Racing like a freight train

Jag och barnen har forsokt halla oss sysselsatta pa basta satt de senaste dagarna. Planerna pa minigolf i lordags gick mindre bra nar det inte fanns parkering nagonstans i narheten, och det troligen hade tagit lang tid innan vi fatt en plats. det orkade vi inte med att vanta pa. Det blev till att aka hem istallet och hoppas pa battre lycka nasta gang. Sondagen spenderades mest pa stranden. 4 timmar och min solbranna var tillbaka. Fick aven lite for mycket solbranna pa vissa stallen, hehe. Pojkarna hittade kompisar fran skolan och grannen sa de var mycket nojda over dagen. Nar vi kom hem var vi helt slut allihopa. Det tar pa krafterna att vara ute i solen sa pass lange, speciellt pa dom som haller pa och graver och har sig. Maste dock saga att vattnet i sjon har varmt upp sig lite nu och det ar inte fullt sa plagsamt att vada ut en bit.

Igar gjorde vi inget speciellt. Var ute nagon timma men det var sa himla klibbigt att ingen av oss ville stanna kvar ute. Blev lego pa vardagsrumsgolvet istallet och sen pa eftermiddagen en tur till Target och dollar affaren. Idag ska vi aka ner till stan och ga pa bio. Cats & Dogs star pa onskelistan, och jag ar mest tacksam over att det inte blev Toy Story 3. Hoppas aven pa att regnet ska halla sig borta medan vi maste ga ute. Imorgon kanske det blir en tur till stranden igen, dock inte lika lange. Kan ju inte lata Helen vinna med solbrannan bara for att hon har haft fordelen av att vara i Karibien :P. Pa kvallen, om regnet haller sig borta, kanske vi gor ett nytt forsok till minigolf.


Kommentarer
maria

svar: ja, det känns helt galet, speciellt med tanke på att det faktiskt är samma film bara det att den är uppdelad i två! :S nope, de börjar spela in i oktober, men ändå liksom, GALET!

2010-08-05 @ 06:13:38
URL: http://huddleformation.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0