Life in reverse

Känns lite som att gå tillbaka ett par år i tiden nu när man börjat skolan igen. Fast ändå inte. Är lite svårt attt förklara hur det verkligen är att vara tillbaka. Det är långt från så som gymnasiet var, och jag känner hur mycket mer fokuserade alla är. det beror ju först och främst att alla är där för att man vill, och inte måste. för mig är det även trevligt att alla verkligen lyssnar på den som pratar, och inte sitter och småpratar med den bredvid, som vissa, hurm, gjorde i gymnasiet då man verkligen förstog att man borde vara tyst.. You know who you are ;)...

Annars är det en hel del arbete bakom det hela. Men än så länge känner jag att jag hänger med. Får se hur det hela går när vi väl ska börja lämna in saker och min förmåga att skriva vettiga fakta baserade uppgifter verkligen kommer sättas på prov. Och just det, var ju någon som undrade vad jag pluggar till, och det är Engelska lärare, till gymnasiet.

Har nu även hunnit med att flytta. Verkligen super skönt att ha mitt eget att gå hem till. Håller fortfarande på och pysslar för att få det att verkligen bli mitt. efter en tur till Ullared nästa vecka ska jag nog kunna komma lite närmare det målet. Har visserligen varken tv kanaler eller data hemma så jag är måttligt avskärmad från resten av världen än så länge. Kommer hit till skolan och sätter mig för att kunna hålla mig lite uppdaterad. Men jag hoppas det ska lösas inom det närmsta veckorna det med.

Idag är jag redan klar för dagen med lektioner, så det bli väll att dra sig hemåt snart. läsa lite i en bok jag behöver ha klart tills måndag och sen laga lite lunch och sånt. Imorgon ska Tilde-busen sova hemma hos mig, så det blir en trevlig fredagskväll. Resten är rätt så oplanerat än så länge..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0