I used to waste my time dreaming of being alive

Min plan att komma ikapp med alla serier den här hegen har inte gått så bra. Räknade lite på det tidigare idag, i ett försök att komma fram till vilket avsnitt jag såg senast. då upptäckte jag att jag är ca 2-4 avsnitt efter i de flesta, och kommer ner till en summa på 22 avsnitt. Vad i hela friden har jag gjort den senaste månaden istället för att kolla på tv? Det är ett mysterium, verkligen, för jag vet att jag varit hemma de flesta kvällarna. Känns ju hemskt att säga men det ska bli skönt i sommar när jag bara har 1 serie att hålla koll på.

Fick sett veckans avsnitt av One Tree Hill idag, grät mig igenom nästan hela avsnittet. Enda gången jag slutade var när Skills var på sin dejt. Det är med andra ord som vanligt igen. Sorgligt att det bara är 2 avsnitt kvar av den här säsongen. Och nästa säsong kommer ju bli, ja, knasig?

Annars har jag mest pluggat. Ja, idag igen. Börjar se slutet. Eller började, tills jag skulle kolla hur många frågor jag hade kvar. Tänkte att det inte kunde vara så många eftersom jag bara har 19 sidor kvar att läsa. Hurm, nej då, "bara" 44 frågor kvar. Suck. Det är verkligen intressant, och jag har lärt mig mycket nytt men det är ganska så segt. Det värsta är att jag på tisdag får sätta mig och göra samma sak igen, med nästa kapitel. Har jag nämt att jag längtar tills det är lov? :)


Kommentarer
Pernilla

Hmm låter som om du verkligen är en teve freak :D He he, jag beundrar folk som orkar kolla så mkt på teve, jag är alldeles för rastlös för det! Under flera år så kollade jag på teve kanske tre gången i månaden, men nu det senaste halvåret har det blivit mer, tills jag flyttade hit, nu är det mindre och mindre teve igen!

2009-05-11 @ 18:26:53
URL: http://vanillab.blogg.se/
em

Don't know what to do in Chicago, seriously don't know a thing about that town, so it's all up to you;) (well I know Pete's from there, think I've heard that from someone a Couple of times...;))

Well, whatever, just asked Kriss if she can work next Tuesday, and she's not working Monday so it shouldn't be a problem:):)

Miss you!!!

2009-05-12 @ 09:06:15
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0