Första jobbveckan

Man kan inte annat än säga att första veckan har varit händelserik. Först att lära sig alla nya saker sen jag var här sist, försöka knyta lite kontakter och på detta har både barnen varit lite krassliga. B har haft magknip till och från hela veckan men när han kom hem igår fran skolan igen och hade varit hos skolsköterskan blev det en tur till läkaren. Läkaren skickade oss sen vidare till sjukhuset för röntgen. Allt gick dock bra och det var inget allvarligt fel på honom men det känns så klart skönt att veta vad det är. Fick dock uppleva att något de pratade om på au pair skiolan var nyttigt - att ha nedskrivet tillåtelse från föräldrarna gällande doktorer och medicin. Visserligen hade vi inte hunnit med detta men det löste sig i alla fall. 
 
Sen när jag vaknade idag har R lyckats få magsjuka under natten. Min absolut svaghet som au pair. Har visserligen haft tur med att hon inte kräkts när hon har varit med mig. Hon har piggnat till och både ätit och druckit utan problem så hon är nog helt återställd redan imorgon. Nu ligger hon och ska ta en tupplur eftersom hon vaknade så tidigt. I kväll blir det fotbollsmatch för B, och det ska bli kul att se honom spela. 
 
Kommer nog inte göra något annat ikväll men imorgon ska jag iväg och träffa ett par av tjejerna från skolan på dagen och sen troligtvis middag med Gaelle som jag träffade i onsdags kväll. 


Kommentarer
Anonym

Kommer magsjukan först så kan det såklart bara bli bättre sedan :)

Mer bilder efterlyses . . .

2013-02-02 @ 10:09:50
jennie

det var jag !

2013-02-02 @ 10:10:10
URL: http://jencie.blogg.se
Bojana

I miss you :(
I'm happy everything is ok
Love you loads!!!

2013-02-02 @ 19:56:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0