The road outside my house is paved with good intentions

Tanken var att jag skulle lägga in en bild i det här inlägget. Men jag är för lat för att lägga in den i datan och sen redigera den :P istället blir det bidlöst, så som det är för det mesta. Jag har varit på mycket gott humör idag. Beror nog mest på det faktum att jag gick och la mig vid 11 igår. Vet inte när det hände senast. Så när klockan ringde 7.30 imorse var det inte allt för hemskt att gå upp. Föreläsningarna idag dämpade dock sinnestämmningen lite, de var inga höjdare idag och det kändes mest onödigt att ha gått dit. inget nytt var sagt. Vi slutade dock 1 timme och 20 minuter tidigare än schemat sa, vilket var trevligt.

Blev en sväng till biblioteket i stan för att lämna tillbaka en bok, och när jag ändå var där lånade jag två nya. Ska ge Chuck Palahniuk ytterligare en chans att vinna över mig med Fight Club. Gick inget vidare med Lullaby, kunde inte ens läsa klart den. Men eftersom han anses var en sådan fantastisk föfattare fårjag väl försöka igen. Hade väl hellre försökt med Invisible Monsters men den hade dom inte.

Efter jag kom hem blev det lite research efter en ny kamera. I sommar ska jag faktiskt uppgradera. Har nog hittat en bra kandidat också, som uppfyller de flesta av mina krav. Det enda jag inte gillar är batteriet, men de karmeror som har de batteri jag vill ha sämre prestanda. Så vi får se vad det blir. Sen skulle jag göra lite scrapboking, men fick vara lite duktig först och läsa en av sakerna vi ska ha läst tills imorgon innan jag satte mig där. Nu blir det till att läsa artikel nr 2 till imorgon innan jag får se på någon serie.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0