I don't want to waste another minute here


Sitter och har lite mellanmål med en iskaffe och lite popcorn. Känner det även som att jag vunnit en liten seger med att ha dragit ner på sockret till hälften när jag dricker kaffe. Har också diskat och funderade starkt på att dammsuga, bara för att, tills jag kom på att jag gjorde det i fredags. Behöver ju inte överdriva med renligheten ;)

Drömmer mig annars åtta dagar bort till Barcelona. Var nästan så att jag plockade fram solglasögonen för att putsa rent linserna förrut, men kom sen på att det var i tidigaste laget. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får användning för dom.

Ur högtalarna spelar jag idag All Time Low, och tänker tillbaka på förra sommaren då jag såg dom live. Det vill jag göra igen. Tänker även på hur mäktigt det var att stå mitt på planen på Soldier Field, och se upp på de tomma läktarna och fantisera om hur stort det måste vara att spela där när det är fullsatt. Man kände sig bra liten då. Det är nästan så man har glömt att regnet vräkte ner en stund senare, och jag frös trots en temperatur runt 20-strecket. Det var det värt.

Nu tänkte jag vara lite duktig och börja med hemtentan, för den kommer vara fruktansvärd, och sen slipa lite på min och Bojana's outline för vår B-uppsats. Kanske även ska anmäla mig till litteraturkursen som börjar snart också, börjar bli dags. Efter det ska jag laga mat som inte passar ihop alls, men det struntar jag i, för det är vad jag är sugen på :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0