11 April

Trots att vi har ahft två dagar den här veckan med fint och helt okej varmt väder så känner jag mig grymt avundsjuk på alla andra bloggar jag läser runt om Usa. De verkar redan ha gröna blad på träden, gräsmattor som börjar bli gröna och blommor överallt. Vi har inget av det där. Eller jo, lite blad i rabatterna som ska bli till krokus och påskliljor. Känns ju som om de borde ha varit framme vid det här laget. Värsta är de som bor runt New York och har allt det där, det är faktiskt inte så långt bort men ända sådan stor skillnad. Nej, jag är bitter över detta. Vill ha sommar nu!
 
Annars så försökte Rikke och jag oss på att hitta en resa till helgen + måndag då vi båda är lediga. Gick inget bra. Tiderna för att skaffa en hyrbil gick inte ihop, hotel blev för dyra, flygbiljetter med dåliga tider, osv... Vill bara komma bort lite så jag är nog lite bitter över det här med, haha. Vi ska nog ta oss till Cape Cod i alla fall. Även om det inte blir speciellt annorlunda än att vara hemma hela helgen så är det lite skillnad. Planerar en annan resa till i mitten av juli men den går inte heller speciellt bra. Dåliga flygtider är väl det som jag irreterar mig mest på. Och att det är så länge kvar. Det mesta jag planerar in just nu känns så långt bort så jag kan inte riktigt se fram emot det än. 
 
Känner att jag låter alldeles för grining, vilket jag visserligen är till viss del, men livet är ganska bra ändå. Har två Fall Out Boy konserter att se fram emot, en del roliga besök framåt hösten och förhoppningsvis så kommer även värmen tillbaka snart igen. 
 
Nu ska jag ta B till hans hebreiska klass och sen lacrossen. Tack och lov behöver jag inte stanna kvar ute i kylan idag!


Kommentarer
Sandra

Vad härligt att allt är bra! Segt det med att inte ha något att göra, fast är lite avis, mitt schema är oftast långa dagar, har ibland önskat att mina värdbarn var äldre just pga det, hehe =) Det med resa förstår jag! För mig var/är det tvärtom, har pengar men aldrig tid i schemat att resa... hehe. Olika det där!

2013-04-11 @ 23:38:03
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
Alex

Haha, tack för din bittra väderuppdatering Emma. Nu känns det inte riktigt lika skit här borta ;)

Svar: Haha, ja det är inte direkt varmt här borta ännu. Dock tyckte jag det var lite kyligt den dagen vi hade 24 grader så jag är inte riktigt rätt person att fråga om värmen :P
Emma

2013-04-12 @ 01:08:29
URL: http://lofgren.blogg.se
Sandra

Jaha okej, på så vis! :) skönt med egentid på helgerna i varje fall! Jo det är slitigt, har ändå väldigt goa barn, men ändå påfrestande!

2013-04-12 @ 04:30:24
URL: http://bjorkasandras.blogg.se
julia

igår var det jättedåligt väder i new york! gick inte utanför dörren pga feber men såg fasen inte roligt ut genom fönstret. tjock molndimma och regn över gatorna hela dagen!

2013-04-14 @ 03:04:20
URL: http://riversidedrive.blogg.se
Anna Hansson

Hej Emma! Jag jobbar på Sveriges Radio och vill gärna komma i kontakt. Hör gärna av dig när du ser det här. Vänlig hälsning /Anna

anna.hansson [at] sr.se

2013-04-16 @ 11:35:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0