People will dissect us until it doesn't mean a thing anymore

Först vill jag svara till Susanne, som kommenterade om förra bilden.
Ja, just på den bilden har mina ögon de färgen. Är troligen mest blixten som gör dom så extremt blåa för jag har själv behållt orginal färgen på enbart dem medan jag gjorde resten av bilden till gråskala. i verkligeheten är det inte lika lysande men ändå välsigt blåa.

Tycker annars det är väldigt kul att du kommenterar lite då och då! :)

Dagen har annars varot väldigt bra. Är verkligen på superhumör just nu. Det var ganska så segt att gå upp i morse, långt mer än en timme tidigare än vanligt och jag fick snällt gå som en zombie och köpa kaffe så fort jag kom till skolan. Var inte tillräckligt vaken när jag gick hemifrån så jag glömde min lunch hemma. Jag och Linda tog vägen förbi Ica på vår väldigt tidiga lunchrast och jag köpte clementiner iställlet. Satte oss sen tillsammans med några andra från klassen och tjötade i över 2 timmar innan vi började igen.

Föreläsningen med Al var jätte intressant, precis som jag trott. Handlade om kopplingen mellan språket och identiteten. Hur man även har olika språkidentiteter beroende på vem man pratar med och vilken situation man är i. Efter detta hade vi möte med honom, eftersom han är den som är kursledare för nästa kurs, Engelskan.


Han pratade om grammatik, fonetik och massa sånt där som jag i vanliga fall hatar. Gick sen in på kursen efter som är mycket med litteratur, både läsa och skriva. Avslutade med att säga att när vi startar ska vi ha ett diagnostiskt prov, för att se vart vi ligger. Jag mer eller mindre hoppade jämfota av glädje och var extremt överexhalterad av att göra provet, och allt annat. Var dock ganska ensam om att känna så, haha. Längtar redan och vill verkligen att den nuvarande kursen ska ta slut.

Fick ännu bättre nyheter för en stund sen då jag fick mail, igen, av CDWow. Äntligen ahr dom fått skivan och den ha skickats till mig! De sa misnt 7 dagar, men det tror inte jag på. Hoppas på måndag, det känns mest logiskt. Men vi får se, känns gott att den är på väg iaf.

Är förvånad om någon ens orkat läsa allt hittills. Orden bara forsar ut, måste bero på mitt goda humör.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0