I'm just your ghost

Duschen hjälpte inte mycket för någonting, men det gjorde de två ibuprofenen jag slängde i mig istället. Tjoff så var ömheten, och huvudvärken borta. Känns gott att jag tar piller så sällan att de verkligen fungerar när de behövs.

Besöket av mamma och Lars var mycket trevligt. Lars luftade dessutom mina element så nu ska det förhoppningsvis vara slut på porlande vattenfall på morgonen. Gick lite snabbare än att vänta ett par veckor till på att vaktmästaren här ska komma och kika på det. Vill dock fortfarande ha mitt handfat tittat på. Men men, man kan ju inte få allt.

Mamma tog även med sig min köksmatta hem. Jag råkade spilla tomatsopppa på den häromdagen nämligen. På den vita delen dessutom. Så hon ska göra ett försök till få den ren, genom dränkning i badkaret, hehe. Fick även lämpat av min dvd-spelare på henne. Bättre att den står hos henne och kanske komma till användning någongång än hos mig och aldrig blir använd. Och det saftförråd jag hittils samlat ihop fick även det åka med henne hem. Blev tomt och fint här hemma, haha.

Nu blir det matlagning, och senare ikväll kommer Jennie på besök!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0