Höst

1 September idag. Första höstmånaden. Känns ju lagom lockande, det man så väl vet kommer komma inom en snar framtid. Känner inte alls för att börja pälsa på mig med jacka, vantar och halsduk. Tycker det är jobbigt nog att behöva ha långärmat på mig. För att inte tala om att ha riktiga skor på mig. Mina fötter tycker inte om att bli instängda och ha tyg som trycker på tårna. De är inte vana vid det efter 3 månader i mer eller mindre enbart flip-flops. Hoppas de vänjer sig snart, för det är inte helt skönt att gå med blåsor.

Igår var första dagen av skolan, och psykologin. Själv kursen kommer nog gå alldeles strålande, men introt var super tråkigt. Utdraget, och hon verkade ha dumförklarat alla studenter och var tvungen att förklara allt djupt ingående. Mycket som om vi vore 3 år, och aldrig gått genom en ny byggnad innan. Men det verkade finns en del roligt folk, så man kan skaffa sig lite nya kompisar.

Idag har jag varit på Överby med Anneli och Alwa. Blev matshopping, och en ny ring för att ersätta den jag tappade. Det är tur att den är superbillig så det inte kändes allt för hemskt. Fick även köpt mig råttgift. Har nämligen fått sånna fina kompisar igen, och har mer eller mindre inte sovit på 2 dygn. Klarar verkligen inte av tanken att de kan komma ut i lägenheten, så jag har panik när jag ligger och ska sova. Och då kan jag inte somna. Igår sov jag 1½ timma, inatt runt 4. Så jag är inte helt pigg. Är inte bara jag som har detta äckliga problem, utan även mina två närmsta grannar. De ar tom haft råttorna inne i lägenheten. Jag hör ju dom bara. Men chansen finns, och jag orkade inte ringa hyresvärden och sen vänta på anticimex i massa dagar, så när det inte var så dyrt skaffade jag lite gift, och har nu slängt in ett par vaxkakor av gift under skåpen i köket, och satt en bräda framför det stora glappet, och knuffat dit kylskåpet så det inte finns några glipor. Det känns mycket tryggare, så inatt kanske jag kan få lite mer sömn. Dessutom kan man känna sig lagom skadeglad om man hör dom inatt. Käka på bara, kom igen, så ni kan dö era jävlar! :P

Ska nu rensa ut min garderob, och få ställt in resten av min packning som nu ligger på köksbordet. Sen blir det nog till att se på Cop Out. Har väntat länge nu på att få se Brucan i den. Han är ju så het ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0