6 Februari

Gör väl ett vanligt inlägg idag då, även om jag fortfarande mest går runt och tänker på FOB. Veckan har hittils gått bra. Måndagen gick mest åt till att göra tvätt, handla mat och greja här hemma. Hämtar barnen i skolan på måndagar och åker direkt till gymnastiken men R och hennes kompis. B var på playdate så han hämtades efteråt. 
 
Igår träffade jag en ny au pair som bor ca 25 min från mig för lunch. Hon var trevlig men jag vet inte om vi klickade direkt. Eftermiddagen spenderades på R's karate och sen hem för att göra middag. B åt utan problem men R petade mest runt allt. Vet inte riktigt vad jag ska göra som hon gillar för hon verkar inte gilla någonting typ. På kväll kom min LCC (kontaktperson för året) på besök och min värdpappa gjorde allt för att påskynda det. Kan inte säga att jag klandrar honom, var verkligen helt meningslöst för oss att ha det mötet egentligen men vi var ju tvugna eftersom det är bestämt av CC.
 
Idag ska jag också iväg på lunch med två andra au pairer jag inte har träffat förrut. Hoppas jag ska klicka mer med dessa även om dem också bor ganska långt ifrån mig. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0