One of those nights


Idag har nog varit bästa dagen på praktiken den här perioden. Allt gick som det skulle och dagen i allmänhet gick fort. Kvällen var inte mycket sämre den. Irsa och Mala kom hit och vi kikade på "Hot Wet American Summer", komedi som vi verkligen skrattade åt. Mest för hur usel den egentligen är. Parodi och överdrivenhet så det skrev om det med mängder av de stora namnet inom komedigegren just nu, trots att den har ett par år på nacken. Filmen har säkert något budskap bakom sig men jag orkade inte ha hjärnan på analyseringsmode. Vi hade i vilket fall trevligt.

Imorgon blir det ingen längre sovmorgon, ska ta tåget vid 9-tiden och träffa Emmy nere i Gbg. Blir lite kikande i affärer och troligen en fika. Sen ska det bära av hem till mamma där jag blivit inbjuden på middag. Hoppas även på en matlåda så jag slipper laga mat överhuvudtaget imorgon. Det hade varit en välkommen bonus :)

Nu blir det sängen. Ska väll hinna med att läsa ett par sidor innan ögonlocken stängs för natten också. Börjar kännas att man varit uppe sen 5 nu, även om jag inte är lika trött som jag var i början av förra veckan.

 



Kommentarer
syrran

när har man tid för syster då? Det var ju ett tag sen!!!

2009-10-21 @ 07:10:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0