv 8 hos mig, och Idol. Nu är Utfrågningen på tv4 på, och jämfört med igår, då jag satt och svor åt all skit dom sa, så känns det än så länge väldigt bra. Är fortfarande nöjd med vart jag valde att lägga min röst i årets val.

Nu tänkte jag se på veckans avsnitt av Melissa & Joey och Covert Affairs innan det är läggdags. Imorgon förmiddag är det skola, och eftermiddagen bjuder på en tur till Edet. Ska nog bli fint! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0