3 September

Trots att jag knappt gjorde en enda sak under helgen så flög den förbi snabbt. Dessutom hade den en extra dag då gårdagen var Labor Day. Jag firade genom att ligga i sängen hela dagen och kolla på Teen Wolf. Hoopla var det var livat! ;) Nej, men jag hade varit social mestadels av helgen och kände att det var bra längesen jag körde en riktigt ordentlig slappardag med bara mig själv. 
 
Idag var sista sommarlovsdagen för B o R. Äntligen börjar skolan igen imorgon! Ska bli så skönt med rutiner och aktiviteter var och varannan dag. Visserligen "mjukstartade" vi idag med B's fotboll och R's karate. Mitt i varandra så klart. Dock lyckades vi flytta R's karate till lördagar så vi slapp den stressen för det var inte kul att flänga fram och tillbaka med att hämta och lämna. Lite för små marginaler faktiskt. I vilket fall, imorgon är det dags för R's fotboll. B's hebrewskola börjar inte förrän nästa vecka. Men som sagt, skola imorgon och det känns bra. Jag ska fira genom att gå till frissan. 
 
Ikväll hängde jag och Rikke på Starbucks. Hon har varit borta i två veckor och jag har haft abstinens. Var verkligen på tiden att träffas igen. Känns bra att nästan gång har vi semester ihop. Imorgon blir det träff med ett annat gäng au pairer. Ska faktiskt bli kul det med. Ska inviga mina nya burkar och ta med grädde till mitt kaffe. Dunkin har ju inte det eller half&half. Dålig stil tycker jag ;) Ska även hinna med att handla mat någonstans också. Det löser sig nog. 
 
Här får ni en bild på kvällens solnedgång. Typ. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0