Wasn't it me who was hanging on?

Att komma så långt som att genomföra planer jag har gjort för dagen när jag är ledig brukar för det mesta misslyckas totalt. Idag lyckades jag halvägs iaf. Mestadels för att det började regna och Helen lockade med mig på bio efter vi lämnat barnen på camp. Vi såg Public Enemy med Johnny Depp. Den är inspelad här i Chicago och när jag såg ett par av scenerna mindes jag att jag och Issa vandrade förbi medan de spelade in förra sommaren. Jag tyckte dock att filmen var lite tråkig emellanåt, men helt okej tidsfördriv.

Efteråt så gjorde jag faktiskt det jag skulle gjort. Var på Target och köpte ny mascara och vaxremsor till ögonbrynen. Kan tillägga att nu när jag har vaxat dom så har jag fått med lite väl mycket på vissa ställen, hurm. Dom är lite korta numera. Enda gången jag tycker att det är tur att de växer ut så fort igen :P. När jag var klar på Target tog jag bussen ner till Wrigley Field, där det var baseboll match och hur mycket folk som helst. Jag skulle inte dit, utan istället gick jag för att köpa biljett till en konsert imorgon kväll. Ska gå och se The Veronicas och ett par andra band. Ska bli väldigt kul faktiskt, speciellt eftersom jag började lyssna på dom typ förra veckan, haha. Bra tajming.

Nu har jag precis lagt barnen mer eller mindre. Helen och Linden är ute på dejt. Försökte få dom att kolla på tv med mig, barnen, inte h &l, men nej då, de övergav mig och sprang ner i källaren istället. Så jag tittade på första Harry Potter filmen själv istället. Ska läsa lite sen blir det till att lägga sig. Gick upp ovanligt tidigt så imorgon blir det till att sova länge. Behövs om jag ska orka vara ute på kvällen ;).


Kommentarer
Marie

Kika gärna in på min blogg och säg vilken din absoluta favoritlåt är :)

2009-07-11 @ 05:05:44
URL: http://mariiesblogg.blogg.se/
issakiss

gud va jag saknar tiderna förra sommaren =) vi hade så sjukt skoj.



men jag kommer verkligen itne ihåg att vi gick förbi inspelningen. när var detta???



funderar på att gå o se den när den kommer ut. den verkar bra. elelr jaa, allt med depp rä fan bra! =)



puss puss

2009-07-16 @ 08:54:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0