I'll breathe you deep through the evening cracks

Meh, får väl ta och göra en uppdatering. Tycker det har varit så fint att ha Panic överst i bloggen ett tag, men det är det tydligen inte alla som gör ;) Har även påpekats att jag inte skrev tillräckligt om London så jag får väl lägga till lite nu då. Anledningen var väl mest att i mitt huvud fanns det mest Panic och konserten när jag kom hem, och det vet jag att ingen annan är direkt intresserad av att läsa om.

I vilket fall så var vi även på musikal, min första. Såg Wicked och den var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Innan den gick vi runt på långpromenad i London i ett par timmar. På dagen, innan konserten, gick vi först på promenad ute i solskenet, och sedan ett par timmar i ett shoppingcenter. Eftermiddagen spenderas i vårat hostel rum med tillfixning av hår och sånt, och lite vindrickande. Vid middagen fick vi sällskap av Raffie från Italien och Kayt från England. Det var jätte kul att träffa dom, och prata musik och sånt. Sen var det dags för konsert. Efter den gick vi och hade drinkar med trevliga engelsmän från konserten. Dagen efter var vi så där lagom sega, och satte oss ute vid en Starbucks innan vi tog bussen till flygplatsen. Sen kom vi hem till ett svinkallt Sverige igen. Mindre kul.

Veckan har varit lite upp och ner. Var hos Bojana en sväng i måndags, har gjort grupparbete och annat pluggande, seminarium i torsdags, skrivit lite för skoj skull, träffade Jennie och Kristina + barn i går, fikade med Maria idag, och imorgon blir det kanske lite mer pluggande.

Just nu håller jag mest på och längtar till Barcelona om lite mer än två veckor. Ska bli gott med lite värme, speciellt efter att ha fått en försmak i London. Veckan som kommer är annars fylld med mer skola än vanligt, en tur till Göteborg, och en tur till Hjärtum. Och storhandling på fredag. Nu behöver jag ju inte uppdatera på länge! haha ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0