When the lives we live are only goldenplated

Filmen igår var verkligen som den lät, urusel. Det var verkligen helt bortslösade 1.37h, men nu är det försent att göra nått åt det.

Dagen har annars gått riktigt fort. Började 9 i skolan med planen att göra grupparbete hela dagen, något vi också gjorde. Tog lunch paus på lite mer än en timme, annars satt vi och arbetade effektivt. Vi gjorde klart fördjupningedelen redan innan lunch, något som känns väldigt skönt med tanke på att det är redovisning på den på fredag. Sen började vi på det stora grupparbetet, och visst, det är massor att göra men nu känns det ändå som om det verkligen finns ett slut på det, och kanske även ett lyckligt sådant. Ska bara lyckas göra ett bra enskilt arbete också..

Nu håller jag på att göra middag, hemmagjord pizza. Åt ju det ganska ofta i Usa och saknar det verkligen, så jag tänkte att det blir lite nyttigare när amn göra allt själv och kan dra ner på ost och själv kontrollera vad amn lägger på. Blir mer grönsaker än när man köper det i alla fall. Till det blir det veckans avsnitt av Desperate Housewifes, och sen även en film efter det, har bara inte bestämmt vilken än..


Kommentarer
em

what? e inte DH imorrn? jäjä..:P

2008-10-20 @ 23:09:48
iza

kiss o bajs.



ville bara säga hej.

kanske ses snart? var ett tag sen nu.

2008-10-21 @ 15:21:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0