14 Maj

Jag började dagen långsamt och fint med kaffe framför morgonnyheterna. Ja, efter barnen gått till skolan så klart, innan det var det full rulle som vanligt. Fick inspiration från matlagningsdelen och kunde experimentera fram min lunch; protein pannkaka med bär. Lite för mycket tuggmotstånd den här gången men det går att fixa till nästa försök gott blev det i alla fall. 
 
 
Dagen fortsatte med att vara lite halvstressig, så som tisdagar för det mesta är, med fotboll, karate och lacrosse. Separata middag för R och B, där jag och B åt god fisk. R är alldeles för kräsen för sånt så det gäller att välja tillfällena då vi kan äta det. Efter att ha slutat ovanligt sent mötte jag upp Ola för en sen kaffe och efterrätt på Starbucks. Här ute på "landet" stänger det tidigt så halv 10 blev vi utkastade och det var bara att åka hem. Helt okej för min del, är ganska trött och har trots allt ytterligare en tidig morgon innan jag kan sova ut på torsdag. 
 
 
Så, nu har jag skrivit ett helt inlägg bara om mat typ. Väldigt ovanligt för mig, haha. Men det händer inte så mycket mer under veckorna och mat är gott. Speciellt när man hittar nya grejer att prova på.
Ja ja, god natt från den här sidan av Atlanten!


Kommentarer
jennie

sv. haha såklart var det prickigkorv vad annars det var ju allt jag åt på smörgåsen på den tiden. att jag inte kom på det :) speciellt den ni bruka köpa när ni bodde i nol, den var min favorit :)

2013-05-15 @ 08:17:12
URL: http://jencie.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0