2 December

Sitter pa R's gymnastik och fryser - trots langarmat och fleecetroja pa. Dags att borja ta med extra jacka igen. Kan fortfarande inte forsta amerikanarnas motstand till varme inomhus pa vintern.

Idag har jag sagt hej da till Gaelle for sista gangen. Aven trots att hon har varit borta i en manad redan sa kommer det kannas tommare att hon faktiskt ar i Frankrike igen. Har blivit mycket tankande pa det dar med att vannerna forsvinner. Funderar bland annat pa om man verkligen hade blivit sa pass bra vanner om man hade traffats hemma. Har ar man i en annan varld och kanske inte alltid beteer sig som man skulle gjort pa hemmaplan. Eller mer att man inte kan agera som man brukar gora ar nog mer lampligt. Och att vi alla ar i den har au pair bubblan gor att det finns nagot gemensamt att starta ifran. Samtidigt sa blir man ju inte heller vanner med alla har. Finns de man aldrig umgas med och det bara inte klickar med. Sa jag vill ju garna tro att man skulle blivit vanner oavsett. Ar om inte annat valdigt nojd over de fina vanner jag har hittat hittills.

Andra kul uppdateringar; bokat biljett till San Diego i Januari och vi planerar ett besok till Disneyland. Mindre an tva manader till Panic! och Chicago. Planerar en helg i D.C till varen. Mycket att se fram emot med andra ord :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0