We do it for the stars and stories

Hemma igen! Det var sjukt kallt att komma tillbaka, hade verkligen inte ställt in mig på att det skulle vara en så pass stor skillnad i temperatur. Men mina fingrar frös snabbt till små istappar efter jag gick av planet i fredags. Resten av dagarna i Edinburgh var lika bra som de första. Våran "lilla" promenad blev något större än vi tänkt oss. Närmare 6km skulle jag tro att vi hamnade på i slutändan. Men det var verkligen jätte fint, även om mycket av löven redan hade fallit och det var mestadels bruna löv istället för orange, röda och gula. Jag gick runt och kände mig som om jag var i en skogsscen av Merlin. Inte speciellt svårt när det fanns en liten ruin från typ den tiden och sen lite grottor längs med floden/ån. Men sen så tycker jag det är som att gå runt i Merlin även i den äldre delen av stan också, haha.
Torsdagen spenderade jag på National History Museum som var jättestort och väldigt intressant. Efter ett par timmar där inne gick jag och satte mig på Starbucks och läste i någon timma innan jag gick runt i stan ett tag. Då mötte jag upp med Anna och vi gick och käka middag på en pub. Kvällen avslutades med vin, chips, och massa skratt.
Helt klart en bra semester och en välbehövlig paus från vardagen här. Har även sedan jag kom hem hunnit att prova nästan alla mina Lush inköp (köpte även en parfym sen på torsdagen) och det är verkligen bästa märket för hudvård. Inte helt övertygad än om hårvården, men de är ändå väldigt bra på den biten med :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0