This may call for different shades




Funderade på om jag skulle gå in till stan och framkalla kort idag, eftersom jag är sugen både på att få upp lite nya på väggarna och på att gör lite scrapbooking. Men sen försvann solen, och molnen blev gråa, så jag vet inte om man vågar chansa på att ge sig ut. Det är ju absolut inte lika kul att gå på promenad när det är grått och trist ute. Åtminstonde inte om man är själv.

Annars så är jag på förvånadsvärt gott humör idag. Än så länge känner jag inte av tristessen allt för mycket, men jag kan tänka mig att den kan komma krypande om ett par timmar. Det var ju likadant efter förra sommaren när jag kom hem. Får vänja sig av med att alltid ha någon runt omkring sig när man åter igen bor själv. Om jag inte minns helt fel tog det ungefär 2 månader innan jag verkligen kunde ha en helg utan några planer, och bara ligga i soffan och kolla på film utan att vara uttråkad. Men än så länge så känns det omöjligt. Så jag välkomnar besök av alla slag. Är även sugen på att baka hallonpaj, så om någon känner sig sugen är det bara att höra av sig :)

Igår var jag hos Anneli i Hjärtum ett par timmar. Bara Alwa som är intresserad av kameran numera, även om hon för det mesta tycker det är roligare att se på resultatet än att vara med på själv kortet. Det är därför de flesta korten ser ut som om hon föröker rymma. På eftermiddagen hämtade vi, med hjälp av Niklas, min nya säng hemma hos Irsa. Så nu finns det en stor skön dubbelsäng hemma hos mig. Dock utan bäddmaddrass, men det ska faktiskt ändras snarast. Men jag kan säga, att även utan den och efter bara en natt känns det att den är betydligt skönare och bättre för min rygg än min förra säng. Underbart! :)


Spelas just nu: Never Give You Up - The Black Keys

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0