Dag 30

Dag 30: Vad jag känner för

Jag känner för att fira att den här memen är över!
Det har verkligen inte fått den verkan som jag hoppades på (vilja blogga mer), utan snarare tvärtom. Vill helst inte skriva på lääääänge efter det här. I alla fall inte på det här tvingade sättet. Finns säkert de som tycker att jag kunde ha slutat för längesedan, eftersom jag uttryckte liknande saker redan för ett par veckor sen, men jag är som sagt envis, och ville göra klart. Som avslut blir det lite random saker. Sådant som poppar upp i huvudet på mig nu ikväll.

   - Upptäckte idag att Melodifestivalen börjar redan på lördag. Trodde det var ytterligare en vecka kvar, men inte då. Känns lite hemskt att en före-detta-schlager-nörd missat startdatumet totalt.

   - Håller på att göra en ansiktsmask just nu. Den svider lite, och luktar stark apelsin och får min hud att se orange ut. Men jag vet att detta går bort, och huden blir supermjuk. Passar in på "Vill man vara fin, får man lida pin".

   - Samma uttryck kan man säga om mitt framtida hårfärgninsprojekt. Klippning står på schemat imorgon (äntligen!) och mitt hår kommer gilla mig i typ 20 timmar innan jag ska köra en avfärgning på det :P Då blir det nog argt igen, för att jag tar tillbaka en måttligt sliten kvalitet. Hoppas färgen som ska på över sen mjukar upp så som den brukar göra, och jag kanske blir förlåten. Blir inga 13 veckor innan nästa klippning i alla fall.

   - Köpte ett nagellack idag. Med glitter i. Jag som egentligen inte gillar glitter i det. Men det blev fint.

   - Just nu är det 148 ½ timma kvar tills jag träffar Panic! at the Disco. Var uttråkad under lektionen idag, och räknade lite.

   - Det var kallt och regnigt idag. Men jag gillade det ändå, för det betyder att snön försvinner.

   - Mindre kul att jag tappade en vante.

   - Mitt huvud innehåller mest Panic relaterade saker den här veckan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0