I know you've heard all this before

Annorlunda dag i skolan idag. blev både musik och cirkeldans blandat med agerande. Inte direkt min starka sida, bland mycket folk men det var ändå helt okej. Bäst att öva upp sig inför redovisningen på tisdag och sen är det över. Att ställa sig inför ett helt klassrum av elever är ingen fara, men det är värre med de som känns som jämlikar i utbildning, eller vad man ska säga.

Skulle köpa ett julkort och fått iväg till Usa idag men det blev aldrig av. Ska nog fixa det i morgon efter vi övat klart vår gestaltning. Ska enbart skicka 2 stycken i år, jag är extremt selektiv, haha. Beror ju enbart på min ekonomi, inte att jag inte önskar alla jag känner en god jul..:)

Btw, kollade på Gossip Girl igår och jag kan inte fatta att Bart dog! Var så förvånad över att det faktiskt hände. Mycket för att det inte finns med alls i böckerna. Nog för att jag läst att de ska strunta i böckerna fram över, men ja, det var lite chock. Men Ed Westwick var mer än fantastisk! Han var även äckligt snygg, hela avsnittet, trots eller kanske på grund av sin 'vithet' och allt det där..  tyckte dock att han och Blair kunde fått till det ordentligt i slutet, känns som om det är på tiden. Hoppas han inte är borta allt för länge ur serien bara, han tillför så mycket.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0