Kvällsblogg

Middagen igår var lyckad; maten var okej, sällskapet utmärkt. Katrine var tvungen att åka vidare direkt efteråt medan vi andra gick och hade frozen yogurt som efterätt. Efteråt bar det av hem till mig där vi blandade oss varsin drink uppe i mitt rum och tjötade i flera timmar. Avslutade kvällen med halva pitch perfect innan vi somnade. 
 
Idag bar det av in mot Boston för lunch på nån känd irländsk pub med min värdfamilj. Mötte upp min värdpappas bror, hans tjej och deras dotter. Brodern var inte välinformerad om min återkomst utan frågande hur länge jag var och hälsade på, haha. God mat och ännu godare irländsk cider gjorde det till en suberb lunch. Vi tog oss även en tur förbi brandstationen där brodern jobbar så barnen fick sitta i brandbilen, hissa stege och kolla runt. De hade superkul. 
 
När vi väl kom hem på eftermiddagen gjorde jag inte mer än att vända här hemma. Åkte till en bar/resturang för att möta upp ett gäng tjejer. Trevligt sällskap även idag och när deras film skulle börja åkte jag hemåt igen. Resten av kvällen har jag mest surfat runt på nätet och nu ska jag sätta på Les Miserables och troligen somna. Imorgon blir det jobb igen!
 
 


Kommentarer
julia

låter riktigt gött!!

2013-03-09 @ 04:58:36
URL: http://riversidedrive.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0