Don't Let It Fool You

Det faktum att Irsa kom hit igår i enbart en hoodie, efter att ha gått hit, fick mig att tro att det faktiskt var varmt ute. Speciellt eftersom jag kollade lite väderrapporter idag på morgonen som sa 16-19 grader. Blev mycket chockad. Tänkte lite fint att ja, man kanske kan köra med bara tröja idag då men det räckte att jag öppnade dörren för att jag skulle ändra mig. Fick bli jacka i alla fall, och jag tyckte det var riktigt kyligt på väg till bussen. Sen var det dock riktigt skönt på både Jennie och mamma's balkonger när solen stog på.

Blev lite kaffe och massa tjöt några timmar på Jennie's balkong, tillsammans med henne och Nayeli. Sedan fortsatte jag ner till mamma för mer kaffe och sol på balkongen. Hos mamma fick jag till och med lite färg på mina stackars likbleka armar. Är dock långt kvar tills man faktiskt ser solbränd ut. Har planer på att spendera lite tid ute på mammas balkong sen i Maj, när jag kan plugga vart som helst, i förberedelse inför sommaren. Men det är ju ett par veckor framåt i tiden. Ska ta sig igenom April först.


Kommentarer
Kristina

Hoppas den kommer snart då, jag har väntat i flera veckor nu, ända sen jag såg att massa andra börjat deklarera eftersom jag inte alls hade nån aning om hur det skulle gå =). Joo jag ahr ju det :) förhoppningsvis blir det ett bra år iår =)

Jaa det tycker jag att vi ska göra, har du något busskort eller kommer du skaffa nått ?? Annars får jag försöka åka upp någon dag när besinen har blivit billigare för nu är den alledels för dyr. Men kan ju försöka o början på nästa vecka kanske ?? Kram

2011-04-11 @ 20:28:26
URL: http://krizzy.blogg.se/
emilia

Kul! Såg du dem i Sthlm sist dem var i Sverige? :) Jag har sett dem tre gånger, men min obsession har lagt sig så jag har inte så mycket koll längre. Deras nya album har inte riktigt fallit mig i smaken än, men det kommer nog :)

2011-04-13 @ 20:24:59
URL: http://emiliaaj.blogg.se/
emilia

2011-04-13 @ 20:41:28
URL: http://emiliaaj.blogg.se/
emilia

Oj, råkade skicka kommentaren tom! Vad roligt, önskar jag hade sett dem då också! Jag såg dem i Sthlm sist de var här, i Norge på hovefestivalen, och sen i Phoenix, AZ :) Jag tycker nog bäst om första skivan :)

2011-04-13 @ 20:42:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0