26 Mars

Fick riktigt tänka efter när jag skrev i datumet i rubriken - trots att jag kollade på det nere i hörnet på datorn. Kunde inte riktigt koppla att det faktiskt är så pass sent i Mars redan. Om det bara kunde bli lite varmare också...
 
Lördagen blev precis som planerat, lunch på Cheesecake och jobb på kvällen. Vi kollade på Les Miserables när barnen lagt sig. Det var min trejde omgång och den är fortfarande lika bra. Söndagen var lite seg och vi tog en sväng till Ikea. Packat med folk. Allt jag köpte var en kanelbulle, kände mig riktigt nöjd över att ha kunnat hålla i plånboken så hårt. Mantrat av "du är bara här i ett år, det är ingen idé" har än då länge funkat i de flesta situationer. Även när det gäller kläder och skor. Eller ja, då är det mer "Behöver du verkligen den här? alt. Älskar du den?". Oftast är svaret nej och då går jag vidare. 
 
Igår åkte vi till Cape Cod på eftermiddagen för att fira Passover med min värdmammas familj. Det var superkul att äntligen få träffa alla igen! Maten var ännu bättre än vad jag mindes och som alltid kände man sig välkommen och del i familjen. Sov över för att det blev lite sent, vilket tyvärr betydde en väldigt tidigt uppgång idag. Strax efter 6 kom barn och hundar nedrusande för trappan och väckte mig på soffan. När vi väl kom hem var det bara att släppa av barnen på bussen och sen åkte jag och Sheila till gymmet. Gjorde ett lite tuffare pass än vanligt (som ska bli vanligt). Mathandling och tvätt är anndra saker som stått på att-göra listan idag. Karate med R och laga mat är kvar. Ikväll blir det bio!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0