Day 1

Igar kandes det nastan som svensk sommar ute. Lite kyligare kanske, men med solen som varmde pa huden sa var det bra nara. Dagen bara flog forbi, mycket pa grund av att man far en lite sen start nar Magda maste jobba mellan 12-12.30. Da har stor del av dagen gatt. Atminstonde om man gar pa ett sant schema som jag, nar dagen ar slut vid 22. Fast inte har, Magda kommer ta livet av mig om vi ska vara ute lange varje kvall..

Vi akte forst och kakade lunch pa Chilis och sen akte vi vidare till Pacific Beach, ett av omradena har i San Diego, som sjalvklart har en strand. Vi tog oss en promenad langs stranden och gick och pratade bara. Mycket trevligt. Kandes lite lagom mysko att ga pa stranden i februari, med sol och allt. Sen gick vi runt lite i PB och kikade i roliga kladaffareer och sa.

Var efter 6 innan vi kom hem igen och da var det mer eller mindre bara att byta klader och ge oss ut igen. Vi akte hem till en av Magda kompisar, for att sen aka hem till nagon hon kande for en hemmafest i Chula Vista, lite mer an en halvtimme soder om Magda. Var helt okej, inte sa mycket folk men jag var trott, for det borjade ga efter min vanliga laggdags, haha. Kom inte i sang forran halv 3..

Idag regnar det lite, kommer troligen kommer det sluta om ett tag, men vet dock inte om solen kommer kika fram idag. Men det gor inget. Magda kom precis tillbaka efter att ha lamnat tillbaka barnen till mamman. Kommer nog bli en ratt lugn dag idag. Ska nog kaka lunch om en stund, eller mer som frukost, eftersom vi inte gjort det annu. Sen kanske en tur till natt mall innan vi ska hem till en av hennes kompisar och titta pa SuperBowl. Om inte annat se slutet. Gar forhoppningsvis och lagger oss tidigare ikvall, med tanke pa att bussen till LA gar klockan 7:30 och ska aka harifran vid 6:50..

image42


Kommentarer
Jencie

Åhh vad avundsjuk jag blir!

2008-02-03 @ 23:20:13
URL: http://jencie.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0