I'll come back to life, but only for you

Ska man ta och göra ett seriöst inlägg idag?

Gör ett försök, men det känns som om det kommer att bli en fråga av personlig uppfattning om det ska klassas som seriöst eller inte. Men eftersom det är min blogg, och jag som skriver utefter mig själv så blir det seriöst från mitt perspektiv. Men som sagt, allt är ju en tolkningsfråga ;)

Större delen av dagen spenderades i skolan med att göra grupparbete. Segade sig fram stundvis, mestadels för att jag hade ont i huvudet och kände mig lagom oproduktiv. Efteråt blev det fika tillsammans med Petter och Caroline, innan jag gick hemåt i solskenet. Var dock kallt när det blåste, men det känns ändå mer som vår nu ute än vad det gjorde bara för någon vecka sedan. När vi satt och fikade sken solen in genom fönstret och det blev riktigt varmt att sitta rätt i det, och jag fick nästan första känslan av sommar.

Kan nog vara för att jag längtar efter värme och solsken i större mängder. Att kunna sitta ute utan att frysa, med bara ben och kortärmat. Sommar helt enkelt. Är sen även sugen på det mesta som har med sommar att göra. Grillad mat, jordnötsmör, frappucino i gräset, färska jordgubbar, och de där goda drinkarna på Navy Pier. Okej, så just jordnötsmör kanske inte är speciellt somrigt, med det har blivit det för mig nu, eftersom jag bara äter det på sommaren. Och för att jag varit sugen på det sen tidigt i vintras. Är det fortfarande.

Jag går, förutom sommaren, mest och längtar fyra veckor framåt till den fina Scotland/England resan. Det har bubblat i mina konsert-ådror länge redan nu, och det faktum att det är veckor kvar innan det är dags gör det inte bättre. Det snurrar runt i min hjärna och hjärta mest hela tiden, och jag kan bara inte låta bli att längta. Gör det svårt att fokusera på annat imellanåt.

Dagens låt: Turn Off The Light - Panic! at the Disco 


Kommentarer
Jennie

ja hade seriöst inte ens hört talas om dom till nyligen. vet ej. skulle vara bra på förmiddagen någon dag, ej onsdag.

2011-04-05 @ 00:13:55
URL: http://jencie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0