13 Mars

                                       
 
Fick bockat av en av punkterna på listan idag. Är numera upsignerad på Planet Fitness så jag kan gå och svettas ett flertal gånger i veckan. Trots att det kändes som mina ben vill ramla av redan efter 13 minuter idag så kämpade jag vidare och efteråt var jag rätt nöjd. Ska köra ett lite hårdare pass imorgon dock. 
 
Annars har jag haft en superdag med kiddosen. Jag, B och hans kompis K spelade basket på uppfarten och jag vann. Satte nog fler frikast än jag gjort i hela mitt liv innan. Ger all cred till One Tree Hill, då all min "teknik" är från när Nathan försöker lära Haley att träffa korgen, haha. R kom hem från sin playdate och vi käkade middag. Hemmagjorda hamburgare med sparris gick visst hem hos båda två. Appropå mat så provade jag något nytt idag - spagetti squash. Helt okej alternativ till pasta. Lätt att göra och konsistensen var okej. Sen åkte B på fotboll och jag snodde med mig R för lite frozen yogurt. 
 
Nu sitter jag som vanligt i sängen och ska kolla på serier. Blir nog det senaste avsnittet av Supernatural, är någon vecka efter. Vilket visserligen inte gör något eftersom de ska vara uppehåll på en månad. Mindre tid att längta efter det. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0