Hallucinating in back of my mind

Latt sjuk idag, varre igar.
Orkade inte ens ga till datorn for att kolla mailen. Lag i soffan framfor tvn och halvsov/kollade, hela dagen.
Feber och halsont, inte kul grejer. Jess stannade hemma for att Ben fortfarande var dalig, inget jag tackade nej till eftersom jag da kunde ta det lugnt hela dagen. Halsen ar inte battre idag men jag tror att jag inte har nagon feber i alla fall.

Maste aven ge ett stort Grattis! till Issa, eftersom hon klarade sitt korkort igar!
Ar valdigt stolt over henne, med tanke pa alla diskutioner vi hade under gymnasiet om hennes korning.. Maste dock saga att det var innan hon gick pa korskola. Klarade hon det sa kan hon kora, haha, med tanke pa att till och med jag fick korkort, sa kan hon inte vara dalig..:P.. Ser fram emot roadtrips i framtiden, haha. Kanske till och med i Usa? :)

Var aven arg pa min DVR igar, den spelade inte in OTH, sa jag fick inte sett det avsnittet an. Tack och lov att det gar i repris idag sa jag kan se det ikvall istallet. Sag forra veckans avsnitt igar, och det var som alltid, sa bra. Hatar Carrie dock, hon ska bara halla tassarna borta fran Nathan.. Och Victoria, for sjalvklara anledningar..

Sag aven Prison Break igar, var glad att jag hade tva avsnitt inspelade sa jag slapp vanta. Ar dock valdigt ledsen over att det ar sasongsavslutning nasta vecka. Skulle vall bara bli 3 sasonger av PB, sa det borde vara sista avsnittet for alltd.. sorgligt..


Kommentarer
iza

tackar shnygging! ja, det var då inte en lätt procedur det där med körkort. och har inte riktigt fattar det än att jag verkligen får köra, själv! hihi.
åh roadtrip i usa vore inte helt fel. får ta en i sverige i framtiden också :) hela gänget samlad igen. woho!

2008-02-13 @ 23:57:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0