Wake me up when September ends



Sitter och försöker skriva på första uppgiften för den här veckan men det går inget vidare. Min hjärna har inte ställt in sig på att gå i skolan och behöva plugga än. Att skriva en mening som är akademisk kommer inte direkt naturligt just nu utan det är mest massa fjanterier som kommer ut, helst på engelska också, och det fungerar inte riktigt att lämna in. Men det ska väl hinna lösa sig innan onsdag eftermiddag. Hoppas jag.

Om man ska bortse från faktumet att inte vara mentalt redo för att kasta sig in i skolan igen, har det varit trevligt att komma tillbaka. Veckan ser även den fin ut med inplanerade fika-träffar med både Jennie och Maria, säkerligen en träff med Issa någon gång under veckan, ska hjälpa mamma besiktiga Lars bil och sen om Anneli och c/o blir friska hinns det säkert med något tillsammans med dom också. Är väldigt sugen på att träffa Malin och Karin men tyvärr lär det nog få dröja till nästa vecka för jag har nog inte tid till allt. Inte när man har så mycket att plugga samtidigt. Prioriteringar.

Ja ja, får väl återgå till mitt tomma dokument och försöka fylla det lite.


Kommentarer
Systeryster

Ser ju inte så ljust ut med att få träffa oss =(

2011-09-06 @ 18:30:46
em

haha ush. tack för att du påminde mig om allt jäkla plugg också, min hjärna är inte heller inställd på det..;) Oh, TOMS e underbara ju, har hittat pälsbeklädda toms som def ser ut att vilja följa med mig hem...;) Oooch vet du vad? Jag har hittat nagellacket jag bett dig leta efter hur-länge-som-helst-nu, så jag köpte 3 st..:P

2011-09-07 @ 15:58:51
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
em

bra fråga, jag har shoppat ännu mer nu.. :P det värsta är la att få hem cykeln..:P hur går det där hemma?=) <3

2011-09-12 @ 10:01:02
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0