2 Mars

Hurm, konstigt nog försvann tydligen inlägget jag skrev i förrgår :S Verkligen konstigt. Men i vilket fall så hade jag skrivit och bloggen hade inte dött igen. Eller ja, det verkar som den valde på egen hand visserligen. Veckan försvann bara bort och nu är det helg igen. Jag är visserligen lite halvsjuk. Känner mig bättre idag, igår var det värst, men jag hoppas att det ska vända och gå och rätt håll nu. 
 
Förutom onsdags kväll där jag var en ute för kaffe och en drink med lite andra au pairer så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt om kvällarna. Samma igår kväll då jag kollade på Beethoven 2 med R - igen - innan jag somnade framför Biggest Loser. 
 
Idag borde jag kanske ha legat i sängen fram till eftermiddagen men det orkade jag inte med. Stoppade i mig lite dayquil och nasspray och åkte iväg till för lite shopping istället. Hittade en ny tröja, vilket var nödvändigt. Ikväll ska jag på middag med Katrine, Rikke och Ola. Hibachi står på menyn och det har jag aldrig varit på förrut. Har för mig att det är en sådan resturang där man antingen har en grill på bordet eller en egen personlig kock som grillar maten framför ögonen på en. Ska bli kul! Och troligen gott ;)
 
Annat nytt är att barnen fick varsin dvärghamster idag. De är så himla små och super söta. Äntligen ett djur jag gillar. 
 
Little balls of fur. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0